Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz
29-05-2017, 21:01,
RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz
Herşeye rağmen yine de teşekkürler çocuklara. Gücümüz bu kadarına yetti. Kimseyi suçlamaya gerek yok play offlar için
Reply
29-05-2017, 21:03,
Transfer sezonu konusunu ne zaman açarız bilmem ama o zamana kadar yaşayan bir ölüyüm.Gençliğimiz soldu,teşekkürler çocuklar. Seneye kesinlikle ilk 2 için bi takım kurmamız lazım,azıcık paraya kıyalım nolur.
Reply
29-05-2017, 21:03,
Kendi ayağımıza sıktık... Bireysel hatalar...
Reply
29-05-2017, 21:05,
Eksiklerimizi tamamlayalım kadromuzu sağlamlaştıralım seneye ilk 2 den inşaAllah
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
29-05-2017, 21:05,
Insallah ve inşallah Göztepe Bolu ikilisinden biri çıkar. Tercihen Göztepe. Borcuyla beraberde bokunda boğulur gider Eskişehir
Reply
29-05-2017, 21:06,
Play offun katili özgür de dahil hepsinin canı sağ olsun. Senenin planlamasına yarın başlarsak ilk ikiden çıkarız. Yazılacak çok şey var. Önce şu ağırlığı üzerimizden atalım.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
29-05-2017, 21:07,
(29-05-2017, 21:01)stantheman05 Wrote:
(29-05-2017, 20:58)paradoks28 Wrote: antepe yedek kadroyla gitme fikrini ortaya atan ve uygulayanların "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"...

Aynen katılıyorum,maç öncesi de yazdım. Eskişehire güç yetmez ama yapmayın diye,maç anında da sövdüm. Bu konu hakkında daha fazla konuşmayalım yoksa mübarek ramazanda her Gaziantep yazısını görünce argo kelimeler kullanacağım Smile

Antep maçından sonra sinirden yazamadım hiç. Yahu düşündükçe deli oluyorum. Sevgili bozbağ, Ya bi Giresunsporlu olarak o ksk-antep maçında hiçmi rahatsız olmadın? hiçmi için gitmedi, hiçmi küfretmedin ulan? Hiçmi hırs yapmadın o takımlara karşı? geçen sene ksk ya yenilip ligde kalmaları için umut ışığı oldun, bu sene antepi bizzat kendin ligde bıraktın. vallahi billahi yazıklar olsun. hadi antebin ta bi tarafına koyim tamamda. yahu neyine güvendinde eskişehiri seçtin rakip olarak?
Reply
29-05-2017, 21:07,
Geçen seneyi hatırladım da şükür yine de diyorum kendi kendime. Vallahi nasıl bir yıkımdı ya geçen sene. Duygu üstüne duygu yaşamıştık. Bu sene en azından ne yapacağımız belliydi. Yeni stada kadar Süper lige çıkalım,tek dileğim bu.
Reply
29-05-2017, 21:08,
Gelecek sene tek beklentim

Eser artık gitsin

Ligin en kötü kanatlarından biri olan abwo gitsin

Gördüğüm en kötü sol bek hüsamettin gitsin

Yakın zamanda gördüğüm en kötü hoca Yücel İldiz gitsin.

Yücel ildiz bu iki eskişehir maçıyla beraber iddialı olan hiç bir takımı yenemedi. Bizdeki hata ligde hiç bir takımı yenemeyen adamdan 2.maçta galibiyet bekliyoruz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
29-05-2017, 21:09,
Ayaklarına yüreklerine sağlık uşakların.recep panos volkan bu adamları tutup daha iyi adamlarla hedefe yürüyen bi takım olabiliriz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)