Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
22-02-2012, 18:46,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
TFF resmi internet sitesinde daha ayrıntılı bilgi var.Futbolculuktan gelme.Fenerbahçe alt yapısından gelip sağbek oynamış.Göztepe ve Kocaeli'de de oynamış. 1 kez milli olmuş. 1996'dan beri hocalık yapıyor.Sırasıyla: Eskişehir,Çanspor,Kocaeli,Diyarbakır, yine Kocaeli,Elazığ,Akçaabatsebat,Rize,Denizli,Bursa,tekrar Kocaeli ve Denizli'yi çalıştırmış.Samsun'lu (memleketide tartışma gündemine uygun).Tarihini hatırlamıyorum, ama TV.de de izlerken futbol adına keyif aldığım, Kocaeli'nin Galatasaray'ı İstanbul'da 5-2 yendiği maçta Kocaeli'nin hocası imiş.Okuduklarımdan motivasyon yönü güçlü olan ve kişilikli bir insan olduğu izlenimini edindim.Zaten bizede kısa sürede lazım olan motivasyon. Öyle ahım şahım futbol dehası falan değil.İnşallah bizi kümede bırakır.Hayırlısı olsun.
Reply
22-02-2012, 18:55,
dua edinki kadir özcan flan gelmedi macion28 attığım mesajda kadirle anlaşıldığını söylemiştim ve burda iyi bir hoca beklemeyin dedim ne hikmetse herkes metin diyadin,hüseyin kalpar,güvenç kurtar gelecek sandı ben üstüne basa basa gelecek hoca bahriden fazlası olmayacak dedim Allahtan kadir gelmedi mevcut isimler arasında erhan altın iyi isim kocaeliydeyken süper ligde iyi işler yaptı kamuoyunun takdirini kazanmıştı o dönem sonra denizli macerası kötü geçti ama zaten denizlinin kadro belliydi küme düştüler o sene yani mevcut isimler arasında kötünün iyisi erhan altın kapalı kutu umarım bizi ligde bırakır...
Reply
22-02-2012, 20:21,
Yönetim öyle bir teknik firektör getirdik iyi veya kötü diyemiyoruz.Ama Erol Azgın gelse daha iyiydi.Neyse artık hayırlısı olsun
Reply
22-02-2012, 21:52,
Bu adam ucuz diye almıştır bizim yönetim.
Reply
22-02-2012, 21:55,
erol azgın da bence para yüzünden anlaşılamadı iyi hoca iyi para ister ...
Reply
23-02-2012, 00:49,
keşke erol azgın gelseydi...adamın tek başarısı 5-2 lik maç..ucuz diye getirdiler..inşallah başarılı olur..
Derelili çotanak
Reply
23-02-2012, 13:12,
biz erdem şen çoşkun çatalbaş kıvanç dağ talha şahin diye topcu almışız .. bu adamlar ne kadroda var nede yedeklerde.. peki bu adamlar A2 liginde mac yapsa .. A2 ligi zaten yedeklerin macı değilmi ? Bugun orduyla A2 ligi macımız var 13.30 da . bakalım oynayacaklar mı ? görücez
Reply
23-02-2012, 23:38,
erdem şen tff sitesinde göremedim geçen sezon rizede 3-4 a2 maçına çıkmış coşkun çatalbaş amerika doğumlu gelecek vadediyormuş türkiyede topçu kalmadı kıvanç dağ iyi bi adam değil heralde bucada a2 maçlarında oynamış talha şahin zaten bizdeydi tarsusa kiralık gitmişti bu oyuncular için cengiz cindemir a2 ye transfer yaptık demişti ilginç a2 adamlarını sağa sola yollayıp transfer yapman ayrıca a2 takımı sezona kötü devam edince transfer gereği duydular galiba son maçta orduya 4-2 yenildik 2 galibiyet 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet 13 gol attık 40 gol yedik a2 ligini bitirdik bugün..
Reply
24-02-2012, 10:34,
(23-02-2012, 23:38)ziza82 Wrote: erdem şen tff sitesinde göremedim geçen sezon rizede 3-4 a2 maçına çıkmış coşkun çatalbaş amerika doğumlu gelecek vadediyormuş türkiyede topçu kalmadı kıvanç dağ iyi bi adam değil heralde bucada a2 maçlarında oynamış talha şahin zaten bizdeydi tarsusa kiralık gitmişti bu oyuncular için cengiz cindemir a2 ye transfer yaptık demişti ilginç a2 adamlarını sağa sola yollayıp transfer yapman ayrıca a2 takımı sezona kötü devam edince transfer gereği duydular galiba son maçta orduya 4-2 yenildik 2 galibiyet 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet 13 gol attık 40 gol yedik a2 ligini bitirdik bugün..

kiralık değil talha .. normal transfer olarak gitmiş .. çoşkun ve talha macta oynamıs .. ama ben hala anlamadım .. çoşkun gelecek vaad ediyorsa o kadar .. a takımla çalışsın son 5 dk da girsin .. ne diyim yani..gelecek vaad ediyor sen gidip onu antalya da bi klupten alıyorsun .. o da amatör ..
Reply
24-02-2012, 12:31,
Hoca yı yermeye çok erken başladık Kocaelispor un hocasıyken neler yaptığını google amcadan öğreneceğinize o zamanları bilenlere sorsaydınız hocanın elinden geleni o takıma verdiğini hatta yapılabileceklerden daha fazlasını yaptığını öğrenirdiniz, bizde nedense beğenmeme kültürü var kim gelirse gelsin beğenilmeyecek bknz. Hüsnü hoca en yakın örneği, hocamızın ve takımımızın arkasında durmalıyız ki ligde kalmayı başarabilelim...
BiZ GiRESUN'LUYUZ ÖLSEKTE EğiLMEZ BAşIMIZ
VASiYETiMiZ OLSUN YEşiL BEYAZ MEZAR TAşIMIZ!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)