19-11-2017, 18:18,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
aga hatırladıkça deli oluyorum. Keşke 2-2 bitseydi
ulan gol atıyorsun, 1 dk sonra anıl b.k mu var açılıyorsun oraya. Yeminlen 2. yediği inanılmaz golden daha çok koydu. 4 ü de hediye ediyordu hatta.
Anıla bu kadar kızıyorum, yerine oynayacak fevzi'nin ne yapacağı belli değil. Dönüp dolaşıp başkana geliyor konu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
19-11-2017, 18:30,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
TFF 1. Lig’in 12. haftasında Altınordu’ya konuk olan Akın Çorap Giresunspor, rakibi ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, aynı zamanda askerlik arkadaşı da olan Naim Süleymanoğlu’na rahmet diledi.
Maçı da değerlendiren Diyadin, “İlk yarı söylememize rağmen bekleyerek oynayınca Altınordu istediği oyunu oynadı” diyerek, “İlk yarı 2 gol yedik. Soyunma odasında oyuncularıma hedefe oynayan takımların böyle durumlardan dönmelerinin önemli olduğunu söyledim. Takım olarak inanarak sahaya çıktık. Direkt rakip sahaya oyunu yıktık. Birçok gol pozisyonu yakaladık. Talihsiz yediğimiz gollerle 7-2 bile bitecek maç 3-3 bitti” ifadelerini kullandı.
Diyadin 3 puan almaları gereken maçtan 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını söyledi.
-------
Ne goller kaçtı, ne kadar basitçe goller yedik. Erzurum ve altınordu maçının 2.yarısındaki oyunu bakın 90 dk değil, kalan maçlarda 45-60 dk arası oynasak namağlup şampiyon oluruz kalan haftalarda.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
19-11-2017, 18:47,
|
|
kesap28
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
İlk yarı herkes kotu kabul ama ıkıncı yarı emeğe yazık zaten amator ıkı gol yemıssın takım bı şekilde kurtarmıs macı bı zahmet o ucuncu golde kalende dur be adam macın berabere bıtmesınde bir anıl ıkı hoca suçlu yedın golu recep daleyı at ıste ne beklıon acaba bıde son dk oyuncu degısıklıgı nedır ve sınana 90 dk nasıl dayandın hayırlısı olsun ne dıyelım ıkıncı yarı kalecı golcu orta saha lazım ankaragucu kacına anıl ve husam cıkmasın bı zahmet
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
19-11-2017, 18:48,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
what a come backkkkk!!
derken mahvoldu olay. Sağlık olsun A.Gücünü yendik mi ben bu işe %50 veriyorum.
|
|
19-11-2017, 18:56,
|
|
Fatih atık modric gibiydi...a.gucunu yenip yolumuza devam edelim
Derelili çotanak
|
|
19-11-2017, 19:41,
|
|
Okan
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Anil + Dialiba galibetin el freniydi.
Sinan silikti.
Husam güçsüz, ama penalti yaptirdi 
Maçin adami Panos
Çaglar biraz daha guven vermeli.
digerlerini begendim.
|
|
19-11-2017, 19:44,
|
|
yalavu
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
(19-11-2017, 19:35)Semih Karahan Wrote: başkanın fotoğrafını gören var mı bilmiyorum adam bembeyaz olmuş yahu 
Kalp krizi suphesi varmis. Biz ekran basinda kafayi yedik adam napsin. Allah acil sifalar versin. Ben baskana ve metin hocaya sonuna kadar guveniyorum. Bizi buralara istikrar getirdi yoksa kapiya kiliti vurmustuk. Bugun anil o golleri yemese bambaska seyler konusuyduk. Mehmet macin basindaki karsi karsiyayi gol yapsa oyun farkli olurdu one gectigimizde kacan pozisyonlarin biri gol olsa mac bitmisti. Bu ligde esit yarismiyoruz kacak bir gures var kabul edelim. Sampiyonluga oynayan takim gibi 2-0 geriden gelip maci cevirdik. Haftaya ankaragucunu yenelim insallah. Hep destek tam destek
|
|
19-11-2017, 19:48,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Tam kaleye Fevzi geçsin diyorum menemen maçında yediği gol geldi aklıma. Al birini vur ötekine
|
|
19-11-2017, 19:56,
|
|
(19-11-2017, 19:48)kral1234 Wrote: Tam kaleye Fevzi geçsin diyorum menemen maçında yediği gol geldi aklıma. Al birini vur ötekine
Fevzi 3.golu yemezdi...anil açılmasa gol şansı sıfır resmen davetiye çıkardı
Derelili çotanak
|
|
|