22. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Elazığspor
27-02-2017, 12:00,
RE: 22. Hafta | Giresunsporumuz - Elazığspor
Ben Sivas'ın kesin çıkacağını düşünüyorum.İkinci takım için güçlü aday Malatya diyorum.Göztepe ve Es es o reaksiyonu gösteremeyecek gibi duruyor.

Giresunsporumuz için ise gönlümden geçen tabi ki direkt olarak çıkması yönünde.Fikstüre baktığımda kafam da oluşturduğum kritik haftalar var.Oradan çıkaracağımız puanlar neticeyi belirler.Artık hedef takımı olduk.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
27-02-2017, 20:48,
İlk ikiden çıkmayı bizim için zor görüyorum... Bence de en kuvvetli adaylar kadro yapısı ile Malatya ve Sivas esasında bizim son dört beş haftaya hangi durumda girceğimiz daha önemli önümüzde beş altı haftalık zor bir periyot var ardından fikstür rahatmış gibi gözüksede art arta Malatya ve Sivas ile oynayacağız....Hesap kitap yapmak için çok erken maç maç odaklanmak daha mantıklı tek sıkıntımız golü bulduktan sonra skoru koruma telaşına düşüyoruz halbuki kendi futbolumuzu oynasak sıkıntı yaşamayacağız
Son olarak Tomiçin durumda ne bilmiyorum ama oda hatasını anlamıştır yavaş yavaş takıma monte edilsin artık,afedilmeyecek bir suçu olduğunu düşünmüyorum zira başkan onu takımın kapısından içeri sokmazdı özür dilensin küslükler bitsin Tomiç ölüsü iş yapar bir hareket bir pası maçı değiştirebilir.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
27-02-2017, 21:37,
1 günde passolig satışı en az 1000 artmış :/ sanırım herkes inandı
Reply
28-02-2017, 10:09,
Bence de Sivas Malatya çıkar. Bambaşka bir oyun oynuyorlar. Sivasın maçına bakamadım da Malatya son vuruşları daha isabetli yapsaydı Altınorduyu onluk ederlerdi.
Reply
28-02-2017, 10:56,
Daha uzun bir süre var. Kimin ne yapacağı belli olmaz ama en çok sağı solu belli olmayan biziz Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)