24-09-2017, 22:44,
|
|
RE: TFF 1.Lİg 6.Hafta Giresunsporumuz-Elazığspor
Olayı büyütmemek lazım varsa bir sıkıntı halledilir para konusu bizim kulüpte sıkıntı değil ya sakatlık vardır ya da ufak bir tartışma olabilir..genellikle para mevzularinda sıkıntı çıkar biz dede o sıkıntı yok diğer konularda halledilir
Derelili çotanak
|
|
24-09-2017, 23:09,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Takım gününde değildi, hoca da oyuncu tercihlerinde hatalıydı bana göre neyse nazar boncuğumuz olsun, yeterki takım içinde huzursuzluklar olmasın umarım caner meselesi ciddi birşey değildir yoksa bütün takım etkilenir.
|
|
24-09-2017, 23:22,
|
|
halil28
Member

|
Threads: 0
|
|
Caner konusunu başkanin halletmesi gerekiyo. Iyi giderken bu tur olumsuzluklari en az zararla kapatmak gerekiyo. Giresunsporun super lig yolunda canere ihtiyaci var. Stadyum zemini mac oncesi korkutmustu ve bana gore berabere kalmamizda büyük etken oldu. Stad gorevlileri (varmi merak ediyorum) yillardir ne ise yarar. Ben bildim bileli giresunsporun stad zemini hep boyle. Hatta 3.ligdeyken su anki halinden daha iyiydi. Onumuz kış. Bu zemin bize çok puan kaybettirir
|
|
24-09-2017, 23:23,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
valla ben 2 haftada 6 puana nerdeyse kesin gözüyle bakıyordum. eses maçındaki oyun aklıma geldikçe giresuna gelecek takımlara acıyordum bile. ligin henüz çok başı. takımlar birbirini yeni yeni tanıyor. o nedenle burada çıkacak 6 puan giresuna geleceklere resmen mesaj verecekti. ayrıca liderliği pekiştirip alttakilere karşıda farkı açıp ilk 2 de kopmamız ligin seyrini çok değiştirebilirdi bizim lehimize. ha bu maçtan ders çıkarıp bundan sonraki maçlarda önceki gibi devam edeceksek tamam bunu nazar boncuğu sayarız tabi. ama metin hocanın yok rakibin sadece 1 pozisyonu vardı carttı curttu açıklamaları hiç umut vermiyor.
|
|
25-09-2017, 01:43,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(24-09-2017, 23:22)halil28 Wrote: Caner konusunu başkanin halletmesi gerekiyo. Iyi giderken bu tur olumsuzluklari en az zararla kapatmak gerekiyo. Giresunsporun super lig yolunda canere ihtiyaci var. Stadyum zemini mac oncesi korkutmustu ve bana gore berabere kalmamizda büyük etken oldu. Stad gorevlileri (varmi merak ediyorum) yillardir ne ise yarar. Ben bildim bileli giresunsporun stad zemini hep boyle. Hatta 3.ligdeyken su anki halinden daha iyiydi. Onumuz kış. Bu zemin bize çok puan kaybettirir
geçen çorumda hamama gittim tellakla muhabbet ederken dediki giresunspor'un zeminini ben yaptım falan demişti hatta baska olgun aydın falandı galiba demişti. dedim abi dogrudur. adam zemin çok berbat adam olmaz bu zeminden demiş. komple tabanın değişmesi falan gerekiyor demişti. diceksiniz tellak ne alaka :  bende anlamadım . adam bi aralar o işi yapıyordum demişti
|
|
25-09-2017, 04:35,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Vallahi hepimiz isteriz zemin değişsin ama yeni stadyumun da gelişiyle birlikte hiç zannetmiyorum öyle bir işe kalkılacağını. Daha çok fren yeriz bu zemin yüzünden.
|
|
25-09-2017, 06:58,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
zemin için geç kalındı
sezon biter bitmez haziran ayında işlemler başlıcaktı. Serilmesi falan derken temmuzu bulurdu, çimin oturması da 2-3 ay süreceğinden eylül sonu ekim başı gibi oynamaya başlardık. 3-4 maçı başka statta oynardık (o da en fazla belki daha az)
yani şimdi hangi arada yapacaksın. O yüzden yalan oldu, minimum puan kaybetmeye bakıcaz artık bundan sonra, ama bu zeminle zor. Akıllı takımlar beraberliği koparır doğru futbolla..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-09-2017, 09:27,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
peker zamani zemin yapiliyor diye ilk maclarimizi istanbulda oynadik guya. zemin yapildi ama daha ilk macta patates tarlasina döndü. eger o tellakin yaptigi oysa onun ben yaptigi isin icine ediyim.
|
|
25-09-2017, 10:59,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Zemin isi basta yapılacaktı tesis yenildiğinde Mehmet Altıparmak'ın açıklamaları komik yere yatmaktan oyunu durdukmaktan baska ne yaptın derler adama bu zihniyet hocalar olduğu sürece hiçbir sey olmaz bu ülke futbolundan
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
|