Anıl: Açıkçası çok bir şey beklemiyordum zaten kendisinden. Kötü kaleci değil ama yeterli de değil. 2.golde hatası vardı. Fevzi devralır kaleyi.
Özgür: Geçtiğimiz yılın sonundan devam

Nerede o uçanı kaçanı kesen Özgür, nerede şimdiki Özgür.
Onur: Kötüydü, Özgür ile Onur daha açılamamış belli. Sağlam iki tane stoper şart.
Hüsamettin: Bildiğiniz gibi

Caner: Sen neredeydin be abi? Adam bir geldi pir geldi Korkishko ile sağ kanadı otoban yaptılar ilk yarı. Allah nazarlardan saklasın.
Dodo: Bana göre bu maç iyiydi, ilk golde çok güzel orta yaptı.
Recep ve Panos: Çok maçın içine giremediler kafa olarak biraz hazır değil gibilerdi ama renktaşımın dediği gibi ikisinin de kredisi hayli fazla, zamanla iyi olacaklardır.
Korkishko: Ben çok beğendim, sürekli maçın içindeydi, çok istedi çok bastırdı. Dale'nin mevkisinde Korkishko olsa bu maçı alırdık.
Dialiba: Hazır değil gibi geldi bana, yeni geldi diyeceğim de adam Malatya'da da sezon kampı yaptı halbuki...
Dale: Çok tutuktu, pozisyon alması top indirmesi olumlu yönleri ama yeterince vermedi kendini. Zamanla inşallah daha iyi olur.
Mehmet Akyüz: Çok topla buluşamadı o yüzden yorum yapmak güç ama ceza sahası içerisinde tehlikeli bir adam olduğu belli
Sinan: Yorum yapamayacak kadar az oynadı.
Fatih Atik: Süre aldığı zamanda çok bir hareket yapmadı, hatta kritik yer de top da kaybetti. Yine de 90+ da yazdı.