Göztepe - Giresunspor
29-03-2017, 11:55,
Göztepe - Giresunspor
Konu başlığını ben açayım dedim.

Haydi hayırlısı.

Allah futbolcularımızın vurdukların gol yapsın...

Pek ümitvar değilim ama sonuçta Giresunspor, sağı solu belli olmaz.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
29-03-2017, 21:12,
RE: Göztepe - Giresunspor
Tarih : 02.04.2017
Saat : 17:00
Stad : Doğanlar Stadı
Yayın: TRTSPOR

bende bılgı eklım bari Smile kazanırmıyız zor olacak cok zor ben berabere bıter dıyorum kazanırsak bız kazanırız tomıc kadroda olacaktır son 20 oynar buyuk ıhtımal maca etkı ederse hep kadro yapar son sansı yanı cıhancanda panosun yerınde olacak buyuk ıhtımal bakalım ne yapacak
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
31-03-2017, 20:09,
Maçta  olacağız  inşallah  hatırı  sayılı taraftar olacaktır...goztepe  tribunleride  dolu  olur...zor maç.aslinda göztepe  de de bir cacik  yok ama yılmaz  vural hava  katar takima...1 puan bile önemli..
Derelili çotanak
Reply
31-03-2017, 21:01,
Bir defa altay giresunspor macı denk gelmişti gitmiştim.. 2011 yılı idi.... Keşke izmirde olsaydım.. Kaçırmazdım... Yenilmeyelim inşallah
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
Reply
01-04-2017, 14:11,
Sadece iyi bir oyun temenni ediyorum.Yenmişsin, yenilmişsin mühim değil.Futbola karşı olan ilgim tükendi.Ümraniye ve Bolu maçlarının kızgınlığını, Başkan'ın açıklamasının yarattığı üzüntüyü yaşıyorum.Yeşil saha ve kramponlardan ekmek yiyenlerin vurdumduymazlığı, isteksizliği üzerimde.Düzelme ışığını görmüyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
01-04-2017, 15:04,
boluspor kazandı play offla puan farkını 2 ye indirdi bu maçtan puan alamazsak sıkıntı büyük. özellikle şu dönemlerde andre santos gibi takımını sırtlayacak her maç aynı formda top oynayan bir oyuncu eksikliği yaşıyoruz,umarım kampta yatmamışlardır.
Reply
01-04-2017, 17:48,
Bolu cikar play off a cok rahat. Biz bu futbolla alt siralarda bitiririz.
Reply
01-04-2017, 23:36,
Olumsuz dusunelim iyi olsun...iyi dusununce olumsuz oluyor...
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
Reply
02-04-2017, 12:09,
Vallahi işleri muammayken Ümraniyeyi ve Boluyu kendi ellerimizle potaya soktuk,sezonun ikisinin altında bitirirsek hiç şaşırmam. Maç çok zor maç en kötü 1 puan lazım. Allah yardımcımız olsun. Yönetimde artık primi ikiye mi katlar napar bilemiyorum ama bişey yapsınlar ki bizimkilerin gözü açılsın. Yoksa kötü gidiş böyle devam edecek ve bu sene de play off yapamazsak hiç iyi olmaz.
Reply
02-04-2017, 14:18,
Bu maçı alca gibi bi his var hayırlısı olsun inşallah. Maçı 70 e kadar tutarsak sabırlı oynarsak atacağımız 1 gol ile kazanabiliriz.Bu maçın parolası Manisa maçındaki gibi kontradan gelen goller olmalı geri çok boşluk bırakıyor göztepe.. Eğer 1-0 gibi geriye düşersek Nemanja Tomic oynamalı geriye düşünce atak yapmakta zorlanıyoruz.Cihan Canı çıkarıp yerine Recepi alsa hoca önüde Tomic.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)