24. Hafta | Giresunsporumuz 0-0 Eskişehirspor
12-03-2017, 16:21,
RE: 24. Hafta | Giresunsporumuz - Eskişehirspor
Arkadaşlar bu günkü mücadele beni umutlandırdı...bu takım ilk 2 yi zorlar playofa kalırız bu mücadele ile...buyuk konuşmayı sevmem ama size bir iddia da bulunacağım Malatya spor dün izledim bu futbolla ilk 2 ya giremez göte bala gidiyorlar bu lig çok karışır herkes birbiriyle oynayacak
Derelili çotanak
Reply
12-03-2017, 16:23,
kesınlıkle hurrıyet sahanın en ıyısıydı her topa gırdı ve kestı bızde defasif olaraf hata yapmadık ama ıkı takımda on bolgede yetersızdı trıbunlere gelırsek cok ıyı taraftar vardı daha ıyı ses ve daha aktıf olabılırlerdı mac skoru ve havanın kotu olmasıda psıkolojık olarak etkıledı dıye dusunuyorum arkadasın dedıgı gıbı kayıp kotu oynadıgımız umranıye macıdır takım bu macta kotu degıldı ozgurcan arandı ısac ve jone sonradan gırmelı oyuna oda net goruldu
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
12-03-2017, 16:23,
Bu arada savunma iyiydi..berkan 90 dakika koştu...husamettinin kapasitesi bu çağlar tecrübeli hazırsa oynar
Derelili çotanak
Reply
12-03-2017, 16:25,
o konuda haklısın dun yıne 2*0 dan yakalanacaklardı becerıksız urfa atamadı ama bı sekılde kazanıyolar ama dedıgın gıbı bı serı yakalarsak ve ustekılerde nagatıf bı serı yaparlarsa cok su akar yanı
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
12-03-2017, 16:53,
Rakibe göre daha iyiydik ancak ön alanda çok etkisiz kaldık. Birinci santrafor Özgürcan'ın eksikliği epey hissedildi. Isaac adam yokluğuna 90 dakika sahada kaldı, Jones zaten varlığı yokluğu belli değildi. Dodo da çok daha etkili olmalıydı. Rakip eksildikten sonra biz de vites düşürdük. Bu tip maçlarda yenilmemek önemlidir ancak dönüp oynanan 90 dakikaya bakınca bu maç kazanılabilirdi.
Reply
12-03-2017, 17:14,
Malatya ve Sivasin Ümraniye Giresun Göztepe Eskişehir serileri duruyor. Biz şu iki maçta makası daha fazla actirmazsak birini illaki yakalariz. Özellikle Malatya o fiksturden çıkacak takim değil gibi. Bugün ki mücadele çok ümit verdi bana.
Reply
12-03-2017, 17:39,
Demekki geçen hafta pek ziklememişiz Ümraniyeyi maçtan önce.
Reply
12-03-2017, 19:58,
verdiğimiz mücadeleye yazık oldu ümraniye maçındaki gibi isteksiz değildik eskişehire top yaptırmadık ama o son vuruşları yapamadık malesef takım bir tane isabetli orta yapsa veya serbest vuruşları etkili kullansa gol bulabilirdik. özellikle tomic gibi duran topları kullanacak bir adamımız yok kullanılan her top kaleciye gitti. isaacın da 90 dk ne kadar etkisiz olduğunu görmüş olduk özgürcanı çok aradık.
olan oldu iç sahada puan kaybettiğimiz son maç olur inşallah haftaya bolu maçında peopen ve ramazan sal cezalı,kaleci soner sakat boluyu böyle formsuz ve eksik bulmuşken kaçırmamalı eskişehir maçını telafi etlimeliyiz.
Reply
12-03-2017, 20:27,
Tek hatalı durum Ümraniye maçı.Kazanmak iyi olurdu ancak Es es'i de dışarı atmış gibi olduk.
Rakipler birbirleri ile oynayacak.Takip etmeye devam etmeliyiz.Daha çok sular akar köprünün altından.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
12-03-2017, 21:48,
onu bunu bilmem

onur-özgür
panos
recep-volkan
özgürcan

toplamda 6 kişi

bu isimler hiç bir şekilde kesilmemeli. En formsuz dönemlerinde bile alternatiflerinden her türlü daha iyilerdir. Formsuz olunca kesildiği için söylüyorum sol kanatta her zaman volkan oynamalı, sağ kanat form durumuna göre değişebilir..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)