01-12-2017, 23:22,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
Zor bir maç bizleri bekliyor. Galibiyet alırsak Ankaragücü-Ümraniye maçı da berabere biterse tekrar şampiyonluk yarışına ortak oluruz.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
02-12-2017, 00:35,
(This post was last modified: 02-12-2017, 00:36 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
Devre arasına kadar önümüzde güzel bir fikstür var aslında bence bu maçı alırsak 4 te 4 yapmak için ümidimiz olabilir devre arasına moralli girebiliriz.Sırasıyla Rize-Samsun-Gaziantep maçları var..İlk 6 içindeki rakiplerimizden bir tek Adanayı yenebildik,artık Rizeyi de yenelim mümkünse, Samsunun ise durumu ortada bir öyle bir böyle dikiş tutturamadılar şansımızın tuttuğu da bir takım,son olarak gazianteple oynayacağız küçümsemiyorum ama şu durumdayken mümkünse yenelim yani.
Zorda olsa kazanacağız fakat umarım hoca yanlış oyuncu tercihleriyle oyunun kaderini etkilemez.Mesela ben pazar günü Dale ve Jonesi ilk 11 de izlemek istiyorum Korkisho'dan dolayı bu 2 liyi bir türlü beraber izleyemedik yine aynı şekilde solda Mehmet akyüz sağda Dialiba, 2. yarı ise duruma göre Mehmet Akyüz-Mert Örnek, Jones-Fatih Atik değişiklikleri gelebilir.
|
|
02-12-2017, 01:04,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(02-12-2017, 00:35)cotanak88 Wrote: Devre arasına kadar önümüzde güzel bir fikstür var aslında bence bu maçı alırsak 4 te 4 yapmak için ümidimiz olabilir devre arasına moralli girebiliriz.Sırasıyla Rize-Samsun-Gaziantep maçları var..İlk 6 içindeki rakiplerimizden bir tek Adanayı yenebildik,artık Rizeyi de yenelim mümkünse, Samsunun ise durumu ortada bir öyle bir böyle dikiş tutturamadılar şansımızın tuttuğu da bir takım,son olarak gazianteple oynayacağız küçümsemiyorum ama şu durumdayken mümkünse yenelim yani.
Zorda olsa kazanacağız fakat umarım hoca yanlış oyuncu tercihleriyle oyunun kaderini etkilemez.Mesela ben pazar günü Dale ve Jonesi ilk 11 de izlemek istiyorum Korkisho'dan dolayı bu 2 liyi bir türlü beraber izleyemedik yine aynı şekilde solda Mehmet akyüz sağda Dialiba, 2. yarı ise duruma göre Mehmet Akyüz-Mert Örnek, Jones-Fatih Atik değişiklikleri gelebilir.
sene başında adana bizim rakibimiz olamazdı ki zaten. adana çok ama çok kötüydü sene başında sonradan toparladılar. zaten kaç yıldır takip ediyoruz ligi bizim durum hep başkasının şeyine kalıyor. yok bu hafta ankaragücü berabere kalırsa falan filan ulan bir kere kendi göbek bağımızı kendimiz kesemedik.
|
|
02-12-2017, 01:15,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Yaz bi beraberlik oraya
|
|
02-12-2017, 12:11,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
hoca gönderilirse yerine osman özköylü gelecek gibi bir his var içimde
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
02-12-2017, 12:31,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(02-12-2017, 12:11)maicon_28 Wrote: hoca gönderilirse yerine osman özköylü gelecek gibi bir his var içimde Ne yaptın başkan az bi maçı izleyeydik önce  osman özköylü felaketimiz olur
|
|
02-12-2017, 13:02,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(02-12-2017, 01:04)Semih Karahan Wrote: (02-12-2017, 00:35)cotanak88 Wrote: Devre arasına kadar önümüzde güzel bir fikstür var aslında bence bu maçı alırsak 4 te 4 yapmak için ümidimiz olabilir devre arasına moralli girebiliriz.Sırasıyla Rize-Samsun-Gaziantep maçları var..İlk 6 içindeki rakiplerimizden bir tek Adanayı yenebildik,artık Rizeyi de yenelim mümkünse, Samsunun ise durumu ortada bir öyle bir böyle dikiş tutturamadılar şansımızın tuttuğu da bir takım,son olarak gazianteple oynayacağız küçümsemiyorum ama şu durumdayken mümkünse yenelim yani.
sene başında adana bizim rakibimiz olamazdı ki zaten. adana çok ama çok kötüydü sene başında sonradan toparladılar. zaten kaç yıldır takip ediyoruz ligi bizim durum hep başkasının şeyine kalıyor. yok bu hafta ankaragücü berabere kalırsa falan filan ulan bir kere kendi göbek bağımızı kendimiz kesemedik.
iyide Adana'nın sene başı ile şimdi arasında bi değişiklik yokki. ilk haftadan itibaren içerde kazanıp dışarda kaybederek gidiyorlar. içerde 19 dışarda 2 puan topladılar. senin çok kötü dediğin haftalarda içerde kayıpsızdı, dışarda ise puanı yoktu. farkeden bişey yok. asıl fark bizde. biz sene başında çok iyiydik sonradan çok kötü sıçmaya başladık.
|
|
02-12-2017, 13:30,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Osman Ozkoylu'yu bu kulubun kapisindan iceru sokmak vatan hainligidir
|
|
02-12-2017, 13:47,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Deplasman durumumuz iyi duruyor.Kazanmalıyız.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
|