12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
19-11-2017, 20:12,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Bugün yediğimiz 3 golden 1.golü doğal karşılayabiliriz. 2.gol resmen Anıl'ın hediyesidir. Geri pasına her zaman karşıyım. Özellikle Türk kalecileri içinde geri pası verilecek bir kaleci yok bence. Ama 3.gol kardeşim sen defansmısın yaa. Adam zaten forvet ile geliyor. Sen nereye gidiyorsun. Aykut'a bakarsanız nasıl serzenişte bulunuyor Anıl'a. Bizim çok acil Fevzi'nin kaleye geçmesi ve transfer sezonunda bir forvet birde kaleci almamız şart diyorum.
Dereli'li
Reply
19-11-2017, 21:41,
Kaybettiğimiz 2 puanın baş sorumlusu metin diyadin bana göre hadi evimizdeki maçları anlarım ama deplasmanda sinanın arkasında jonesle başlamak nedir ya altınordu gibi  genç bir takıma oyun kurucusuz başladık. Tamam 2 gol de anılın hatasından geldi ama ilk yarıdaki silik futbolun sorumlusu hocadır bana göre fatih atik veya recep ilk 11 de başlasaydı belki ilk yarı gol ve goller bulabilir bunları konuşmamıza gerek kalmazdı. Anıl ise artık hocanın isteğiylemi olur kendisimi izin ister artık dinlendirilmeli artık bu gereksiz çıkışlarından illallah geldi işin ilginç yanı bu hatalarından derste almıyor.
Reply
19-11-2017, 22:25,
yahu hadi kapalı takımları açamıyoruz eyvallah, ama açık oynayanlardan da 3 yiyoruz. ee peki kimi yenecez biz arkadaş? istanbul maçının taktiğiyle oynadık. ama bu sefer yemedi işte. o maçtada eleştirmiştim, tamam rakibe göre oynarsın tamam ama altınordu istanbul falan bizim rakibimiz olamazlar, olmamalılar. gerekirse bunlar bize karşı ayrı taktik geliştirmeli. biz ise kendi futbolumuzu kabullendirmeliyiz. altınordudan çok gereksiz yere çekinerek başladık. yahu haftalardır "en iyi savunma hücumdur" anlayışını övüyoruz hocanın. ama bugünde hoca tam aksine "en iyi hücum topu rakibe vermektir" anlayışıyla oynadı. bu neyin kafası anlamadımki.

birde hadi ilk yarı yedin bi halt, 2-0 geride kapadın. 2. yarıya 2 şok golle başlamış beraberliği bulmuşsun işte. o durumda rakip moralmen çökmüş olmalı sen resmen ezmen lazım oyunda. ama yok hiçte öyle bariz bi üstünlüğümüz yoktu. birde dialiba boş kaleyi bulmuşken başşak geçmek yerine gol atmayı düşünse iyi olurdu. hadi öne de geçmişsin, la biraz savunma yapın be. 3. golde aykut dahil golü önlemek hiçbir çabası yok. öncelikle top rakip oyuncuya gelmeden çağların yakınından geçiyor ama hamle yapmıyor bile. hadi topu aldı diyelim. aykut hiçte kararlı durmuyor karşısında, sadece mecburiyetten vururken ayağını uzatır gibi yapıyor ama top geçiyor. anıl desen ayrı kafalarda o esnada. sanki top önünden geçiyormuş gibi ayağını uzatıyor sadece. o elleri kullanmayacaksın eldiveni niye taktın soğuktan koruması içinmi?

istesek çok afedersiniz ligin amuğa goyup içinden geçebilecek takımız. ama yok arkadaş istemiyoruz. o istekli futbolu ara ara görebiliyoruz sadece. eses maçı gibi, erzurum maçı 2. yarısı gibi. başkan desen ilk kez bu sene istekli görünüyor ama şampiyon olmak için sadece istemek yetmiyor. paraya kıyman lazım. yıllaaar yıllar önce türkiyeye gelmiş artık yapacağı kariyeri yapmış, oynayabileceği kadar oynamış ve birazda enayi parası yiyeyim kafasında zencilerle bu iş olmaz. geçen sene isaac, bu sene dialiba. ilk haftalar 1-2 maç alıp götürcek galiba dedik ama bugün iyice emin oldum adam futbolu bitirmiş kafasında. gerçi oda haklı. nekadar iyi olsada takımı şampiyon olunca onu üst ligde düşünmedi. yani şu saatten sonra oynayabileceği en iyi lig burası. kendini gösterip kariyerine bişeyler katamayacağına göre artık tek düşüncesi para oluyor tabi. nede olsa bu sene istediği kadar kötü olsun, biz yollasak bile seneye yine bu ligde tonla para verecek bi enayi kesin çıkar. bu kafayla niçin kendini yırtsınki? burada sorun dialiba da değil, koca bir yaz kampını boş geçip taraftarı oyalaya oyalaya sonunda dialiba gibileri getiren başkana sormak lazım ne dşündüğünü.
Reply
19-11-2017, 22:26,
(19-11-2017, 21:41)cotanak88 Wrote: Kaybettiğimiz 2 puanın baş sorumlusu metin diyadin bana göre hadi evimizdeki maçları anlarım ama deplasmanda sinanın arkasında jonesle başlamak nedir ya altınordu gibi  genç bir takıma oyun kurucusuz başladık. Tamam 2 gol de anılın hatasından geldi ama ilk yarıdaki silik futbolun sorumlusu hocadır bana göre fatih atik veya recep ilk 11 de başlasaydı belki ilk yarı gol ve goller bulabilir bunları konuşmamıza gerek kalmazdı. Anıl ise artık hocanın isteğiylemi olur kendisimi izin ister artık dinlendirilmeli artık bu gereksiz çıkışlarından illallah geldi işin ilginç yanı bu hatalarından derste almıyor.

Hocam geçen haftalarda bu jones niye oynamıyor diyorduk bu hafta çakiyoruz..evet çok kötüydü ama hoca da 30 dakikada oyundan çıkardı..metin diyadin babamın oğlu değil tanimam etmem asosyalde bulurum aman bu maçta tek hatası 90.dakika oyuncu değişikliği zamanami oynuyoruz o konuda haklısın...deplasmanda 2 0 dan gel 3 gol at salak salak goller ye 5 tane net gol kacir kusura bakma hırsızın hiç mi suçu yok derler..turkiye de 30 dakikada oyuncuyu kolu kolay kimse değiştirmez.. fatih atık hamlesi maçı döndürdü  fakat anıl ı tutamadık.. ha bu maçtaki  formuyla jones devre arası yolcu..dale kadro yapar..ben mi  başka maç ızledim bilmiyorum ama sinan fena oynamadı en bozuk diyalibaydi...
Derelili çotanak
Reply
19-11-2017, 22:28,
Bu arada tribundergide a.gucu taraftarına giresinluyum ama a.gucunu destekleyeceğim deplasmana gelecegiz memlekete diyenler beni çok üzdü...ne demek deplasmana gelmek...bari ambleminizi a.gucu yapin
Derelili çotanak
Reply
19-11-2017, 22:30,
Sinani bende begendim. Efektif bir adam değil ama pozisyon buluyor, yaratıyor. O kadar olur zaten. Dialiba su an elimizde ki tek kanat orjinli adam. Mehmet Akyüz gollerine devam ederse çok iyi olacak. Kaliteli adam.
Çağlar bugün güven vermedi. Özgür alır böyle oynarsa.
Reply
19-11-2017, 22:40,
İki kalecide benzer hatadan gol yemiş.Rakibin yediği gol Dimitri'nin fırsatçılığından gelmiş onu da söylemek lazım.Dialiba ve Akyüz gerçekten komik son vuruşlarda bulunmuşlar inanılır gibi değil.Hedefe ulaşamayacak isek işte bu hareketler yüzünden olacak.Yediğimiz ilk golde gerçekten mükemmel bir gol.Yiyecek isek böyle goller yiyelim.Hazırlanış harika.Bizimkiler bu kanatlar ile yapamazlar öyle gol.
Farklı devreler oynuyoruz.Bir yarı kötü bir yarı ise mükemmel.Orta ayarı yok.Ümraniye maçı, Erzurum maçı ve bu maç keza böyle maçlar.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
19-11-2017, 23:02,
Yediğimiz ilk golde Dialiba kayarak orta yapılmasını engelleyebilirdi, boş kaleye 3 metreden atamadığı gol de maça doğrudan etkidi. Devre arası Ufuk Ceylan gibi bir kaleci, Steve Beleck gibi de bir forvet transferi yapmak gerek.
14
Reply
19-11-2017, 23:04,
(19-11-2017, 22:28)sokakbaşımeyhane Wrote: Bu arada tribundergide a.gucu taraftarına giresinluyum ama a.gucunu destekleyeceğim deplasmana gelecegiz memlekete diyenler beni çok üzdü...ne demek deplasmana gelmek...bari ambleminizi a.gucu  yapin

arkabeşli kurulduğundan beri tribündergiye tek satır yazmışlığım yok. bu sezon sırf takımla ilgili yorumlara falan bakıyorum meraktan ve canım sıkıldıkça. ama sırf o diamantidis mi ne boksa o yavşağa ana avrat küfretmek için tekrar üye olucam bu gidişle. nasıl bir acı çekmiş zamanında giresunda bilmiyorum ama aşırı sinir bozucu birisi. sizde gelin artık arkabeşliye bence. giresunspor için yorum yapan 2 kişi var sadece biri ben. td gibi aktif değil ama en azından seviyeli üsturuplu şeyler yazılıyor. yönetimde olabildiğince şeffaf ve objektif olmaya çalışır.
Reply
19-11-2017, 23:12, (This post was last modified: 19-11-2017, 23:13 by maicon_28.)
o tribün dergide ki adam buradan biri mi? Cidden ilginç geldi, adamın profil fotosu giresunspor, imzası saldır giresun, yorumu ankaragücü ile deplasman yapacağım Smile

troll gibi bir mesaj resmen

ama acı ve gerçek :/ Cidden merak ettim buraya da üye mi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)