Poll: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
You do not have permission to vote in this poll.
Kazanırız
62.50%
10 62.50%
Berabere kalırız
31.25%
5 31.25%
Kaybederiz
6.25%
1 6.25%
Total 16 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

29. Hafta | Giresunsporumuz – Yeni Malatyaspor
22-04-2017, 21:00,
RE: 29. Hafta | Giresunsporumuz – Yeni Malatyaspor
Maç sonu rezaleti için o taraftar grubuna teşekkürler.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
22-04-2017, 21:01,
(22-04-2017, 21:00)chotanax Wrote: Maç sonu rezaleti için o taraftar grubuna teşekkürler.

Ne oldu mac sonunda?
Derelili çotanak
Reply
22-04-2017, 21:06,
Başka bir forumda renktaşın biri yazmış, cenazen olduğunda Malatyalı gelmez, maç sonu nalatyalıya sattığın grup gelir diye.

Giresunlu bir grup malatyalıyla gerginlik yaşıyor, diğer Giresunlu grup Malatya diye tempo tutuyor. Azbuçuk tahmin edersiniz hangi grup olduğunu.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
22-04-2017, 21:09,
(22-04-2017, 21:06)chotanax Wrote: Başka bir forumda renktaşın biri yazmış, cenazen olduğunda Malatyalı gelmez, maç sonu nalatyalıya sattığın grup gelir diye.

Giresunlu bir grup malatyalıyla gerginlik yaşıyor, diğer Giresunlu grup Malatya diye tempo tutuyor. Azbuçuk tahmin edersiniz hangi grup olduğunu.

Gerginliğin  sebebi  ne sıkıntı  ne anlamadım  malatyayla  bir problemimiz yok ama irfan buz  tam bir gotos  o tahrik etmiş olabilir
Derelili çotanak
Reply
22-04-2017, 21:11,
Abi senin forvetin Özgürcan Özcan "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Sakatlansa ceza yese yedeği yok. Kanatlarındaki hint fakiri abwo, iki senedir gol atamayan isaac ve nerden geldiği belli olmayan jones. Sol bek hüsamettin, yedeği paraşütsüz düşmüş çağlar birinci. Hala Yücel hoca diyoruz ya. Biz bugün ne oynadık ne oynattık. Bu takıma da ancak eldeki malzemeyle bu yapılırdı daha fazlasını aramaya gerek yok. Eldeki malzeme çıktığımızdan beri yetersiz. Başkan forvete tepki olarak doğmuş sanki. Yönetime geldiği günden beri adam akıllı 2 forvetimiz hiç olmadı. Ergün, muriç, özgürcan'ın yerine oynayacak gönül rahatlığıyla güveneceğimiz kim vardı kurduğu takımlarda?

Ayrıca bi daha Giresunspor'un sokağa atacak parası Yok Diyenin ta "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Dilavere, jones'a verilen para sokağa atılıyor bal gibi de.
Reply
22-04-2017, 22:06,
(22-04-2017, 20:55)sokakbaşımeyhane Wrote:
(22-04-2017, 20:44)maicon_28 Wrote: 28 kasım 2016 : Yeni Malatyaspor --- Berabere
4 aralık 2016 : Sivasspor --- Mağlubiyet
5 mart 2017: Ümraniye --- Mağlubiyet
12 mart 2017: Eskişehirspor --- Berabere
18 mart 2017: Boluspor --- Mağlubiyet
2 nisan 2017: Göztepe --- Mağlubiyet
22 nisan 2017: Yeni Malatyaspor --- Berabere

Bakın Yücel İldiz geldiğinden beri iddialı takımlara karşı oynadığı hiç bir maçtan galip gelemedi.

üst sıralardaki takımlarla oynadığımız 7 maçtan 3 beraberlik - 4 mağlubiyet aldı.

Yani toplayabileceği 21 puandan sadece ala ala 3 puan alabildi. 18 puan kaybetti, dehşet bir olay.

Zaten o aldığı 3 beraberlikte kendi evimizdeki maçlar, deplasmandaki maçlarda direk tokatlandık...

Dediğim gibi berbat bir hoca, bu kadar kötü bir hoca görmedim. Bala bir seri yaptık doğru dürüst oyun oynamadan, onun ekmeğini yiyor..

Maicon  kardeşim  sen takmissin  yücel  hocaya  malatyaya açık  oynarsan 5 lik olursun  malatya ne yapti da ezdi  pozisyonu  yok iki takımında iki takımda 1 puan havasindaydi ya milletin  kadro  dışı  bıraktığı  adamlarla  buraya gelmek  başarı  kim ne derse desin  bugün  sahada futbol yoktu eyvallah tomic dedik  oynattı  volkan diyoruz  sahada yok gol disinda giren çıkan ayni... kapasite bu...adamların  yedekleri ayite

açık oynamakla, kapanmakla alakası yok. Adamlar muhteşem alan daralttı, muhteşem bastı ve tatlı sert oynadı. Oyunun hakimi onlardı, yenilirsin-berabere kalırsın o sorun değil, sonuçta burada sivasada yenildik ama ben hadi çok uzağa gitmeyeyim 2.ptt döneminden beri , yani 3 sezondur bu kadar karşılık veremediğimiz bir maç(rakip) hatırlamıyorum. 

tamam ben takıma zaten süper demiyorum ama sizin abarttığınız kadar leş değil. Hem daha önce defalarca konuşuldu önemli olan takım olmak, takım uyumu, bütçe ve kadro kalitesi yani tek tek isimler önemli değil. ( ki ben buna %100 oranında katılmıyorum)

geçen sene bir adana gerçeği var. Adana'nın kadrosu çok mu iyiydi ? Tek tek isimlere baktığında ilk 6 ya bile giremezdi adamlar şampiyon oldu. Santraforu ergin keleş bizdeki özgürcan işte. Onlardaki renan bizdeki karşılığı dodo. Sami can= recep falan filan işte. Gueye vardı onlarda bizde de 3 aşağı 5 yukarı volkan var. Yani hemen hemen denk kadro.

Aynı şekilde elazığ çok iyi kadrosu yoktu, sıkıntılarla mücadele etti ama adamlar playoff yaptı geçen sene. 

Tersten bakarsak karşıyaka için playoff garanti, hatta direkt süper lig parolasıyla bir kadro kuruldu ama adamlar paraşütsüz açık ara farkla sonuncu olarak küme düştüler..

yani tamam berbat bir kadroyla, sadece takım uyumuyla da maç kazanılmaz ama bizim kadro o kadar berbat değil işte..

Özgür bu sezon formsuz olsa da genel itibariyle stoperler gayet iyi.
Sezon başı sağ bek transferi istiyordum ama berkan fena değildi bu sene
sol bek hüsamı saymıyorum tamam orası berbat ( gerçi o da hocanın hatası, çağları oynatacaktı şimdiye)
orta saha panos-dodo-recep süper
sol açık volkan iyi
santrafor - çoğu zaman formda ama yedeği yok

mesela tomic meselesi var.
hatta guido ve youssef vardı, göndererek hata etti. Hiç yoktan katkı yaparlardı. Gözünüzü seveyim hangimiz bu transferleri görünce noluyoruz demedik. Recep, Guido, Volkan okuma, youssef, tomic....

Hepsinden önce benim takıldığım nokta bir oyun planı yok. İnsanın bir planı olur. Pas futbolu olur, pres futbolu olur, kontra atak olur, full atak olur, hatta hatta erkan sözeri stayla anti futbol olur Smile Ama bunda hiç biri yok.

Üstteki takımlara karşı hiç galibiyeti yokken, 21 puandan sadece 3 puan alabilmişken ve bundan sorumlu değilse memnunsanız tamam yücel ildiz kötü hoca değil..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
22-04-2017, 22:14, (This post was last modified: 22-04-2017, 22:18 by cotanak88.)
İki takımda rezil top oynadı malatyaya ezildik diyen arkadaşa hayret ettim goller hariç pozisyon bile yoktu ne ezilmesi, maç top kayıplarıyla geçti. Dua edelim boluspor bandırma ve balıkesir maçlarında puan kaybetsin yoksa bu futbolla haftaya sivastan puan alabileceğimizi sanmıyorum ayrıca ilk 11 dizilişi ve oyuncu değişiklikleri rezalettti tomicin kanatta ne işi var, jones ne katkı veriyorda sürekli oyuna alınıyor biri bunların cevabını vermeli.
Reply
22-04-2017, 22:28,
Bencede lidere karsı iyi oynadı... Tebrikler takıma
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
Reply
22-04-2017, 22:54, (This post was last modified: 22-04-2017, 22:55 by sokakbaşımeyhane.)
(22-04-2017, 22:06)maicon_28 Wrote:
(22-04-2017, 20:55)sokakbaşımeyhane Wrote:
(22-04-2017, 20:44)maicon_28 Wrote: 28 kasım 2016 : Yeni Malatyaspor --- Berabere
4 aralık 2016 : Sivasspor --- Mağlubiyet
5 mart 2017: Ümraniye --- Mağlubiyet
12 mart 2017: Eskişehirspor --- Berabere
18 mart 2017: Boluspor --- Mağlubiyet
2 nisan 2017: Göztepe --- Mağlubiyet
22 nisan 2017: Yeni Malatyaspor --- Berabere

Bakın Yücel İldiz geldiğinden beri iddialı takımlara karşı oynadığı hiç bir maçtan galip gelemedi.

üst sıralardaki takımlarla oynadığımız 7 maçtan 3 beraberlik - 4 mağlubiyet aldı.

Yani toplayabileceği 21 puandan sadece ala ala 3 puan alabildi. 18 puan kaybetti, dehşet bir olay.

Zaten o aldığı 3 beraberlikte kendi evimizdeki maçlar, deplasmandaki maçlarda direk tokatlandık...

Dediğim gibi berbat bir hoca, bu kadar kötü bir hoca görmedim. Bala bir seri yaptık doğru dürüst oyun oynamadan, onun ekmeğini yiyor..

Maicon  kardeşim  sen takmissin  yücel  hocaya  malatyaya açık  oynarsan 5 lik olursun  malatya ne yapti da ezdi  pozisyonu  yok iki takımında iki takımda 1 puan havasindaydi ya milletin  kadro  dışı  bıraktığı  adamlarla  buraya gelmek  başarı  kim ne derse desin  bugün  sahada futbol yoktu eyvallah tomic dedik  oynattı  volkan diyoruz  sahada yok gol disinda giren çıkan ayni... kapasite bu...adamların  yedekleri ayite

açık oynamakla, kapanmakla alakası yok. Adamlar muhteşem alan daralttı, muhteşem bastı ve tatlı sert oynadı. Oyunun hakimi onlardı, yenilirsin-berabere kalırsın o sorun değil, sonuçta burada sivasada yenildik ama ben hadi çok uzağa gitmeyeyim 2.ptt döneminden beri , yani 3 sezondur bu kadar karşılık veremediğimiz bir maç(rakip) hatırlamıyorum. 

tamam ben takıma zaten süper demiyorum ama sizin abarttığınız kadar leş değil. Hem daha önce defalarca konuşuldu önemli olan takım olmak, takım uyumu, bütçe ve kadro kalitesi yani tek tek isimler önemli değil. ( ki ben buna %100 oranında katılmıyorum)

geçen sene bir adana gerçeği var. Adana'nın kadrosu çok mu iyiydi ? Tek tek isimlere baktığında ilk 6 ya bile giremezdi adamlar şampiyon oldu. Santraforu ergin keleş bizdeki özgürcan işte. Onlardaki renan bizdeki karşılığı dodo. Sami can= recep falan filan işte. Gueye vardı onlarda bizde de 3 aşağı 5 yukarı volkan var. Yani hemen hemen denk kadro.

Aynı şekilde elazığ çok iyi kadrosu yoktu, sıkıntılarla mücadele etti ama adamlar playoff yaptı geçen sene. 

Tersten bakarsak karşıyaka için playoff garanti, hatta direkt süper lig parolasıyla bir kadro kuruldu ama adamlar paraşütsüz açık ara farkla sonuncu olarak küme düştüler..

yani tamam berbat bir kadroyla, sadece takım uyumuyla da maç kazanılmaz ama bizim kadro o kadar berbat değil işte..

Özgür bu sezon formsuz olsa da genel itibariyle stoperler gayet iyi.
Sezon başı sağ bek transferi istiyordum ama berkan fena değildi bu sene
sol bek hüsamı saymıyorum tamam orası berbat ( gerçi o da hocanın hatası, çağları oynatacaktı şimdiye)
orta saha panos-dodo-recep süper
sol açık volkan iyi
santrafor - çoğu zaman formda ama yedeği yok

mesela tomic meselesi var.
hatta guido ve youssef vardı, göndererek hata etti. Hiç yoktan katkı yaparlardı. Gözünüzü seveyim hangimiz bu transferleri görünce noluyoruz demedik. Recep, Guido, Volkan okuma, youssef, tomic....

Hepsinden önce benim takıldığım nokta bir oyun planı yok. İnsanın bir planı olur. Pas futbolu olur, pres futbolu olur, kontra atak olur, full atak olur, hatta hatta erkan sözeri stayla anti futbol olur Smile Ama bunda hiç biri yok.

Üstteki takımlara karşı hiç galibiyeti yokken, 21 puandan sadece 3 puan alabilmişken ve bundan sorumlu değilse memnunsanız tamam yücel ildiz kötü hoca değil..
Bana bu kadrodan bugün bir 11 cikar neyi farklı  yaparsın  merak ediyorum  birde hangi felsefede oynarsın merak ediyorum...iyi futbol iyi futbolcularla oynanır...begenmediginiz çöp  dediğiniz  dodonun ne kadar önemli  olduğu bugün ortaya çıkmıştır...azubike diyaliba ayite 3 adamda süper  nasıl kalite farkı yok anlat bana...ozgur eser saatli bomba kimi koyacaksın
Derelili çotanak
Reply
22-04-2017, 23:09,
Defansif olarak iyi, ofansif olarak kötü bir maç çıkardık. Devre arası yapılan transferlerden yeterince faydalanılamadı Dilaver, Isaac, Jones yerine Youssef ve Guido kalsa daha faydalı olurlardı. Bugün Özgürcan ekstra kötüydü, devre arası en azından Pedriel kalitesinde bir oyuncu transfer etsek büyük ihtimal ilk ikide bitirirdik.
14
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)