ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
30-11-2017, 17:42, (This post was last modified: 30-11-2017, 17:45 by heyulaanil28.)
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor
(30-11-2017, 17:37)Semih Karahan Wrote:
(30-11-2017, 17:29)heyulaanil28 Wrote: Maç öncesi Alanya'nın kupaya nasıl baktığı önemli as kadro ile çıksalar da kafa kafaya oynarız demiştim Alanya kupayı önemsemiyor ikinci maçta bu tür kadro ile çıkar duruma göre asları oynatır sonradan ben turu geçeceğimizi düşünüyorum.

adamlar bilerek rotasyon yapmadı yalnız. wagner love falan sakat . ikinci maça maç kondisyonu yüklensin diye oynatabilir.

Alanya kupayı önemseze Saffet Susiç gibi kurt hoca ikinci yarı Emre Akbaba ile başlardı oyuna bile almadı kadroda vardı bugün  hamleyi bile skor 4-2'ye gelince yaptı orta sahaya adam aldı fark yemeyim diye ikinci maçta bu tür kadro ile oynar duruma göre asları oyuna sokar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
30-11-2017, 17:47,
Mertcan Aktaş ve Mert Örneği bende beğendim. Jones muazzamdı yalnız. Güzel bir kupa maçı oldu. Bence gol ve goller buluruz Alanyada yiycegimiz gol belirler turu
Reply
30-11-2017, 18:06,
Önemli olan yedek oyuncuların durumunu görmekti özellikle mert örneği çok beğendim oynadıkça daha iyi olacak ama fırsat bulamıyor gelecek için güzel yatırım. Oğuzhanda soğukkanlı net futboluyla tam görev adamı gibiydi.mertcanı ise beğenenler olacaktır ama nedense ben beğenemedim hucümda çok etkisiz çok koşuyor çabalıyor ama bal yapmayan arı gibi tıpkı abwo gibi. Jones ise maç seçiyor galiba bir kötü bir iyi kafasına estikçe oynuyor.hocada büyük ihtimal balıkesir maçı için oyundan aldı. 

Alanyadaki maçta vagner love fernandes efecan emre akbaba oynar büyük ihtimal çeşke alanyayı böyle yakalamışken 3–4 fark atsaydık ama elensek te dünyanın sonu değil önemli olan ligteki oyunumuz. Şu maçın ilk 20 dakikasındaki baskı ve istek bize süper ligin kapılarını açar
Reply
30-11-2017, 18:27,
Sinan hep aynı arkadaş bi adamda gram ilerleme olmaz mı?
Reply
30-11-2017, 19:45,
maçı izleyemedim. sonuca helal olsun diyordum ama meğer rövanşı varmış. hevesim kursağımda kaldı mk.
Reply
30-11-2017, 20:04,
2-0'da onlar tur atlıyor
Reply
30-11-2017, 20:15,
Gençler harika gerçekten.Lig maçında saç baş yolduran isimlerin yerine bunlardan bir tanesi oynasa yadırgamayız.Hatta daha iyi oynarlar.Mert Örnek ve Mertcan Aktaş çok iyi oynadılar.Formaya göz kırpıyorlar.
Oyuncu çıkarıp Sinan'ı alacağıma Örnek'i, Fatih'i çıkarıp da Mertcan'ı alırım.Net.İlk 11 içinde hazırlarım ikisini veya birtanesini.Mertcan rakipten çok top çaldı.İleriye iyi de toplar gönderdi.
Brinner'i de beğendim ben.İstekli.Boş adam değil.
Onur Demir sanmıyorum ki bir daha forma yüzü görsün.Ne olduysa artık kafa futboldan gitmiş artık adamda.
Dale tam bir hayal kırıklığı onu da ekleyeyim.Hiç beğenmedim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-11-2017, 20:46,
Sinan bu hafta kesilmeli...nereden attı erzurum maçında golü başımıza bela 1 kişi eksik oynatıyor..dododa formsuz..bu hafta farklı bir takım bekliyorum..biletimi aldım maça gidecegim inşallah...cok gollü bir maç olacak gibi geliyor balkes maçı..kupada da tur atlarsak son 16 heyecanlı olacakkk
Derelili çotanak
Reply
30-11-2017, 21:19,
http://www.spor28.com/Burasi-Giresun-Tra...8458h.aspx

Şu haber tam anlamıyla rezalet. Ulan ne alaka şimdi de 3. takımları araya dahil ediyoruz? Ne güzel 4-2 gibi bir skor ve güzel oyunla kazanmışsın. İlla bir yerlere çamur mu atman lazım? Ondan sonra başlıyorlar konuşmaya ağız kokularını çekiyoruz. Rezaletsin Giresun medyası.
Reply
30-11-2017, 22:01,
brinerr stoperde biraz kendini gösteremedi ama ön libero da çok iyi iş yaptı hele ki bir iki pası var dar alanda böyle soğukkanlılık görmedim. stopere geçincede iki top kesti çok iyiydi. şu adam yabancı kontenjanından yalan oluyor ya :/ onur aynen kafa olarak bitirmiş. giresunun çocuğuyum der her yerde. rotasyonda iş yaparım der. üzerine koymaz. koymazsa 4 sene içerisinde bal a düşer. örneği çok. bi ara şükrü can vardı çok iyiydi teknikti sonra yalan oldu. üzüldüm. bi baktım kars da türkiye kupasında farkettim.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)