14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
01-12-2017, 23:22,
14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
Zor bir maç bizleri bekliyor. Galibiyet alırsak Ankaragücü-Ümraniye maçı da berabere biterse tekrar şampiyonluk yarışına ortak oluruz.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
02-12-2017, 00:35, (This post was last modified: 02-12-2017, 00:36 by cotanak88.)
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
Devre arasına kadar önümüzde güzel bir fikstür var aslında bence bu maçı alırsak 4 te 4 yapmak için ümidimiz olabilir devre arasına moralli girebiliriz.Sırasıyla Rize-Samsun-Gaziantep maçları var..İlk 6 içindeki rakiplerimizden bir tek Adanayı yenebildik,artık Rizeyi de yenelim mümkünse, Samsunun ise durumu ortada bir öyle bir böyle dikiş tutturamadılar şansımızın tuttuğu da bir takım,son olarak gazianteple oynayacağız küçümsemiyorum ama şu durumdayken mümkünse yenelim yani.
Zorda olsa kazanacağız fakat umarım hoca yanlış oyuncu tercihleriyle oyunun kaderini etkilemez.Mesela ben pazar günü Dale ve Jonesi ilk 11 de izlemek istiyorum Korkisho'dan dolayı bu 2 liyi bir türlü beraber izleyemedik yine aynı şekilde solda Mehmet akyüz sağda Dialiba, 2. yarı ise duruma göre Mehmet Akyüz-Mert Örnek, Jones-Fatih Atik değişiklikleri gelebilir.
Reply
02-12-2017, 01:04,
(02-12-2017, 00:35)cotanak88 Wrote: Devre arasına kadar önümüzde güzel bir fikstür var aslında bence bu maçı alırsak 4 te 4 yapmak için ümidimiz olabilir devre arasına moralli girebiliriz.Sırasıyla Rize-Samsun-Gaziantep maçları var..İlk 6 içindeki rakiplerimizden bir tek Adanayı yenebildik,artık Rizeyi de yenelim mümkünse, Samsunun ise durumu ortada bir öyle bir böyle dikiş tutturamadılar şansımızın tuttuğu da bir takım,son olarak gazianteple oynayacağız küçümsemiyorum ama şu durumdayken mümkünse yenelim yani.
Zorda olsa kazanacağız fakat umarım hoca yanlış oyuncu tercihleriyle oyunun kaderini etkilemez.Mesela ben pazar günü Dale ve Jonesi ilk 11 de izlemek istiyorum Korkisho'dan dolayı bu 2 liyi bir türlü beraber izleyemedik yine aynı şekilde solda Mehmet akyüz sağda Dialiba, 2. yarı ise duruma göre Mehmet Akyüz-Mert Örnek, Jones-Fatih Atik değişiklikleri gelebilir.

sene başında adana bizim rakibimiz olamazdı ki zaten. adana çok ama çok kötüydü sene başında sonradan toparladılar. zaten kaç yıldır takip ediyoruz ligi bizim durum hep başkasının şeyine kalıyor. yok bu hafta ankaragücü berabere kalırsa falan filan ulan bir kere kendi göbek bağımızı kendimiz kesemedik.
Reply
02-12-2017, 01:15,
Yaz bi beraberlik oraya
Reply
02-12-2017, 12:11,
hoca gönderilirse yerine osman özköylü gelecek gibi bir his var içimde
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
02-12-2017, 12:31,
(02-12-2017, 12:11)maicon_28 Wrote: hoca gönderilirse yerine osman özköylü gelecek gibi bir his var içimde
Ne yaptın başkan az bi maçı izleyeydik önce Big Grin osman özköylü felaketimiz olur
Reply
02-12-2017, 13:02,
(02-12-2017, 01:04)Semih Karahan Wrote:
(02-12-2017, 00:35)cotanak88 Wrote: Devre arasına kadar önümüzde güzel bir fikstür var aslında bence bu maçı alırsak 4 te 4 yapmak için ümidimiz olabilir devre arasına moralli girebiliriz.Sırasıyla Rize-Samsun-Gaziantep maçları var..İlk 6 içindeki rakiplerimizden bir tek Adanayı yenebildik,artık Rizeyi de yenelim mümkünse, Samsunun ise durumu ortada bir öyle bir böyle dikiş tutturamadılar şansımızın tuttuğu da bir takım,son olarak gazianteple oynayacağız küçümsemiyorum ama şu durumdayken mümkünse yenelim yani.

sene başında adana bizim rakibimiz olamazdı ki zaten. adana çok ama çok kötüydü sene başında sonradan toparladılar. zaten kaç yıldır takip ediyoruz ligi bizim durum hep başkasının şeyine kalıyor. yok bu hafta ankaragücü berabere kalırsa falan filan ulan bir kere kendi göbek bağımızı kendimiz kesemedik.

iyide Adana'nın sene başı ile şimdi arasında bi değişiklik yokki. ilk haftadan itibaren içerde kazanıp dışarda kaybederek gidiyorlar. içerde 19 dışarda 2 puan topladılar. senin çok kötü dediğin haftalarda içerde kayıpsızdı, dışarda ise puanı yoktu. farkeden bişey yok. asıl fark bizde. biz sene başında çok iyiydik sonradan çok kötü sıçmaya başladık.
Reply
02-12-2017, 13:30,
Osman Ozkoylu'yu bu kulubun kapisindan iceru sokmak vatan hainligidir
Reply
02-12-2017, 13:47,
Deplasman durumumuz iyi duruyor.Kazanmalıyız.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-12-2017, 15:02,
Ankaragücü kazanıyor.ilk 6 daki takımlardan sadece adanaspora puan bıraktı.güzel bir hava yakaladılar.Çıkarken böyle çıkacaksın.

Ümraniye de yenilmişken kesin kazanmalıyız.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)