TFF 1.Lİg 6.Hafta Giresunsporumuz 0 -0 Elazığspor
23-09-2017, 13:40,
RE: TFF 1.Lİg 6.Hafta Giresunsporumuz-Elazığspor
Özellikle bu yağmurdan sonra o zeminde rahat kazanacağımız bir maç olacağını düşünmüyorum.Tatos ve Tom gibi 2 tehlikeli adamları var bunları kilitlersek illaki gol buluruz. Kalelerinde 36 yaşında soner şahin var refleksleri eskiye nazaran çok zayıflamış, balıkesir maçında da son saniyede yenilen golde de büyük hatası vardı umarım bu formunu bizim maçtada devam ettirir.Bu sezon özellikle kontra ataklara daha organize çıkıyoruz o yüzden erken gol bulup elazığı üstümüze çekmeliyiz, 1-0 olsun bizim olsun.
Reply
23-09-2017, 14:46,
Beyler öyle aşırı bir yağmur varsa hiç çekinmeye gerek yok. Bizim defans hattı ve orta saha çok alışkın bu zemine. Yemeden ıllaki atarız.
Reply
23-09-2017, 19:23,
Öğlen tesislere gittim son antremanı izledim takimda hava iyi tesislerdeki zemin 10 numara sezon başı yapıldı eve gelirken tepeden stada baktım zemin demeye bin sahit lazım tesislerdeki zemini yaptır mac oynayacağın stadın zemini yapma maca gelirsek 2-1 alırız.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
24-09-2017, 00:54,
Elazığ iyi takım. Bu maçı ve Ümraniye maçını kazanırsak ileride puan kayıpları için kredimiz açılmış olur. korkisho yine sarı kart görecek mi merak ediyorum. iyi bir oyuncu ama çok itiraz ediyor ve çabuk sarı kart görüyor.
Dereli'li
Reply
24-09-2017, 11:11,
içerde baya istekli oynuyoruz. elazığ kontralara dönük oynar gibi geliyor. o baskıyı kaldırabiliceni sanmıyorum. beraberliğe dua eder duruma gelirler maç içinde.
Reply
24-09-2017, 12:01,
Maraton ve kapalı büyük bir bölümü cezali taraftar baskısı olmayacak rakip icin ama kazanacağımızı düşünüyorum
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
24-09-2017, 12:59,
seyirci cezasından dolayı tek kaybımız hasılat olur. passoligin olduğu sistemde zaten seyirci baskısı diye bişey olamaz. kaldıki türkiyedeki tribüncülük anlayışı eskidende öyle maça etki edecek oyuncuyu ateşleyecek şekilde değildi zaten. keza tribünlerin dolup taştığı maçlarda sahadaki oyuncunun nekadar ruhsuz olabildiğini çok gördük.
Reply
24-09-2017, 13:01,
Şu an da büyük boşluklar var tribünde.Zaman yaklaştıkça dolar mı bilmiyorum ama baya etkilemişe benziyor bu ceza olayı.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
24-09-2017, 13:03,
Maraton dolar mi acaba??satışlar nasıl
Derelili çotanak
Reply
24-09-2017, 13:06,
(24-09-2017, 13:03)sokakbaşımeyhane Wrote: Maraton dolar mi acaba??satışlar nasıl

Özellikle C ve D boş görünüyor.Eğer talep olsa ceza meza dinlemez herkes bilet satın alırdı oradan.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)