Göztepe - Giresunspor
03-04-2017, 13:35,
RE: Göztepe - Giresunspor
Tekrarını izlemedim.Faul yapıyor bizimki.Doğru karar sanki.Topa çıkan oyuncuyu bozuyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
03-04-2017, 13:41,
(03-04-2017, 09:29)sokakbaşımeyhane Wrote: Dün mactaydik taraftariimiz  saglamdi...takim aslında bolu  ve ümraniye  maçına  kıyasla  daha ıyi  mücadele  etti goztepede  hiç bir cacik yoktu  ama 2 yan top  mahvetti...arkadaslar  playofa  kalsa  ne olur demişler  hele bir kalalım  önce...biz playoflarda  bugüne  kadar elenmedik...o maçların  atmosferi  farklı  olur...bu hafta bandirma6 maçını  yuzde yüz almalıyız  yoksa havlu atariz

Göztepe'nin kötülüğünden bizim takım biraz iyi gibi görünmüştür. Yoksa TFF 1. Ligde bu kadar kötü futbol ben daha önce görmedim. 0 organizsayon. Pata küte topa vurmalar
Reply
03-04-2017, 14:35,
Hakem Volkan Bayarslanın yaptığı tek olumlu hareket Hüsamettine sarı kart gösterip cezalı duruma düşürmesi,umarım sezon sonuna kadar top yüzü göremezssin hüsam.
Reply
03-04-2017, 15:13,
Özgürcanın verilmeyen golünü eskişehirspor sayfaları bile gündemine taşımız bizim sosyal medyada haber sitelerinde hiçbir sitem yok çok ilginç futbolcular sessiz,yöneticiler sessiz bir boşvermişlik var.
Reply
03-04-2017, 16:57,
(03-04-2017, 15:13)cotanak88 Wrote: Özgürcanın verilmeyen golünü eskişehirspor sayfaları bile gündemine taşımız bizim sosyal medyada haber sitelerinde hiçbir sitem yok çok ilginç futbolcular sessiz,yöneticiler sessiz bir boşvermişlik var.

Evet resmen golümüz  yenmiş  bende maçta gozumun  önündeydi  pozisyon  ben bir şey göremedim tekrarını  izledim goztepwli leo uçuyor  resmen...bu arada  çağlar  inşallah  ıyi  oynarda  bir daha vermez formayı
Derelili çotanak
Reply
03-04-2017, 18:16,
Ligi garantiye aldığımıza göre, görünen o ki bir hedefte yok, paf takımda göze giren bir veya iki oyuncuyu on birde oynatsınlar.Özellikle Abwo'nun yerine.
Reply
03-04-2017, 19:13, (This post was last modified: 03-04-2017, 19:14 by mvsr.)
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/34...et-sevinci

Ne yazsak bilemedim.Üzerimize alınmalı mıyız onu da bilemedim.
Reply
03-04-2017, 19:40,
SONUNDA BASINDA ELEŞTİRİYE BAŞLADI.. HERKES KENDİNE GELMELİ.. BU TAKIM SAHİPSİZ DEĞİL..
Reply
03-04-2017, 20:54,
Eğer son 4 haftaya  düşenler  kesinleşirse  son 4 maci da alırız  bu hafta bandirmayada  cakarsak 5 maç yapar...play of garanti  olur..ads Malatya  sivas maçları  zor geçer...ama bu sene ligden kopan yok  eğer o 4 takım  son haftalarda  düşme mücadelesinde olursa  maç bile zor kazanırız...benim hala umudum  var..ne bileyim sanki play off finalinde giresunumuzu izlemeye gideceğimi  düşünüyorum belki de hayal ediyorum...
Derelili çotanak
Reply
04-04-2017, 09:51,
Artık bundan sonra direk çıkmak zor gerçekci olursak, Play off a girmek içinde 52 puanın yetceğini düşünüyorum.
Son üç hafta Samsun,Denizli,Antep ile yapcaz Samsun ile Denizlinin bi hedefi kalmicak Antepte son haftdan önceki hafta düşer büyük ihtimalle bir hesap yaparsak..

(E)Bandırma - 3
(D)A.Demir - 1
(E)Malatya - 1
(D)Sivas - 0
(E)Mersin - 3
(D)Samsun - 1
(E)Denizli - 3
(D)Antep - 3

15 puan ile çok rahat kalırız bu puanla 4 ya da 5 bitiririz rakip Göztepe olur.. Göztepeyle ilk maç deplasmanda olursa eliceğimizi düşünüyorum.Biz sahamızda Göztepeye maç vermeyiz.Depde de en fazla 1 gol fark ile alırlar.Final de de Sivas gelir.Hadi Hayırlısı..

TOTEM...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)