TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor 2-2 Giresunsporumuz
13-08-2017, 21:34,
RE: TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor - Giresunsporumuz
İkinci yarıyı izledim.Hüsamettin'in oyun kurduğu takımdan hiçbir halt olmaz.Golü attı ama Fatih Atik'i hiç beğenmedim.Oynanan futbol da doyurmadı.Anıl karşı karşıya kurtarmasa mağlubiyeti konuşuyorduk.Takımda yenilerden 2-3 oyuncu olmasına rağmen kopuk oyuncular.Sanki geçen yıldan tanımıyorlar birbirlerine.Bu kadar fark olmamalı.
Hemen sonuca gitmek için uzun topla oynadık.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
13-08-2017, 21:36,
(13-08-2017, 21:34)heyulaanil28 Wrote: Deplasmandan 1 puan iyi ama hala çok eksiğimiz var şampiyonluktan bahsedeceksek bizim rakibimiz Bolu olmaz Adana,Rize,Samsun hatta dünkü İstanbul oyun anlamında ciddi fark var daha alacağımız cok yol var inşallah Metin Diyadin beni yanıltir

Metin iyi hazırlamış takımı kondisyon olarak iyiydik
Derelili çotanak
Reply
Dialiba yi kullanamadık bir türlü onu oyuna soksak çok daha iyi olacaktır. Recep tede birşey yoktu bu oyuncularda hazır olduğunda ofansif yönümüz çok kuvvetli olacaktır bugün o mesajı aldık. Bu arada metin diyadinin oyun anlayışını bende çok beğendim. Son olarak dimitriadisi stoper olarak kullanarak yönetim de mesajı almıstir umarım.
Reply
(13-08-2017, 21:32)sokakbaşımeyhane Wrote:
(13-08-2017, 21:29)maicon_28 Wrote: ligin en hazır 3 takımından birine, deplasmanda, geç yapılan transferlere, kutluhan bilgiçe, boluspor deplasmanında ki her zamanki şanssızlığımıza rağmen

gayet iyi ve hücum bir oyun sergileyip 1 puan aldık. Şahsen ben takımı (stoper, hüsam ve kale hariç) ve hocanın taktik anlayışını beğendim. Umarım devamı gelir. Ah şu transferler zamanında yapılsa metin diyadin takımı uçururdu

Maicon kardeşim husami bende begenmem ama bugün siritmadi beğendim ilk defa..bu takım çok can yakar diyaliba forma girsin takım çok fena umutlandim

adam da teknik adına 1 gram bir şey yok. Hücum yapamıyor, devamlı pas hatası. 4 sezondur bizde taş çatlasa 3-4 maçta beğenmişimdir. Bugün de beğenmedim
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-08-2017, 21:38,
Anıl kötü kaleci degıl ama şampiyonluk için yeterli değil fevzi denicez artık bozbağ bı kaleci daha alırmı bu maçtan sonra zannetmiyorum ama belkı supriz yapar ama ıkı stoper as stoper bızı şampiyon yapar ıkı üç haftaya formda tutarız hayırlısı inşallah son dk izledim beraberlikten sonra anıl az daha yakıyodu maçı ama macı en kritik kurtarısınıda o yaptı kırılma anıydı eserle cok takılmış bellı Smile maçın tümünü izleyen arkadaşlar takımı oyuncuları değerlendirirse sevınırım
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
13-08-2017, 21:41,
Solda caner olmadı çağlar hüsam en son ıyı niyetli ama kapasite bu kadar az yedek otursun bıkmıştır onbırdenSmile
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
13-08-2017, 21:44,
Sol beke canber kaleye fevzi sağlam bir stoper sadık gibi bu takım uçar...dale soru işareti
Derelili çotanak
Reply
13-08-2017, 21:44, (This post was last modified: 13-08-2017, 21:45 by maicon_28.)
bu arada ben de fatih atik'i gole rağmen hiç beğenmedim. Golden 10 saniye önce yılın çöp transferi de fatih atik yazıyordum golü attı Big GrinD Saçma sapan bir gol olsa da 1 puanı getirdi lafı ağzıma tıktı Smile Ama yine de hiç beğenmedim :d

sinan değerlendirelecek kadar fazla oynamadı.
ama ben forumun mehmet akyüz'den büyük beklentisine rağmen hiç beğenmedim. Benim adamım "Doğan Karakuş", bugün oyuna girmedi. Sezonun sürprizi olacak dedim ama tercih edilmeyecek sanırım, belki ayrılık bile yaşanabilir :d

@sokakbasimeyhane
aynen takımın kondüsyonunu çok beğendim. Hoca iyi yüklemiş ya da bolunun kötüydü bilmiyorum. Ama takım fiizik olarak ezdi. Neyse erken havaya girmeyelim inşallah diğer takımlardan da iyiyizdir fizik olarak
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-08-2017, 21:48, (This post was last modified: 13-08-2017, 21:49 by ultragiresun86.)
Stopere 2 on numaraya 1 transfer lazım ama en azından 1 stoper 1 on numara transferi olsa gayet iyi oluruz.
14
Reply
13-08-2017, 21:53, (This post was last modified: 13-08-2017, 21:55 by bulancak28.)
Anıl: Açıkçası çok bir şey beklemiyordum zaten kendisinden. Kötü kaleci değil ama yeterli de değil. 2.golde hatası vardı. Fevzi devralır kaleyi.
Özgür: Geçtiğimiz yılın sonundan devam Sad Nerede o uçanı kaçanı kesen Özgür, nerede şimdiki Özgür.
Onur: Kötüydü, Özgür ile Onur daha açılamamış belli. Sağlam iki tane stoper şart.
Hüsamettin: Bildiğiniz gibi Big Grin
Caner: Sen neredeydin be abi? Adam bir geldi pir geldi Korkishko ile sağ kanadı otoban yaptılar ilk yarı. Allah nazarlardan saklasın.
Dodo: Bana göre bu maç iyiydi, ilk golde çok güzel orta yaptı.
Recep ve Panos: Çok maçın içine giremediler kafa olarak biraz hazır değil gibilerdi ama renktaşımın dediği gibi ikisinin de kredisi hayli fazla, zamanla iyi olacaklardır.
Korkishko: Ben çok beğendim, sürekli maçın içindeydi, çok istedi çok bastırdı. Dale'nin mevkisinde Korkishko olsa bu maçı alırdık.
Dialiba: Hazır değil gibi geldi bana, yeni geldi diyeceğim de adam Malatya'da da sezon kampı yaptı halbuki...
Dale: Çok tutuktu, pozisyon alması top indirmesi olumlu yönleri ama yeterince vermedi kendini. Zamanla inşallah daha iyi olur.

Mehmet Akyüz: Çok topla buluşamadı o yüzden yorum yapmak güç ama ceza sahası içerisinde tehlikeli bir adam olduğu belli
Sinan: Yorum yapamayacak kadar az oynadı.
Fatih Atik: Süre aldığı zamanda çok bir hareket yapmadı, hatta kritik yer de top da kaybetti. Yine de 90+ da yazdı.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)