Poll: Logo güncelleştirilmeli mi?
You do not have permission to vote in this poll.
Evet
30.77%
4 30.77%
Hayır
69.23%
9 69.23%
Total 13 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Logo tasarım hakkında!
31-01-2017, 01:06,
RE: Logo tasarım hakkında!
Bende güncellenmesi gerektiğiniz düşünüyorum. Ama bu juventus'un yaptığı gibi olmayacak. Çok ufak değişikler şeklinde olmalı.

Panathinaikos logosu bizim logoya çok benziyor. Armamızdaki yazı kısmı ve tarih kısmı onlardaki gibi olursa görsel açıdan daha iyi olur.
Reply
31-01-2017, 03:01,
(30-01-2017, 15:08)Besli28 Wrote:
(30-01-2017, 14:54)mvsr Wrote: Bir an önce senden alıp başkasına versinler o zaman.Yönetemiyorsun sen.Kusura bakma.
Nette bu kadar pasif bir kulüp yoktur.

Ben kendim Bursa'da yaşıyorum, öğrenciyim ve gönüllülük esaslı yapıyorum hemşerim. Site konusunda yapabileceğim bişey yok çünkü o konuda yetklili değilim.

İyi de sevgili kardeşim, zor olmuyor mu oradan yönetmek? Tek kullanmıyorsundur herhalde, Giresunda da yardımcıların vardır diye düşünüyorum. Ama sosyal medyada bi kaç aydır kıpırdanma var . Resmi hesaplardan daha fazla takipçisi olan hesaplar vardı son 1 aya kadar. Çok geç kaldık. Az zamanda çok işler başarmak gerekir. Ayrıca site konusu da kötü bir durum, açıkçası üzülmenin de ötesinde bi durum. Resmen kulüple ilgili haberleri spor28 den ya da Giresunspor gazeteden alıyoruz. Hangi yönetici ne açıklamış,neler yapmış göremiyoruz.Çok amatörüz. Eğer hesapları yeni aldıysan ki 2 aydır falan baya aktif hesap, daha çok ilerlemen gerekir kardeşim. Ama yardımcı olacak bir şey varsa bu forumda bu olayın muhabbeti çok döndü,herkes çok dert yandı sana elimizden geldiği kadar her türlü yardımı yapmaya çalışırız. Ben de öğrenciyim,zor olur resmi hesap yönetmek.
Reply
31-01-2017, 03:05,
Şu logo konusuna gelince,valla on numara logomuz var. Nasıl değiştirebiliriz ki? Bizim kültürümüzün,ekmeğimizin simgesi logomuzda zaten. Başka nasıl logo düşünürsünüz bilmem ama, bu sadeliği çok güzel ve asil bence.
Reply
31-01-2017, 12:58,
(31-01-2017, 03:01)stantheman05 Wrote:
(30-01-2017, 14:54)mvsr Wrote: Bir an önce senden alıp başkasına versinler o zaman.Yönetemiyorsun sen.Kusura bakma.

Ben kendim Bursa'da yaşıyorum, öğrenciyim ve gönüllülük esaslı yapıyorum hemşerim. Site konusunda yapabileceğim bişey yok çünkü o konuda yetklili değilim.

İyi de sevgili kardeşim, zor olmuyor mu oradan yönetmek? Tek kullanmıyorsundur herhalde, Giresunda da yardımcıların vardır diye düşünüyorum. Ama sosyal medyada bi kaç aydır kıpırdanma var . Resmi hesaplardan daha fazla takipçisi olan hesaplar vardı son 1 aya kadar. Çok geç kaldık. Az zamanda çok işler başarmak gerekir. Ayrıca site konusu da kötü bir durum, açıkçası üzülmenin de ötesinde bi durum. Resmen kulüple ilgili haberleri spor28 den ya da Giresunspor gazeteden alıyoruz. Hangi yönetici ne açıklamış,neler yapmış göremiyoruz.Çok amatörüz. Eğer hesapları yeni aldıysan ki 2 aydır falan baya aktif hesap, daha çok ilerlemen gerekir kardeşim. Ama yardımcı olacak bir şey varsa bu forumda bu olayın muhabbeti çok döndü,herkes çok dert yandı sana elimizden geldiği kadar her türlü yardımı yapmaya çalışırız. Ben de öğrenciyim,zor olur resmi hesap yönetmek.

Aşırı zor kardeşim aksine dediğin gibi Giresun'dan yardımcı olanda yok. Tek başıma Bursa'dan gönüllü olarak yapıyorum bu işi. Bursa'da yaşadaığım için ne antrenmalardan haberim oluyor ne de başka şeylerden. Ben bile internetten öğreniyorum transferleri. Varsa eğer Giresun'da tanıdığınız gönüllü olarak bu işi yapacak yardımcı olacak birisi kulüpteki yetkili kişiler ile tanıştırırım.
Reply
31-01-2017, 13:13,
Önce bir hangisi resmi hesap ona karar verin.
Twitterda GiresunsporSK ve GiresunsporFk diye 2 hesap var. İlginçtir ikisi de aynı şeyleri paylaşıp duruyor zaten.
Hatta en başlarda seni hesabı kapatma yönünde uyarmışlardı.
Giresunda profesyonel medya yönetimi çoooooook zorr.
Reply
31-01-2017, 13:27,
(31-01-2017, 13:13)Yaglidereli Wrote: Önce bir hangisi resmi hesap ona karar verin.
Twitterda GiresunsporSK ve GiresunsporFk diye 2 hesap var. İlginçtir ikisi de aynı şeyleri paylaşıp duruyor zaten.
Hatta en başlarda seni hesabı kapatma yönünde uyarmışlardı.
Giresunda profesyonel medya yönetimi çoooooook zorr.

Giresunspor FK asıl hesap diye biliyorum. Yaz başında sitede öyle yazıyordu. Ben de o zaman takip etmeye başladım 250 takipçisi falan vardı. Ama şimdi 6000 i bulmuş. Ama Giresunspor SK hesabını kim yönetiyor bilmiyorum. Ama basket takımının ayrı hesabı var ve maçlarla ilgili şeyler paylaşılıyor,videolar atılıyor. Demek ki yapabilecek potansiyel var. Sadece destek gerekiyor.
Reply
31-01-2017, 13:33,
(31-01-2017, 12:58)Besli28 Wrote:
(31-01-2017, 03:01)stantheman05 Wrote:

Aşırı zor kardeşim aksine dediğin gibi Giresun'dan yardımcı olanda yok. Tek başıma Bursa'dan gönüllü olarak yapıyorum bu işi. Bursa'da yaşadaığım için ne antrenmalardan haberim oluyor ne de başka şeylerden. Ben bile internetten öğreniyorum transferleri. Varsa eğer Giresun'da tanıdığınız gönüllü olarak bu işi yapacak yardımcı olacak birisi kulüpteki yetkili kişiler ile tanıştırırım.
Giresunda bu işten iyi anlayan, sosyal medyayı aktif kullanan bir tanıdığınız varsa ya da aramızda yapabilecek varsa yardımcı olalım. Hem kulübe de taraftara da ekstra katkımız olmuş olur.
Reply
31-01-2017, 13:44,
www.facebook.com/Giresunspor
www.twitter.com/GiresunsporFK
www.instagram.com/GiresunsporFK

Bunlar resmi hesaplar arkadaşlar. GiresunsporSK hesabı İstanbul'dan yönetiliyor.
Reply
31-01-2017, 17:33,
Gönüllülük esasına göre yapıyormuşsun.Kulüp burada yine sınıfta kalıyor.
Emeğine sağlık.Yardımcı olunacak bir nokta varsa buradayız.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
31-01-2017, 22:48,
(31-01-2017, 17:33)mvsr Wrote: Gönüllülük esasına göre yapıyormuşsun.Kulüp burada yine sınıfta kalıyor.
Emeğine sağlık.Yardımcı olunacak bir nokta varsa buradayız.

Aynen ya bu durum aşırı canımı sıkıyor. Koca şehrin kulübü,kaç yıldır bu ligdeyiz ama kurumsallaşmanın hala olmaması,sosyal medyayı Bursa'dan bi kardeşimizin zorlanarak,gönüllülükle ayrıca ki Giresunda adam bulunmadan bunu yapması feci kötü bi olay. Biz süper lige çıksak nolur bu düzeyle onu bile sorgular oldum artık. Valla başkana sosyal medyadan mesaj atıcam bu konuyla alakalı. İnşallah görür de dikkate alır  Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)