12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
20-11-2017, 01:44,
RE: 12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
Valla 2. yarı harika oynadı takım. 3 puanı kaçıran taraf olduk ,cidden üzülmemiz gereken bir maç ama takımın vermiş olduğu reaksiyon müthiş derecede güzeldi. Anıl a çok destek verdim gelecek vaad ediyor dedim ama bu gollerde yenmez ama kardeşim kaç maç oldu kaledesin.

Altınordu kaleciside gelecek vaad ediyor o da bariz hata yaptı ama kurtardıklarıylada takımına 1 puan kazandırdı. Ne diyim üzüldüm şahsen 3 puan kaçtığı için ama kadro tercihi, oyuncu performansları yerindeydi. İnşallah devamı gelir ve devre arasında gerekli takviyeleri yaparız.

Belki bir kaç maç Fevzi kaleye geçebilir.
Reply
20-11-2017, 09:10,
inanmayacaksınız ama ben turkuaz olduğunu dün tahmin ettim. %99 du ama hadi yanılma payı vardır yanlış bir ithamda bulunmayayım dedim..

Yalnız bu caddede beşiktaş bayrağı dalgalandırmaktan, cafelerde trabzon maçını vermekten daha başka bir boyut. Düşünsene sözde tuttuğun takımın deplasman tribününe gireceksin, bütün maç tuttuğun takım yenilsin diye bağıracaksın, tuttuğun takımdan puan veya puanlar alacağın için mutlu olacaksın. Dünyanın en ironik olayı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
20-11-2017, 10:28,
Belki alışkanlık seviyesinde deplasman tutkusu vardır. Çok da üzerine gitmemek lazım. Ben de Ankara'dayım ama bir tek maça gitmişliğim yok. Belki arkadaş yıllardan beri onların içinde olmanın verdiği duyguyla alışkanlık edinmiştir.
Ben Giresun'a gelip de Ankara diye bağıracağını düşünmüyorum. Eğer amacı buysa da kendi bilir. Gel vazgeç demekten başka birşey diyemem.
Reply
20-11-2017, 10:28,
Turkuaz olmasına ben şaşırdım hatta kırıkkale deplasmanına gitmiştik o zaman da a.gucunu destekliyordu süper ligdeyken ama bizimde çoğu deplasmana gelirdi...iyi bir taraftardi..uzun zamandirda forumda.. biz de gurbetciyiz çoğumuz öyle..ben ben malatyada 7 sene kaldım hala dernekten biletim hazirdir fakat malatya GiRESUN maçında 7 kişi gittik giresunsporu destekledim..a.guclulerle yine gel maça giresunun tribününe geç maçtan sonra guclulerle geri dönüş yapsan daha iyi olurdu..herkesin tercihi saygı duyarım ama üzüldüm..giresunu da tutarım ama giresunspor ıstanbul takımları karsisinda ıstanbul takımlarını tutarıma benzedi
Derelili çotanak
Reply
20-11-2017, 11:12,
Gerçek şu ki takımımız uzun yıllar alt liglerde oynadı.Doyduğun memleketin takımı üst liglerde yer alıyorsa gidip seyretmek iyi oluyor.Farklılık hissediyorsun.Bir topluluk ile samimiyet içerisinde olsan da pek bir durum farketmemeli insanın sevgisi değişmez.Şu an 1.ligdeyiz.Nasip olursa süper denilen lige çıkacağız.Yine doyduğun memleket BAL liginde olsa gidip izleyesi geliyor insanın.
Yeşil-Beyaz armaya gönül verdiğini söyleyip başka oluşumların içerisinde bulunmak garip bir hissiyat.Eskişehir, Ankaragücü gibi takımların bir mottosu var.Bu motto nefret ettiğimiz İstanbul takımları ile aynı.Onları da destekleyin o zaman.
Ben yadırgadım açık söyleyeyim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
20-11-2017, 11:37,
Şu "Korkma savaş inadına" bestesini geçen sene Bandırma söylüyordu, niye bu bizim tribünlere uyarlandı ki? Ya bestenin müziğini ana haberlerde üzücü haber olunca arkadan fon müziği veriyorlardı, ben bir futbolcu olsam açıkçası ateşleneceğim yerde boşu boşuna modum düşer Big Grin
Reply
20-11-2017, 15:40, (This post was last modified: 20-11-2017, 15:41 by kumyali.)
(20-11-2017, 11:37)bulancak28 Wrote: Şu "Korkma savaş inadına" bestesini geçen sene Bandırma söylüyordu, niye bu bizim tribünlere uyarlandı ki? Ya bestenin müziğini ana haberlerde üzücü haber olunca arkadan fon müziği veriyorlardı, ben bir futbolcu olsam açıkçası ateşleneceğim yerde boşu boşuna modum düşer Big Grin

Bestenin melodisi anonim. fenerinden tut etimesgut şekerspor tribününe kadar bütün tribünler söylüyo. Bandırma tribününden alınıp uyarlanması gibi bi durum söz konusu değil yani. Beste bu senenin ilk deplasmanı bolu yolunda kumyalı otobüsünde çıktı, bence gayet güzel,sürekliliği olan ve sağlam söylenilirse ateşleyici bir beste.
KUMYALI
Reply
20-11-2017, 18:27,
Turkuaz ile zamanında birkaç deplasmanda karşılaşmışlığımız hatta omuz omuza yapmışlığımız dahi vardır. Giresunspor'luluğunu biliriz, keza Ankaragücü sempatisini de. Ama orada yanılmışız demek. Ankaragücüne doğal olarak sempatisi olur sanıyordum ama onun 1. takımıymış meğer. Çok şaşırdım.
Reply
20-11-2017, 23:41,
Ya beyler büyütmeyin 1. 2. takım filan lütfen biz kimi neyi nereye koyduğumuzu iyi biliyoruz, yıllardır süregelen bir tribün alışkanlığı diyelim buna, şu olayda yanlış anlaşılıyor Giresundan uzak olduğum için bi yere sempati duyayım aidiyetlik hissedeyim değil olay, şimdi kalkıp Giresuna geliyorum yıllarca kumyalı veya en heyecanlı tribünlere girdim ve de ciddi manada gırtlak patlattım bir maçlık anlayış bekliyorum bakın aranızda beni tanıyan bilen çok Kırıkkale veya diğer deplasmanlar vs. en alt liglerden bugünlere geldik, adamları kullanır gibi otobüsle gelsek kumyalıya girrsek kullanmış gibi kötü hissederdim.
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)