12-05-2017, 12:19,
|
|
RE: 33. Hafta | Giresunsporumuz - Denizlispor
Şuan passo.com.tr 'den baktım maratonun yarısından çoğu boş, kapalı dağ çoğunlukla dolu, deniz tarafı yarısından çoğu boş, kale arkası her zamanki gibi.
|
|
12-05-2017, 15:55,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Sıkıntı bilet fiyatları değil.Çimin üzerinde ki futbol bu insanları tribüne çekmeyen.Yönetim elimizden geleni yaptık.Bakın fiyatlarda indirime gittik.Yine taraftar gelmedi, bizi desteklemedi diyemez.Bu siyaseti yapamaz.
Takım o iddialı maçlarda adam gibi oynasaydı bugün biletler 50 tlde olsa tribünler dolu olurdu.Gerçek bu.İnsanlar bu futbolcuların vurdumduymazlıklarını izlemek yerine eşi, dostu ile gidip bir bardak çay içmeye tercih ediyor.
Ne kadar tarihi bir fırsat yakalamış da olsak herkesin yüreğinden geçen realite bu takımın play-offa kalsa bile elenmesinin yüksek ihtimal olduğu yönünde.
Taraftara niye maça gelmiyorsunuz diye kızamazsınız.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
12-05-2017, 16:51,
(This post was last modified: 12-05-2017, 16:52 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Bu passolig saçmalığı devam ettiği sürece o stad dolmaz her ne kadar kabul etmesekte Giresunspor seyirci kitlesi cekirdekci tayfadan oluşuyor o tayfada köyden yükseklerden maça geliyordu Espiyeden,Görele,Tirebolundan millet maça gelirdi şimdi millet gelmiyor ben kart alıp passolige para yüklemeylemi uğraşacağım diyor o kitle dolmuşa atlayıp koftesini alıp gişeden bilet almaya alışmış o adamlara sittin sene passolig aldiramazsin hoş bende tribünden gelmeyim ama passoligim yok bakın Sivas lider 10 bini bulamıyor koca statda çünkü seyirci kitlesi belli Eskişehir doluyor ama millet şehirde yaşıyor orda anadoluda bizim burda passolig işi olduğu sürece bedavada yapsan dolmaz o stad millet kart flan uğraşmak istemiyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
12-05-2017, 21:10,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(12-05-2017, 16:51)heyulaanil28 Wrote: Bu passolig saçmalığı devam ettiği sürece o stad dolmaz her ne kadar kabul etmesekte Giresunspor seyirci kitlesi cekirdekci tayfadan oluşuyor o tayfada köyden yükseklerden maça geliyordu Espiyeden,Görele,Tirebolundan millet maça gelirdi şimdi millet gelmiyor ben kart alıp passolige para yüklemeylemi uğraşacağım diyor o kitle dolmuşa atlayıp koftesini alıp gişeden bilet almaya alışmış o adamlara sittin sene passolig aldiramazsin hoş bende tribünden gelmeyim ama passoligim yok bakın Sivas lider 10 bini bulamıyor koca statda çünkü seyirci kitlesi belli Eskişehir doluyor ama millet şehirde yaşıyor orda anadoluda bizim burda passolig işi olduğu sürece bedavada yapsan dolmaz o stad millet kart flan uğraşmak istemiyor.
Aynen olay passolig. Birilerine para yedirmek istemiyorum kaçak göçek birilerinin yardımıyla giriyorum maçlara.
|
|
13-05-2017, 02:25,
|
|
(12-05-2017, 16:51)heyulaanil28 Wrote: Bu passolig saçmalığı devam ettiği sürece o stad dolmaz her ne kadar kabul etmesekte Giresunspor seyirci kitlesi cekirdekci tayfadan oluşuyor o tayfada köyden yükseklerden maça geliyordu Espiyeden,Görele,Tirebolundan millet maça gelirdi şimdi millet gelmiyor ben kart alıp passolige para yüklemeylemi uğraşacağım diyor o kitle dolmuşa atlayıp koftesini alıp gişeden bilet almaya alışmış o adamlara sittin sene passolig aldiramazsin hoş bende tribünden gelmeyim ama passoligim yok bakın Sivas lider 10 bini bulamıyor koca statda çünkü seyirci kitlesi belli Eskişehir doluyor ama millet şehirde yaşıyor orda anadoluda bizim burda passolig işi olduğu sürece bedavada yapsan dolmaz o stad millet kart flan uğraşmak istemiyor.
Güzel tespit...eger passolig olmasaydı pazar günü 3 saat önceden kuyruğa girerdik
Derelili çotanak
|
|
13-05-2017, 16:00,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Benim Giresunspor sevgim üzerinden para kazanacak bir kurum varsa buda sadece Giresunspor klübü olmalı. Adını ilk kez duyduğum yandaş bir banka değil. Passolig olmasaydı dendiği gibi pazar günü 3 saat önceden kuyruğa girerdi millet ve o maçı ne yapıp edip kazandırırdı takıma. Passoligi savunanlar eseriyle gurur duysun pazar günü boş stadda.
|
|
13-05-2017, 19:28,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Her ne kadar uğursuz gelse de takım stada konvoy eşliğinde gitse...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
14-05-2017, 09:45,
|
|
Bilet satislari ne alemde acaba
Derelili çotanak
|
|
14-05-2017, 11:49,
|