18.Hafta: GİRESUNSPOR - ALTINORDU A.Ş.
22-01-2017, 00:49,
RE: 18.Hafta: GİRESUNSPOR - ALTINORDU A.Ş.
Kaldı 16 final maçı inşallah bunun da üstesinden geliriz
Reply
22-01-2017, 01:51,
balıkesire bir güzel yenilir ateş püskürürüz, burda deliririz..

sonraki hafta evimizde kazanır play off hesapları yaparız tekrar Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
22-01-2017, 14:02,
Dilaver ve Jones hazır hale gelirlerse faydalı olurlar diye düşünüyorum.Hatta Dilaver az sivrilirse Dodo'yu keser.
Takımın en iyi transferi Onur.Tarasovs'u kestikten sonra hoca defansda biraz toparlanma olmuş.Sol bek eksiğimiz bildiğiniz gibi.
Orta alanda 10 numara noksanlığı çok iş açar başımıza.Jones hazır hale gelse de biraz olsun üstlense o görevi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
22-01-2017, 15:37,
Bu oyunla haftaya balkes bizi mahveder. Bakamenga, foxi, burak Çalık, Abdülkadir gibi çok çok etkili oyuncuları var.
Reply
22-01-2017, 19:10,
Tomic kazandirilmali her hafta boyle beleş mac alinmaz dodo kesilmeli
Derelili çotanak
Reply
22-01-2017, 20:38,
Beles mac aldigimizi dusunmuyorum. Bakin iki haftadir takip ediyorum maclari genelde ikinci yarilari izliyorum. Maci izlerken sanki birazdan gol atcakmisiz gibi bir his bi guven geliyor maci izlerken. Ozgurcan Vedat i aratmiyor cok adapte olmus takima. Dilaver i cok etkili oynadi,golden once iki tane guzel ortasi var h,hani Ozgurcan a cok gol attirir kanattan. Devre bitiminde yazdim bu Dimitriadis cok formda ve orta sahamizi sirtliyor tek basina bu adamin yanina defansif bir orta saha almalilar dedim, Dodo oranin yukunu kaldiramaz. Ama Recep-Dimitriadis ya da Volkan- Dimitriadis orta gobekte denenebilir jones ve Dilaveri kanatta ileride Isaac Ozgurcan ikilisi olabilir. Ozelliklede icerde oyunu domine ettigimiz maclarda rakibe nefes aldirmayiz. Play Off istiyorsak cesur oynamaliyiz
Reply
22-01-2017, 21:39,
Dodonun yerine Recepi monte edip Tomici 10 numarada kazansak her şey cuk oturacak aslında da Tomicin kendini takıma vermesi zor gibi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)