12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
20-11-2017, 00:04,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
beyler kimden bahsediyorsunuz bütün başlıklara baktım göremedim. bir tek cepni nin bi mesajı var bizim içinde bir nevi deplasman olacak diye. onu mu yanlış anladınız yoksa? onun dışında deplasmanla ilgili bi mesaj göremedim giresunlu olupta.
Reply
20-11-2017, 00:05,
Ümraniye maçıyla beraber en üzüldüğüm maç bu oldu, ama takımın 2-0'dan sonra verdiği reaksiyon, maçı bu noktalara getirmesi de sevindirici bir taraf. Geriye düşünce sonucu kabul etmeyen, maçı çevirebilen bir takımımız var, geçen senelerde 1-0 geriye düşsek hemen maç bitti havasına giriyorduk. Bu sene o yok.

Metin Hoca'ya güveniyorum, şu an ki durumda ona çok suç bulmak istemiyorum. Jones-Sinan ikilisiyle geçen iki haftadan verim aldık sonuçta, bu maçta da pek ala denenebilirdi, ama Altınordu'nun oyun anlayışı bunu bozdu. Hoca bunu gördü ki 1-0'ken Fatih Atik'i aldı, çoğu hoca yapmaz bunu. Fatih'e de helal olsun, bugün puan alabildiysek onun sayesindedir, inanılmaz bir dinamizm getirdi. İnşallah hep böyle devam eder.
Akyüz konusunda ısrarcıyım. Maçın başında kaçırdığı gol inanılır gibi değil, ama artık atmaya başladı. Gol attıkça kendine güveni gelecek, form kazanacaktır diye umuyorum.
Sinan hamlamış maalesef. Halbuki alındığında çok sevinmiştim. Alanya'da iken şapkadan tavşan çıkaran bir oyuncuydu. Gerçi bugünki şutunu herkes atamaz. Yine de, iyi bir rotasyon oyuncusu olur, fazlası maalesef olamıyor.
Dialiba konusunda Başkan'ı çok eleştirmişsiniz bence. Sonuçta adamın geçen seneden bir imajı var. O an hangi 1.lig takımına önerseniz havada kapardı. Futbolcularda bu tarz düşüşler olabiliyor. Eğer kazanabilirsek tekrardan bize çok faydalı olabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Caner, seni Allah başımızdan eksik etmesin. Bu adamın bonservisini alalım, zaten düşüyor Osmanlı.
Çağlar-Aykut bugün biraz aksadı. Özellikle Çağlar kritik hatalar yaptı. Özgür-Aykut veya Onur-Aykut denenebilir.
Anıl bugün yapmaması gereken hatalar yaptı, son bir kaç haftadır da (en net hatırladığım deplasmanda Antep maçıydı) biraz şansın yardımıyla gidiyordu. Kendini toparlaması lazım. Fevzi denenebilir belki.

Son olarak Başkan'a acil şifalar diliyorum. Hataları, yanlışları elbet olmuştur ama takımı taşıdığı noktayı da kimse inkar edemez. Açıkçası har vurup harman savurup süper ligte bir-iki sene oynadıktan sonra amatörlere düşmektense mali altyapısı sağlam, ayakları üzerine basan bir takımı her zaman tercih ederim.
Reply
20-11-2017, 00:06,
bende yorum yapıyorum oraya Smile benim çorumda arkadaşlarım var ve kendilerini çok sever sayarım. onlar üni güç olarak giresun gitmekten bahsediyorlardı. bende onlar geleceğim dedim Big Grin benim logom ve yazım yok Smile) ama oradaki ankaragüçlülerle polemiğe girmek manasız. çünkü adamlar kendilerini çok üstün görüyorlar. geçen sene eskişehirlilere atıyorduk bunlar daha da fena

@sokakbaşımeyhane ''Bu arada tribundergide a.gucu taraftarına giresinluyum ama a.gucunu destekleyeceğim deplasmana gelecegiz memlekete diyenler beni çok üzdü...ne demek deplasmana gelmek...bari ambleminizi a.gucu yapin '' bunu ben yazmadım Smile ama çorumdan kendimce ayda bir giresuna maça gelirim.
Reply
20-11-2017, 00:12,
Grsn28 li arkadas cep ni falan degil
Derelili çotanak
Reply
20-11-2017, 00:19,
benim ismim orada semiko Smile eğer bir sıkıntı olursa bana burdan yazmanız yeterli olur. düzeltiriz yada başka birşey ..
Reply
20-11-2017, 00:21,
(20-11-2017, 00:12)sokakbaşımeyhane Wrote: Grsn28 li arkadas cep ni falan degil
ha evet şimdi görebildim. yav şu ekmeğini yediğim şehir muhabbetine de acayip sinir olurum. bende yıllardan beri istenbuldayım. istanbul şehrini de savunurum yeri geldiğinde, ama asla bir aidiyet hissetmem. hele hele giresunla kıyaslayanın alnını karışlarım. ekmeğini yediğim şehir ne demekmiş? bu şehirde ekmek yiyorsam verdiğim emeğin karşılığıdır. sanırsın bütün istanbul bir oldu şehrimize misafir gelmiş diye el üstünde tutuyorlar beni. istanbulun ekmeğini falan yediğim yok benim, verdiğim emeğin alın terinin karşılığını alıyorum sadece.
Reply
20-11-2017, 00:23,
(20-11-2017, 00:05)bulancak28 Wrote: Ümraniye maçıyla beraber en üzüldüğüm maç bu oldu, ama takımın 2-0'dan sonra verdiği reaksiyon, maçı bu noktalara getirmesi de sevindirici bir taraf. Geriye düşünce sonucu kabul etmeyen, maçı çevirebilen bir takımımız var, geçen senelerde 1-0 geriye düşsek hemen maç bitti havasına giriyorduk. Bu sene o yok.

Metin Hoca'ya güveniyorum, şu an ki durumda ona çok suç bulmak istemiyorum. Jones-Sinan ikilisiyle geçen iki haftadan verim aldık sonuçta, bu maçta da pek ala denenebilirdi, ama Altınordu'nun oyun anlayışı bunu bozdu. Hoca bunu gördü ki 1-0'ken Fatih Atik'i aldı, çoğu hoca yapmaz bunu. Fatih'e de helal olsun, bugün puan alabildiysek onun sayesindedir, inanılmaz bir dinamizm getirdi. İnşallah hep böyle devam eder.
Akyüz konusunda ısrarcıyım. Maçın başında kaçırdığı gol inanılır gibi değil, ama artık atmaya başladı. Gol attıkça kendine güveni gelecek, form kazanacaktır diye umuyorum.
Sinan hamlamış maalesef. Halbuki alındığında çok sevinmiştim. Alanya'da iken şapkadan tavşan çıkaran bir oyuncuydu. Gerçi bugünki şutunu herkes atamaz. Yine de, iyi bir rotasyon oyuncusu olur, fazlası maalesef olamıyor.
Dialiba konusunda Başkan'ı çok eleştirmişsiniz bence. Sonuçta adamın geçen seneden bir imajı var. O an hangi 1.lig takımına önerseniz havada kapardı. Futbolcularda bu tarz düşüşler olabiliyor. Eğer kazanabilirsek tekrardan bize çok faydalı olabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Caner, seni Allah başımızdan eksik etmesin. Bu adamın bonservisini alalım, zaten düşüyor Osmanlı.
Çağlar-Aykut bugün biraz aksadı. Özellikle Çağlar kritik hatalar yaptı. Özgür-Aykut veya Onur-Aykut denenebilir.
Anıl bugün yapmaması gereken hatalar yaptı, son bir kaç haftadır da (en net hatırladığım deplasmanda Antep maçıydı) biraz şansın yardımıyla gidiyordu. Kendini toparlaması lazım. Fevzi denenebilir belki.

Son olarak Başkan'a acil şifalar diliyorum. Hataları, yanlışları elbet olmuştur ama takımı taşıdığı noktayı da kimse inkar edemez. Açıkçası har vurup harman savurup süper ligte bir-iki sene oynadıktan sonra amatörlere düşmektense mali altyapısı sağlam, ayakları üzerine basan bir takımı her zaman tercih ederim.

Vallahi tam olarak bunları yazmaya gelmiştim. Hemen karalar bağlamaya gerek yok.
Reply
20-11-2017, 00:58,
Şaşıracaksınız belki ama o GRSN28 benim Tribündergide, burada yazılanları okudum bazı arkadaşlar saçma şeyler yazmış neyse Kimseye Giresun ve de Giresunsporluluğumu anlatacak değilim kusura bakmayında keşke Şehrimizde ben kadar insanlar olsada dolsa o tribünler dedimya belki aranızda tanıyan vardır ama bu site 2004 kurulduğundan beri hatta bu oluşumlar kurulduğundan beri Marmara, bursa ve sonrasında kaybolsada ankara bizzat vardım hala da varım Yozgatlar Kırşehirler bursalardan bu güne elimizden geldiğince ankaradan koşturmaya çalışıyorum, ismim Levent Smile Ankara Gücü meselesine gelince Lise dönemlerimden beri arkadaşlar ile gitmeye başlamıştım devam ediyorum, malum 10 seneeden fazla bir tribünde emek var hal öyle olunca bir maneviyat var, Giresunda olsak Ankara Gücünü tutacak değiliz heralde, yerimiz kumyalı Smile ki üniversite yıllarında da öyle oldu.
Başkentten !
Reply
20-11-2017, 01:14,
(20-11-2017, 00:58)turkuaz_0628 Wrote: Şaşıracaksınız belki ama o GRSN28 benim Tribündergide, burada yazılanları okudum bazı arkadaşlar saçma şeyler yazmış neyse Kimseye Giresun ve de Giresunsporluluğumu anlatacak değilim kusura bakmayında keşke Şehrimizde ben kadar insanlar olsada dolsa o tribünler dedimya belki aranızda tanıyan vardır ama bu site 2004 kurulduğundan beri hatta bu oluşumlar kurulduğundan beri Marmara, bursa ve sonrasında kaybolsada ankara bizzat vardım hala da varım Yozgatlar Kırşehirler bursalardan bu güne elimizden geldiğince ankaradan koşturmaya çalışıyorum, ismim Levent Smile  Ankara Gücü meselesine gelince Lise dönemlerimden beri arkadaşlar ile gitmeye başlamıştım devam ediyorum, malum 10 seneeden fazla bir tribünde emek var hal öyle olunca bir maneviyat var, Giresunda olsak Ankara Gücünü tutacak değiliz heralde, yerimiz kumyalı Smile ki üniversite yıllarında da öyle oldu.

Usta Ankaragücü taraftarıyla "deplasman" yapacağım diyorsun kendi tuttuğun takım için. Burada yazılanları saçma olarak nitelendirmen gerçekten komik şu lafından sonra. "Giresunda olsak Ankaragücünü tutacak değiliz heralde." Uzun yıllar İstanbul'da yaşadım. Şu an Kocaeli'de yaşıyorum, babam yıllarca Fenerbahçe denen takımı tuttu, bir kere olsun "Giresunda olsam Giresunspor'u tutarım." demedim. Çok teklif eden arkadaşım oldu, Gel Fener maçına gidelim, gel GS maçına gidelim, gel Hodri Meydan'da maç izle de taraftar gör. Hepsini reddettim. Benim tribünde tek yerim Giresun tribünüdür dedim. Bundan caymam da. Ha diyeceksin ki, banane bunlardan? Hani yazmışsın ya, Giresunsporluluğumu anlatacak değilim diye. Biz gördük zaten de, bari burada görmeseydik. Büyüğümsün saygıda kusur etmek istemem. Lakin çok üzüldüm yazdıklarına. Bir dön de düşün söylediklerini, yazdıklarını. Giresunsporlusundur eyvallah da, şu yazdıklarından sonra sadece Giresunsporlu olduğuna inanmakta zorluk çekiyor insan.
Reply
20-11-2017, 01:39,
RE: 12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
Valla güzel kardeşim şimdi yazsam uzaaaar gider dedimya o öyle de şu şöyle demeye gerek yok beni bilen bilir, He illa laf diyecekseniz o Giresunda kahvelerde İstanbul takımları ve o rum takımını tutanları gezdirmeyin bana daha çok adam var, bak bi jimnastik bayrağı kaç ay kaldı caddede, istanbul takımları şampiyon olunca aynı tribünden adamlarda gördü bu gözler, keşke herkes ben kadar Giresunsporlu olsa dedimya bana takılmayın siz görmezden gelin.
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)