TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor 2-2 Giresunsporumuz
13-08-2017, 21:26,
RE: TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor - Giresunsporumuz
Helal be en azından mağlubiyetle başlamadık bu hafta defans transferi biter heralde şu maçtan sonrada acilen yapılmayacaksa daha yapılmasın zaten.
Reply
13-08-2017, 21:29,
Stoper diyorum. 2 tane
Reply
13-08-2017, 21:29, (This post was last modified: 13-08-2017, 21:30 by maicon_28.)
ligin en hazır 3 takımından birine, deplasmanda, geç yapılan transferlere, kutluhan bilgiçe, boluspor deplasmanında ki her zamanki şanssızlığımıza rağmen

gayet iyi ve hücum bir oyun sergileyip 1 puan aldık. Şahsen ben takımı (stoper, hüsam ve kale hariç) ve hocanın taktik anlayışını beğendim. Umarım devamı gelir. Ah şu transferler zamanında yapılsa metin diyadin takımı uçururdu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-08-2017, 21:30,
Hakkımız olanı aldık.görünen o ki öne geçtiğimiz maçlarda kontralarla darma duman edeiz.acilen bi stopere ihtiyacımız var
Reply
Yatarak top oynanmıyor işte "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" saçma sapan da olsa bi gol bulup berabere bitirdik. Bence alınabilecek puanı aldık. Defansı toplarsak önümüz açık,haydi bakalım.
Reply
Deplasmanda 1 puan iyidir.Bolu ne zamandır ters geliyordu.İyi oldu.
konu dışı olacak ama Boluspor'un en pahallı transferi yedekler arasındaydı.
Reply
13-08-2017, 21:32, (This post was last modified: 13-08-2017, 21:35 by sokakbaşımeyhane.)
(13-08-2017, 21:29)maicon_28 Wrote: ligin en hazır 3 takımından birine, deplasmanda, geç yapılan transferlere, kutluhan bilgiçe, boluspor deplasmanında ki her zamanki şanssızlığımıza rağmen

gayet iyi ve hücum bir oyun sergileyip 1 puan aldık. Şahsen ben takımı (stoper, hüsam ve kale hariç) ve hocanın taktik anlayışını beğendim. Umarım devamı gelir. Ah şu transferler zamanında yapılsa metin diyadin takımı uçururdu

Maicon kardeşim husami bende begenmem ama bugün siritmadi beğendim ilk defa..bu takım çok can yakar diyaliba forma girsin takım çok fena umutlandim..canberk sol beke geçer takım daha da iyi olur
Derelili çotanak
Reply
13-08-2017, 21:33,
Takım umut verdi hoca iyi hazırlamış kaybetsek yazık olurdu favorilerden bolu yi ezdik...nokta 2 transferle uzak ara çıkarız
Derelili çotanak
Reply
13-08-2017, 21:33,
oyun güzel ama hüso , defans göbeği , kaleci ve ilerideki dale değişmesi gerenk gibi. bolu nun sonradan giren forveti bizim dale ile aynı. fatih ve canberk ve doğan bu takımda oynamalı. tek korkum korhişko nun kırmızı kart görme olasılığı.
Dereli'li
Reply
13-08-2017, 21:34,
Deplasmandan 1 puan iyi ama hala çok eksiğimiz var şampiyonluktan bahsedeceksek bizim rakibimiz Bolu olmaz Adana,Rize,Samsun hatta dünkü İstanbul oyun anlamında ciddi fark var daha alacağımız cok yol var inşallah Metin Diyadin beni yanıltir
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)