20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
03-02-2017, 15:16, (This post was last modified: 03-02-2017, 15:16 by cotanak88.)
20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
[Image: Giresunspor.png]    [Image: Tff-1.Lig-Logo.png]  [Image: %C5%9Eanl%C4%B1urfaspor.png]
GİRESUNSPOR  v  ŞANLIURFASPOR
TFF 1.Lig

GİRESUN ATATÜRK STADYUMU
12.02.2017 Pazar
16:00

YAYIN
[Image: TRT_Avaz_logosu.png]

Erken bir başlık olduğunu biliyorum,fakat bu önemli maçın başlığını ben açmak istedim.İç sahada kaybım yok Big Grin
Haftalardır göze hoş gelen bir futbol sergileyemesekte önümüzde 3 te 3 lük bir galibiyet serisi var, bu 3 maç gösteriyor ki yücel ildizle beraber haticeye değil neticeye bakacağız varsın öyle olsun yine kazanalım.
Tff Maçımızı haftalar sonra Pazar gününe denk getirdi artık gereken 15.332 passoligliye düşüyor herkes stada...
Reply
03-02-2017, 16:21,
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
Zeminin durumu ne acaba ? Bir hafta süren kar yağışı nedeniyle takım antrenman yapamamış ve Antalya'ya kampa gitmişti.Maça 2 gün var.Kar örtüsü duruyorsa biraz sıkıntı olur.Zemin zaten çok kötüydü.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
03-02-2017, 16:33,
(03-02-2017, 16:21)mvsr Wrote: Zeminin durumu ne acaba ? Bir hafta süren kar yağışı nedeniyle takım antrenman yapamamış ve Antalya'ya kampa gitmişti.Maça 2 gün var.Kar örtüsü duruyorsa biraz sıkıntı olur.Zemin zaten çok kötüydü.
bu hafta türkiye kupası olduğu için maçlar 1 hafta ertelendi maç haftaya pazar günü oynanacak. Stadın zeminini dün gördüm kar duruyordu çalışma yoktu ama maç gününe kadar yeni bir kar yağmazsa erir.
Reply
03-02-2017, 17:03,
Ya zaten zemin kötü,bizde Malatyanın yaptığı gibi büyük bir şehirde oynayalım maçları diyeceğim ama gurbetçi kaç taraftar gider maçlara bilemem. Zaten yönetim bu işe kalkışmaz ama zemindeki kar eridikten sonra patates tarlası saha iyice çamurluğa döner. Nasıl oynarlar bilmiyorum vallahi. Urfa da yükselişteydi ama devre arası onlara yaramamış gibi. Yine de çok tehlikeli takım,yani öyle Altınordu maçı gibi geriye çekilerek oynamazlar. En az bizim kadar maçı isteyeceklerdir. Ayrıca pazar günü oynayacağımız Samsun maçı da önemli. Samsunun transferleri müthiş,sezon başı yapabilselerdi büyük ihtimalle bizim yerimizde onlar olurdu. İlk sıralara göre takım bütçemiz düşük belki ama takımda aidiyet duygusu tırmanmış gibi duruyor. Parasal anlamda yönetim de yine Canikli'ye başvurmuş. O iş de çözüldü. Şu anda işler yolunda,Allah bozmasın. Sene sonu süper ligi görelim artık,50. Yıla yakışan budur.
Reply
03-02-2017, 17:19,
Ağır bir zemin işimize yarar. Her zaman ıslak ve ağır zeminlerde iş yaptık.
Reply
03-02-2017, 17:32,
ağır zemin daha iyi Big GrinBig Grin

keşke hep kış ayı olsa, devamlı yağmur,çamur,kar olsa maçlardan 1-2 gün önce , kesin şampiyon oluruz Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
05-02-2017, 12:54,
Bende katılıyorum bu ağır zeminde iyi olduğumuza Big Grin pazar günü hava tahminleri kar yağışlı gösteriyor. Biraz yağsın kar her türlü çamura gömer yeneriz Big Grin
Reply
05-02-2017, 13:37,
3 puan gelsinde nasıl geliyorsa gelsin. Saha çamur mu batak mı yoksa tarla mı beni ilgilendirmez. Açıkçası bu saatten sonra oynadığımız oyunda ilgilendirmiyor beni. 3 puan lazım bize. Artık şu süper ligi görelim başka birşey istemiyorum.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
05-02-2017, 13:43,
Vallahi ben hızlı oyuncularımız çok olduğu için kuru zeminden yanaydım. Ama istatistiklere baktım,haklıymışsınız Smile Ağır zeminde daha iyi takım. Samsunsporla hazırlık maçı başladı bu arada inşallah kazanırız.
Reply
05-02-2017, 14:21,
Isaac'in 2 golü var dakikaları 42 ve 45. İlk yarıyı 2-0 önde bitirdik.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)