32. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
08-05-2017, 08:08,
RE: 32. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
Düşman  dediğimiz  ordu taraftarı  samsunlu kaypaklardan daha iyidir en azından safi  belli
Derelili çotanak
Reply
08-05-2017, 11:13,
Samsundan 1 puan alsaydık haftaya alcağımız galibiyetle garantiliyorduk kimseye bakmadan.İnşallah geçen seneki gibi 1 puanı aramayız.Haftaya Altınordu Ümraniye maçı berabere biterse biz kazanırsak garantiliyoruz,İnşallah olur..Yoksa son haftaya kalırsak biz deplasmandan puan alamayız.
Reply
08-05-2017, 11:20,
Ulan birde 90 dakika oyunu tutuyorsun deplasman takımı 90 dakikada bir gol atcak abi.Senin maçın başından başka Dodo nun şutundan başka neyin var... Özgürcan kaç haftadır formsuz. Isaac koşmuyor,mücadeleye girmiyor eee play off a kalsak santraforlaramız gol atmassa nolcak? Ayrıca hiç yönetimi eleştirmedim ama en büyük eksikliği forvet fobileri var.. Lige çıktığımızda Ergün Çakırla oynadık santraforda...Devre arası bi tane santrafor alınmadı.Vedat Muriç isimsiz geldi bi o tuttu ondan önceki sene.Bu sene de dalga geçer gibi Okafor getirdiler. Devre arasında koşmayan Isaac santrafor almayarak resmen bi seneki verilen parayı harcıyorsun.. 200 bin kara geçceğine milyonlarla zarar giriyorsunn...
Son olarak da ben santrafor haricinde bu ligde kalitesiz kadromuz olduğunu düşünmüyorum.. Eskişehir Sivas haricinde...
Reply
08-05-2017, 16:34,
Yediğimiz gol Evlere Şenlik 8 kişi sadece seyrediyor üç tane Samsunlu Eser'in başında biri vurmasa biri zaten vurur bizim klasigımiz zaten 90artı inşallah geçen senenin tekrarını yaşamayız be kardeşim 60 70 80 de ye 90 artı yıyıp mılletı kanser etmeyın yaa hak mıdır öyle bir diziliş var mıdır adamlar tüm güçleriyle topa koşuyorlar Bizimkiler niye bakıyo acaba of of tek Avuntu rakipler kaybetti inşallah garantilemiş Denizli'yi yeneriz
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
08-05-2017, 17:37,
Bu futbolla Denizli farkli kazanir gibi. Cok formdalar. Denizli nin hocasi kimse cok iyi toparladi takimi
Reply
08-05-2017, 18:33,
Altınordu elazığ macını ızledım ne mac oldu becerıksız elazıg bos kaleye 10 gol kacmıstır son 10 dk altınordunun kazanmasınıda genc kalecı caglar engelledı yeteneklı cocuk
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
08-05-2017, 18:56,
Yahu takım yan toplarda konsantrasyon kaybı yaşıyor,Yücel hoca geldiğinden beri böyle. Hala değişmedi.Hatırlayın en kritik maçlarda golleri nasıl yedik. Altınordu dediğim gibi play-offa kalsa da en zayıf halka benim gözümde. Samsundan alacağımız bir puan iyiydi tabii,oyunu tutmak da mantıklı bir hareket olabilir Yücel hocanın bakış açısında. Ama Samsun deplasmanı zor deplasmandı hep,yine çelmeyi taktılar bize. Seneye stadları da hazır olacak.Takımda inanmışlık bir kenara,inanılmaz özgüven vardı. Bunu sağlayan kesinlikle taraftardan başkası değil. Ama maç sonu ağlamalarından ne kadar stresli olduklarını gördük. Denizli maçına gelirsek,Leandro Kappel diye bir beyefendi var onu tutarsak Sivas maçındaki Leandrinho faciasını tekrar yaşamayız. Aksi halde dünkü Quaresma-İsmail Köybaşı olayına döner durum. Bir de yenilirsek bizim bekleri ne yaparız artık ona maç sonunda bakarız Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)