Çotanak88 kardeşim. Senin yazdıkların bana esin kaynağı oldu, iki satır bir şey yazdım. Haber olarak yazdıklarının doğruluğu konusunda bir şüphem yok. Zaten sana da bir eleştiri getirmedim. Eleştirim siyaseten kirlenmiş zihniyete idi. Yoksa birbirimizi yediğimiz falan yok. Zaten kendimi bu güne kadar kimseye yedirmedim. Sana da yedirmem, merak etme.

Karadeniz takımları için demişsin. Rize Trabzon'un ayrıcalıklarını bilmeyen yok. Şike soruşturması sürecinde, hak etmediğimiz halde en büyük zararı biz gördük. Ama hala mağdur edebiyatı yapan Trabzon. O dönemde seçimler vardı. Anın Başbakanı RTE.'nin Trabzon'aki seçim konuşmasında; "Trabzon için her şeyi yapıyorum. Ne istediyseniz verdim" anlamında ki sözlerini dün gibi hatırlıyorum. Zaten sorunda burada. Devlet bir uygulamayı, yapılması gerektiği için yapmalı. Kendisine avantaj sağlamak için rüşvet vermemeli. Devlet hepimizin anası, babası. Ben çocuklarıma eşit davranıyorsam, devletim de adil olmalı. Oy için rüşvet vermemeli, haksızlık yapmamalı, sadaka toplumu yaratmamalı. Benim özellikle vurguladığım yanlış politika; iyi bir şey yapıldı ise ve vatandaş bundan memnunsa, bunu hükumet yapmış oluyor, vatandaşın beğenmediği bir uygulama varsa, bu hep devlete, geçmişten gelen hatalara, sisteme bağlanıyor. E kardeşim, 15 yıldır her yetki elinde. Ne istedin de alamadın.
Canikli verdi diye lanse edilen paranın, zaten hakkımız olan para olduğunu, yalnızca çabuklaştırıldığını bir sonraki gönderimde belirttiydim. Birileri, bürokrasi adı altında görevini yanlış yapacak, kötüye kullanacak. Birisi de çıkıp bunu sağlayınca destek olmuş olacak. Yani. devlet görevini yapmamış olacak, ama hükumet Giresunspor'a destek olmuş olacak. İyi polis, kötü polis örneği.
Banahane oynasa bile, maç eksiği nedeniyle çok faydalı olacağını sanmam. İnşallah olur da bize yarar.