Tarih : 02.04.2017
Saat : 17:00
Stad : Doğanlar Stadı
Yayın: TRTSPOR
bende bılgı eklım bari kazanırmıyız zor olacak cok zor ben berabere bıter dıyorum kazanırsak bız kazanırız tomıc kadroda olacaktır son 20 oynar buyuk ıhtımal maca etkı ederse hep kadro yapar son sansı yanı cıhancanda panosun yerınde olacak buyuk ıhtımal bakalım ne yapacak
Maçta olacağız inşallah hatırı sayılı taraftar olacaktır...goztepe tribunleride dolu olur...zor maç.aslinda göztepe de de bir cacik yok ama yılmaz vural hava katar takima...1 puan bile önemli..
Sadece iyi bir oyun temenni ediyorum.Yenmişsin, yenilmişsin mühim değil.Futbola karşı olan ilgim tükendi.Ümraniye ve Bolu maçlarının kızgınlığını, Başkan'ın açıklamasının yarattığı üzüntüyü yaşıyorum.Yeşil saha ve kramponlardan ekmek yiyenlerin vurdumduymazlığı, isteksizliği üzerimde.Düzelme ışığını görmüyorum.
boluspor kazandı play offla puan farkını 2 ye indirdi bu maçtan puan alamazsak sıkıntı büyük. özellikle şu dönemlerde andre santos gibi takımını sırtlayacak her maç aynı formda top oynayan bir oyuncu eksikliği yaşıyoruz,umarım kampta yatmamışlardır.
Vallahi işleri muammayken Ümraniyeyi ve Boluyu kendi ellerimizle potaya soktuk,sezonun ikisinin altında bitirirsek hiç şaşırmam. Maç çok zor maç en kötü 1 puan lazım. Allah yardımcımız olsun. Yönetimde artık primi ikiye mi katlar napar bilemiyorum ama bişey yapsınlar ki bizimkilerin gözü açılsın. Yoksa kötü gidiş böyle devam edecek ve bu sene de play off yapamazsak hiç iyi olmaz.
Bu maçı alca gibi bi his var hayırlısı olsun inşallah. Maçı 70 e kadar tutarsak sabırlı oynarsak atacağımız 1 gol ile kazanabiliriz.Bu maçın parolası Manisa maçındaki gibi kontradan gelen goller olmalı geri çok boşluk bırakıyor göztepe.. Eğer 1-0 gibi geriye düşersek Nemanja Tomic oynamalı geriye düşünce atak yapmakta zorlanıyoruz.Cihan Canı çıkarıp yerine Recepi alsa hoca önüde Tomic.