18-03-2017, 21:26,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
RE: 25. Hafta | Boluspor 4-1 Giresunsporumuz
(18-03-2017, 21:02)sokakbaşımeyhane Wrote: (18-03-2017, 20:22)Yaglidereli Wrote: Ereni alsaydık bari sezon başı. Malatyada coştu
Kume düştüğümüz gün mersin le anlaşan en önemli maçta denizli maçında soyunma odasında kaptan ömere saldıran eren birak kalsın Karlıyorum sonuna kadar unutmadık o günleri futbolcununda karakterlisi lazım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
18-03-2017, 22:06,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Sezon başında da yazmıştım 100 gol atıp süper lige çıkaracağını bilsem istemem.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
18-03-2017, 22:23,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Maç sonu Berkan taraftarın yanına gelerek formasını verdi ve özür diledi. Bir 6-7 dk boyunca da taraftarla muhabbet etti. Söylediği cümleleri gürültü dolayısıyla tam seçemedim ama bir cümlesi kulağıma takıldı, "Bu takım 6 maç üst üste galibiyet aldı."
Ah be Berkan biz de bunu anlamıyoruz zaten. Bir hafta şampiyonuz diyoruz, diğer hafta kursağımızda kalıyor. Son birkaç sezondur hep böyle. Sene içerisinde bizim kadar inişli çıkışlı grafik izleyen başka bir takım var mıdır acaba ? Çok ilginç...
|
|
18-03-2017, 22:58,
(This post was last modified: 18-03-2017, 23:01 by Semih Karahan.)
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
volkan için söylediklerim negatif birşey değil kesinlikle kişisel algılanmasın. sene başında volkan geldiğinde çok iyi transfer dendi. fakat kayseri erciyesten gelmiş ve küme düşmüş bir takımın oyuncusu olarak geldi. ben şahsen volkanı begenmiyorum. yani takım katkısı çok az. eskişehir maçında olanlar falan filan. ha dilaver çok mu iyi değil tabi ama volkan kesik yemeli . kaldı ki transferler iyi değildi. isaac carioca falan iyi mi sanıyosunuz. özgürcan kadroya bile giremezken giresunda ilah oldu goller attı. takımda afedersiniz herkesin bi tarafı kalktı. bu savunma 4 senedir beraber oynuyor. yahu kardesım hala anlaşamıyorsunuz. biz halı sahada bile arkadaşımızı tanıyoruz siz hala tanıyomusunuz. takım 3 haftadır sos veriyor. bu net. milli takım arasında umarım toparlanır. tomic kazanılmalı. takımın atak gücünü üstlenebilir. sağ kanat bile oynar ya . koşmasada pas atar. çift ön liberolu oynuyoruz. şişirme top penaltı frikik korner gol buluyoruz. organize gelip gol atmamız çok az . takıma ceza şart.
eren olayına gelirsek o zaten kendini beğenmiş birisi . giresun gençleri türkiye şampiyonu olduugnda gs tişörtü giymişti kupa alınırken hiç unutmam. menejerinin doldurusuna geldi takımla sözleşme yenilemedi ve bedavaya gitti .ali zorlu da keza öyle. bak şimdi nerede sürünüyolar. alinin kardeşi amatör de bak . kendini beğenmicen aga. onurcan vardı nerde .bilen var mı. ben söyliyim adliyespor da. bizim giresunda bu var . herkes kendini çok begeniyor. bak onura . adamın duruşu belli . adam gibi adam çünkü. taaa o gençler şampiyon oldugunda kendini belli etmişti. o zamanlar tuncer vardı forvet o da havalıydı nerde bilen yok. allah bilir futbolu bırakmıştır.
|
|
18-03-2017, 23:38,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Takımın iki önemli tarafı kanatlar ve Panos. Kanatlara ve panosa önlem alan içimizden geçiyor. Bu tomic naaptı da bu kadar kesik yiyor? Dodo'dan, Jones'dan daha mı kötü?
|
|
19-03-2017, 00:09,
(This post was last modified: 19-03-2017, 00:13 by turkuaz_0628.)
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Noldu ya soyunma odasında 15-15 diye bağıranlar nerde mücadele nerde, hırs, azim nerde böylemi çıkacaz lige bala göte denk gelirse 4-5 galibiyet alabilirsek ilk 6 ya kalırız ama bu mücadele ile o da hikayei he birde bir maçla Giresunsporlu olmaktan vazgeçmeyin çekenler var piyasada asıl suçlu bunu yapandır bence GÖTÜNÜ KALDIRIRSAN olacağı bu Ümraniye maçında da aynısı oldu herkes ruh sahada, bu 6 haftada 100 bin para koyduysan cebine taraftara ihanet etmiceksin. . .
ordulu hüsam ve eser artık kızağa çekilmeli KİMSE göremiyormu ? Söyleyendemi yok mk yerinde ?
Başkentten !
|
|
19-03-2017, 01:15,
(This post was last modified: 19-03-2017, 01:51 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Bende anlamiyorum. Bir maçla Giresunsporlu olmaktan vazgeçmeyin diyenleri. Ben 24 yaşındayım. Ben bu takımla ilk tanıştığımda pazar arakli ile yaşıyorduk. Hiç bir zaman vazgecmedik. Ufacık çocuktum Amasyada şampiyonluğu biraktigimizda Çoğu kişi bilmez o 2 2 lik maçı. Ilk gittiğim maç 23 nisandaki 3 0 lik ordu maçıydı. Kimseye Giresunsporlululugumu sorgulatmam. 2. Ligde Yozgattan gelen Levent Cem ile şampiyon oldugumuzuda bilirim. Sakaryada kume dustugumuzede. Seri yapıp şampiyon olduğumuzda da Giresundaydim. Bu takım mücadele ettiği sürece sonuna kadar arkasındayım. Ama mücadele yoksa yaptıkları serefsizliktir. Ben hiç süper lig görmedim. Umrumda da değil. Fakat takım MÜCADELE edecek.Etmezse serefsizdir. Okadar. Herkes gelip geçici biz kaliciyiz.
|
|
19-03-2017, 02:53,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
SADECE SUNU YAZMAK ISTIYORUM OYNADIGIMIZ OYUNLA UTANC DUYDUM BU OYUN LA SADECE KÜME DÜSMEYE OYNANIR SANSLIYIZ KI BU YIL DÜSMEYIZ
|
|
19-03-2017, 11:09,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(19-03-2017, 01:15)123456 Wrote: Ilk gittiğim maç 23 nisandaki 3 0 lik ordu maçıydı.
Aynen benim de o maçtı. Mahşeri kalabalığın içinde ezilme tehlikesi geçirmiştim. Bi Dayının önüne geçip Abi beni de aldırsana içeri deyip gitmiştim. Polisler tüm bozuk paralarımı da almıştı. Ne günlerdi be :
Millet canını dişine taksın harçlığından artırsın, yollara düşsün yılda bilmem kaç yüz bin lira para kazananlar da sikine takmadan oynasın öyle mi? Yok öyle yağma. İtin götüne sokacaz tabi de.
|
|
19-03-2017, 11:51,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Bu takım 6da6 yaptı diyerek suçu taraftara atamazsınız.Her ne olursa olsun bizi destekleyin diyemezsiniz.Hangi takımın taraftarı çotanaklar gibi de laf ettiriyorsunuz.Beğenmeyen gitsin.Giresunspor'dan başka bu ligde oynayabilecektiniz sanki.
Ümraniye maçında da çok kötüydünüz.9500 taraftarı üzüntülerinden çimlere gömdünüz.Bakın o taraftarlar küsmedi Es es maçına ve bu soğukta Bolu'ya geldi.Ne yaptınız ? Yine çimlere gömdünüz.Yürüyecek haliniz yoktu be.Aferin mi diyecektik.
Bu kadar vurdumduymazlık, ukalalık olmaz.Siz önce aldığınız paranın hakkını verin sonra taraftarı sorgulayın.
U15 takımı yemiyor böyle goller beyler.Neyi izah edip özür dileyecekler ?
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
|