26-05-2017, 08:56,
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
Biz mütevazi bütçemizle mütevazi kadromuzla çok iyi işler yapıyoruz.Buraya kadar geldik bundan sonrasımada devam edeceğiz.Neden mi
Biz hep doğru olduk kimsenin kuyusunu kazmadık kimsenin hakkını yemedik. Hakkımız çok yendi bunada eyvallah diyip geçtik. Bu dedklerim sadece giresunspor için değil giresun şehrimiz içinde geçerlidr. Ben ilahi adalete güveniyorum. Bu şehir bu takımla şaha kalkacak ve o gün geldi iliklerine kadar hissediyorum.
Çıkacağız arkadaşlar çıkacağız
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
26-05-2017, 10:16,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
volkan o golü atsaydı eskişehiri yüzde yüz elerdik diyebilirdim şimdi eskişehirde oyunu çirkinleştirmek için ellerinden geleni yapacaklar eskişehir kesinlikle takım oyunu oynamıyor sadece 1–2 iş bitirici oyuncuları var onlara önlem alamadık sonuç kaçınılmaz oldu.
|
|
26-05-2017, 10:34,
|
|
Ofeeudu ile erkanı cik kume düşmeye oynarlar...bu ofeeudu bize ters geliyor...ikisini kilitlersek vurur geliriz kaypaksehire
Derelili çotanak
|
|
26-05-2017, 13:36,
|
|
Biz cikamazsak eskiseglhir laleleri zaten çıkamaz...seneye Giresunda onları formayla gezdirenin Allah belasını versin...gulyalida beklesin ibneler maç saatine kadar
Derelili çotanak
|
|
26-05-2017, 14:51,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Herifler tehdit ediyor.Gelin bakalım Eskişehir'e diye.Ne sanıyor bunlar kendilerini ?Ülke tapusu bunlara mı verildi acaba.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
26-05-2017, 15:04,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Gereksiz muhabbetler ya. Yok sen gelme yok o gelmesin. Futbol maçı altı üstü. Bırakın sahada kazanınca hiçbirinin önemi yok.
Galeyana gelmeyin. Kimse kimseyi tehdit edemez. İstediğim yerde istediğim şekilde gezerim.
|
|
26-05-2017, 15:20,
|
|
(26-05-2017, 14:51)mvsr Wrote: Herifler tehdit ediyor.Gelin bakalım Eskişehir'e diye.Ne sanıyor bunlar kendilerini ?Ülke tapusu bunlara mı verildi acaba.
Gotleri kalktı çünkü şehirde rahat rahat gezdirdik adam zannettik ama harbiden kaypagin krallariymis
Derelili çotanak
|
|
26-05-2017, 17:14,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Tekrar izledim.Yediğimiz ilk golde 57 numaralı oyuncumuz Özgür Yılmaz net hatalı.Rakip oyuncuya topa vurdurmamak için o şekil ayak, bacak uzatılmaz.Son zamanlarda zaten formsuzdu ama bu maç telafisiz bir maç.Biraz daha dikkat etmek gerekiyordu.
Teşekkür edilip seneye gönderilsin.Bu maçda ki hataları için olmasa bile yaşı nedeniyle gitsin.
Hakikaten Giresunspor 3-3 Özgür Yılmaz
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
26-05-2017, 17:44,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Nurettin Canikli bugün kulübe moral ziyaretine gitmiş, "Eskişehirspor'u eleyeceğiz ve sonrasında finale kalacağız. O kupa Giresun'a gelecek. Buna herkes inansın" demiş. Güzel, hoş ama çeşke programını ayarlayıp dünki maça da gelebilseydi inanmışlığı öyle görseydik. Gelseydi belki bir ağırlığı olur o dandik penaltıyı veremezlerdi. Tamam özgürün rakibe ufak bir hamlesi var ama bugün bir fenerbahçe,galatasaray ve beşiktaşa böyle basit bir penaltı çalınırmıydı merak ediyorum..
|
|
26-05-2017, 18:12,
|
|
(26-05-2017, 17:44)cotanak88 Wrote: Nurettin Canikli bugün kulübe moral ziyaretine gitmiş, "Eskişehirspor'u eleyeceğiz ve sonrasında finale kalacağız. O kupa Giresun'a gelecek. Buna herkes inansın" demiş. Güzel, hoş ama çeşke programını ayarlayıp dünki maça da gelebilseydi inanmışlığı öyle görseydik. Gelseydi belki bir ağırlığı olur o dandik penaltıyı veremezlerdi. Tamam özgürün rakibe ufak bir hamlesi var ama bugün bir fenerbahçe,galatasaray ve beşiktaşa böyle basit bir penaltı çalınırmıydı merak ediyorum..
Veremezler.....
Derelili çotanak
|
|
|