12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
19-11-2017, 16:19,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Mazeret yok.Kazanacaksın.
Devre araları yaramıyor bu takıma.Dönüşler hep hüsran oluyor
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
19-11-2017, 16:19, (This post was last modified: 19-11-2017, 16:19 by kral1234.)
Taraftar maça gelmiyor diyen yöneticiyi skerim net. Bu takımı kim izlesin a q
Reply
19-11-2017, 16:19,
sinan özkan bu takımın as oyuncusu olamaz. geçen hafta kaçırdıklarıyla gördük. sen böyle bir maça 4-2-4 gibi çıkamazsın. genç diri takıma karşı hele ki. o zaman uzun top oynayacaksın o da yok. orta sahayı geçemiyoruz. ilk golde hüsam nerede ben göremedim. ikinci goldede hata var. jones cıkarıp fatih atik ne . orta sahayı ekarte edip adam geçecek biri lazım o da recep dir. fatih ne ya .
Reply
19-11-2017, 16:20,
iyi giderken de söyledim. Anıl'a güven olmaz, 3 ay kaleci transferi yapmayıp son günlerde dalga geçer gibi adanaspor kampından gönderilen fevzi'yi alan bozbağ mutludur şuan.

hüsamettin taç atamıyor devamında gol oluyor.

Sinan özkan berbat, kanat olmaz.

Mehmet akyüz 3.dakikada onu atacaksın kardeşim işte sonra böyle oluyor, dialibanın malatyadaki havası yok
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
19-11-2017, 16:21,
bu arada çağlar güzel oyun kuruyor ama her maçta kritik hatalar yapıyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
19-11-2017, 16:22,
Yav başkan çıkar eser gürler gaz alır sıkıntı yapmayın
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
19-11-2017, 16:22,
Milli maç arası bize yaramıyor net bir şekilde görüldü yatıyo pezevenkler, anıl bakmayın siz bu maçta hata yaptığına şimdi daha net sırıttı sadece , başka maçlarda da ileri çıkmalar filan hep sıkıntıydı ki, hüsam bu işten ekmek yiyorya allah bi insana yürü ya kulum desin yeterki eğer hüsam bizden giderse filan başka takımda değil 11, 18 i zor görür, hata üstüne hata sol kanatın anasını "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bir tane orta açamıyor, sinan kanatta uydurma kanat, fatih atik yerine recep oynamalı hocada kaşınıyor, bu futbolla çok zor alttan gelen diri takımlar serilere başladılar, birde bu takımın kondisyoneri varsa hemen yollasından millet gazi caddesindeki gibi yürüyor ...
Başkentten !
Reply
19-11-2017, 16:23,
Öncelikle anıl bı yerde patlıcaktı bugune nasıpmıs artık fevzı oynamalı ıkı tane sacma gol yedı husam artık klubeye gıtmelı recep ın olusu oynar cunku ondan ıyısı yok hoca ıyı sandıgın adam recepten ıyı degıl ısrarın geregı yok sonunu hazırlama ha takımmı komple dökülüyo o baska ben kötunun kotusunu yazdım
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
19-11-2017, 16:24,
he bu arada dialiba abwonun sol ayaklı versiyonu oldu başımıza
Reply
19-11-2017, 16:25,
Bi tarafta takımına 3 puan kazandıran kaleci kayacan bi tarafta takımını sabote eden Anıl
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)