12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
12-11-2017, 22:29, (This post was last modified: 20-11-2017, 01:07 by turkuaz_0628.)
#1
12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
19/11-2017 Pazar      Saat 15:30   


Altınordu son 5 maçta 2 beraberlik 3 mağlubiyet aldı, bizde malum yeni bir seri başlatarak çıkış yapıyoruz maçı alabileceğimizi düşünüyrum şayet mücadele eden takımımız sahada olursa, birde recep kesik yemez umarım hocanın yıldızı barışmadı ama ben recebin sahada olması gerektiğini düşünüyorum, tecrübe ile topçularımızın farkını ortaya koyması gerekiyor. 


Dipnot: Başlık açma totemim bilen bilir lige çıktığımız sene 10-15 maç muazzam bi seri vardı orda tutmuştu 2 başlıktır 6 puan var, darısı bu maça ....
Başkentten !
Reply
12-11-2017, 22:31,
#2
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Hep sen aç başlıkları. Çok büyük istatistiki üstünlüğün var.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
12-11-2017, 22:40,
#3
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Yine mi totem -))
İnşallah liderliğe ve ardından başarılı bir yola gider.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
12-11-2017, 22:43,
#4
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Cok önemli mac. zira her takima her sn celme takma potansiyeli olan bir rakip. Bunu kayipsiz gecersek rakiplerin burada takilma ihtimalleri yuksek. tıpkı istanbulspor deplasmani gibi. Ki kazanirsak lider olma ihtimali yüksek. Ankaragücü karsisina icerde ve lider olarak cikinca o seyirciyi dusunemiyorum.
Reply
13-11-2017, 05:41,
#5
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
ERZURUM MACININ 2 KINCI YARISINDA OYNADIGIMIZ GIBI KAZANMAK ICIN OYNARSAK BÜYÜK IHTIMALLE BU MACI KAYIPSIZ GECERIZ HER HALUKARDA MACA COK IYI LONSENTRE OLMAMIZ HAZIRLANMAMIZ GEREKIR BUDA OYUNCULARI HOCANIN IYI BIR MOTIFE ETMESI VE RAKIP TAKIMIN OYUNCULARINI FUTBOLUNU TEKRAR TEKRAR IZLEMELILER HAZIRLIKLARI ONA GÖRE YAPMALILAR
Reply
13-11-2017, 14:35,
#6
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Zorlu Ankaragücü maçı öncesi kesin kazanmamız gereken maç.
Reply
17-11-2017, 14:30,
#7
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Kazanmamiz gereken bi mac. Bu tür maclari kayipsiz gecmeliyiz. Ikinci yari maclarimiz daha zorlu olacak.bu yuzden bu tur maclari kayipsiz gecmek gerekiyo. Direk rakiplerimizi icerde yenemedik. Bu macla birlikte ankaragucu maci daha onemli olacak. Taraftar rekoruda gelebilir. Bu maç insallah recep kesik yemez. Bu arada kimse istemiyo ama ben dalede israrciyim. Bu adama biraz sabretmeliyiz.
Reply
17-11-2017, 18:40,
#8
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
(17-11-2017, 14:30)halil28 Wrote: Kazanmamiz gereken bi mac. Bu tür maclari kayipsiz gecmeliyiz. Ikinci yari maclarimiz daha zorlu olacak.bu yuzden bu tur maclari kayipsiz gecmek gerekiyo. Direk rakiplerimizi icerde yenemedik. Bu macla birlikte ankaragucu maci daha onemli olacak. Taraftar rekoruda gelebilir. Bu maç insallah recep kesik yemez. Bu arada kimse istemiyo ama ben dalede israrciyim. Bu adama biraz sabretmeliyiz.

dale de bende ısrarcıydım. vedatta oldugu gibi babamla kavga ederdik . ha vedat çok iyimiydi belkide çok iyi olabilirdi. ama dale genç değil . görmüş geçirmiş oynamış bir adam. tamam belkide fransa dışına çıkmamış bunda etki bu olabilir. duygusal bir adamsa afederseniz uyudugu yeri wc yi hatta yemeği bile yadırgayabilir. psikoloji çok önemli . daleyi kazanabiliriz bence. devre arasına kadar rotasyon modunda olmalı ama devre arası kampında canavara dönüşebilir. ama daleyi bu maçlarda daha sık oynatabiliriz. altınordu antep  gibi. küçümsemek için demiyorum ama dale bu maçlarda iş yapabilir fakat bir ankaragücü veyahut rize maçında as başlatammalıyız. bence alanya maçlarında full oynasın alışsın biraz futbola.
Reply
17-11-2017, 20:14,
#9
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Ankaragücü rüzgarı ve hükümeti de arkasına aldı geliyor. umarım haftaya içimizden geçmezler.
Reply
17-11-2017, 20:28,
#10
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Ankaragücünde haftaya stoper alihan ve sağ ben erdem cezalı bu iyi oldu.Altınordu ve ankaragücünden 6 puan almamız lazım mutlaka.
Genç Çotanaklar


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)