14.Hafta : Mersin İdmanyurdu - Giresunspor
12-12-2016, 21:34,
RE: 14.Hafta : Mersin İdmanyurdu - Giresunspor
(12-12-2016, 20:31)sy200028 Wrote: Devre arası gönderilecek gruplaşma yaparmıs bazı fıtbolcuların odasına gidip oynamayın diye söylemlerde bulunurmus zaten bu hafta ilk 18 e alınmadı bile

yanılmıyorsam ligin başlarında çok iyi değilmiydi bu tomic? takımın en çok katkı yapan oyuncusuyken hem kendi oynamayıp hemde üstüne takımın oynamaması için uğraşan biri durumuna gelmişse sıkıntı büyük demektir. tamam tomici yollamak çözüm olabilir ama bence asıl önemlisi bi oyuncuyu bu duruma getiren sorunu bulmak lazım. sorun aldığı para olsa sene başından beri hiç oynamazdı vs. demek sonradan bi sıkıntı olmuş takım içinde ve topçular resmen top oynamaz oldu. 

kadro çok kötü diyoruz falan ama bozbağ geldiğinden beri sanırım en çok para harcadığı sezon bu sene. ama başta tomic olmak üzere belliki topçular bişeyleri protesto ediyorlar. hadi bunların hepsini şutla 2. yarı silbaştan takım kur falan bizi aşar. bu sıkıntının bi şekilde giderilmesi şart.
Reply
12-12-2016, 22:32, (This post was last modified: 12-12-2016, 22:37 by maicon_28.)
ya beyler hiç lafı uzatmaya gerek yok. Üstte 3-4 takım sezon boyunca iyi gidecek belli

Bu kadro yapısıyla ve Yücel ildizle playoff yapmamız imkansız, transfer yapmakta fayda etmez..

Tam hatırlamıyorum sanırım 1-2 hafta önce yazmıştım (belki daha fazla). Bu takımın bitireceği en iyi sıralama 9.-10. luktur

Yücel ildiz yerine başka hoca gelse belki takviye ile 6. lık derdim ama şu an ki durumumuzu takviye falan kurtarmaz..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-12-2016, 22:50,
diğer takımların yabancılarını görünce kahroluyorum... hele birde forvetlerine bakın birde bizimkine.
Dereli'li
Reply
12-12-2016, 23:07,
Beyler M. Kaplan'in gutmesini cok isteyenlerdendim ama Yucel İldiz'e bakinca Kaplan daha iyiydi. Gelen gideni aratti. Kaplan'i Tomic'i oynatmadigi icn cok elstirdik amaeger sikinti baskaysa durum naska. Yanlis 11 secimleri haricinde İldiz'drn daha dinamik bir hocaydi
Reply
12-12-2016, 23:18,
(12-12-2016, 23:07)yirmisekiz Wrote: Beyler M. Kaplan'in gutmesini cok isteyenlerdendim ama Yucel İldiz'e bakinca Kaplan daha iyiydi. Gelen gideni aratti. Kaplan'i Tomic'i oynatmadigi icn cok elstirdik amaeger sikinti baskaysa durum naska. Yanlis 11 secimleri haricinde İldiz'drn daha dinamik bir hocaydi

bende aynen senin gibi. Son 2-3 haftasında saçma sapan değişiklikler yapıyordu ben ondan dolayı mutlaka gitmeli demiştim. Rızvanı, salihi falan almıştı ondan sonra bitmişti bende. Yoksa dinamizmiyle, futbol sevgisi, heyecanı, şehri benimsemesi ve atak futbol oynatmasıyla tam istediğim tarzda bir hocaydı. Hatta şöyle bir şey konuşuluyordu "Yönetim ev vermesine rağmen istememiş tesislerde kalmayı tercih etmişti. Hem takıma daha yakın olmak hemde kendini geliştirmek için. İzin günlerinin çoğunda şehir dışına çıkmayıp, giresunda (tesislerde) kalıyormuş.

Yücel ildizle kıyasladığım zaman 100 tane hakkım olsa hepsinde mustafa kaplanı tercih ederdim.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-12-2016, 23:45,
(12-12-2016, 21:34)kerasus Wrote:
(12-12-2016, 20:31)sy200028 Wrote: Devre arası gönderilecek gruplaşma yaparmıs bazı fıtbolcuların odasına gidip oynamayın diye söylemlerde bulunurmus zaten bu hafta ilk 18 e alınmadı bile

yanılmıyorsam ligin başlarında çok iyi değilmiydi bu tomic? takımın en çok katkı yapan oyuncusuyken hem kendi oynamayıp hemde üstüne takımın oynamaması için uğraşan biri durumuna gelmişse sıkıntı büyük demektir. tamam tomici yollamak çözüm olabilir ama bence asıl önemlisi bi oyuncuyu bu duruma getiren sorunu bulmak lazım. sorun aldığı para olsa sene başından beri hiç oynamazdı vs. demek sonradan bi sıkıntı olmuş takım içinde ve topçular resmen top oynamaz oldu. 

kadro çok kötü diyoruz falan ama bozbağ geldiğinden beri sanırım en çok para harcadığı sezon bu sene. ama başta tomic olmak üzere belliki topçular bişeyleri protesto ediyorlar. hadi bunların hepsini şutla 2. yarı silbaştan takım kur falan bizi aşar. bu sıkıntının bi şekilde giderilmesi şart.

İlk aklıma gelenleri yazayım. Ayni anda zihin cimnastiği yapıyorum. Başlarda Tomiç benim de herkes gibi beğendiğim bir topçuydu. Tomiçi Mustafa Kaplan getirdi. Gençlerden bildiği için. Kaplan gönderilince takımda kalamayacağını düşündü ve tepki koyuyor. Zaten kendini saldığı ve göt göbek yaptığı açıkça görünüyor. Kaplan'ın getirdiklerinden Guido'da göbeklenmiş ve son oynadığı maçlarda umursamaz havalarda. Muhtemelen gitme hazırlıklarında. Dimitriadis neden oynuyor o zaman? Muhtemelen ayni zamanlarda birlikte oynamadılar, veya ayni kafada değil. Ahlaklı bir insan. Çağrı zaten Kaplan'ın oyuncusu, ama Gençlerde oynamadı. Salih'i saymıyorum bile. Düşündüklerim doğru ise Tomiç ve Guido gönderilsin. Salih hiç beklemesin.
Reply
13-12-2016, 06:33,
SU ANDA MACI KAZANDIK AMA ILK YARIYA BAKIP ISE GITTIM BU KADAR IKI OLUMLU PAS YAPAMAYAN BIR TAKIM GÖRMEDIM BU LIGDE YÜCEL IDIZ HOCA GELDI BANA GÖRE TAKIM SIFIRLANDI YA TAKIMIN BU SEZON BASI OYNADIGI MACLARA BAK HELE ESKISEHIR TAKIMINI ESKISEHIRDE MADARA EDEN TAKIM YOK 4, 5 HAFTADIR HELE YÜCEL HOCA ILE CIKTIGIMIZ MACLARA BIR BAKSIN KLÜP YÖNETICILERI FUTBOLA INSANLARI NEFRET ETTIREN BIR OYUN SISTEMI BU NE YA
Reply
13-12-2016, 08:19,
(12-12-2016, 21:16)chotanax Wrote: Leş gibi bir maç, hak etmediğimiz bir üç puan. Acaba bu sene ilk ikiye mi oynuyoruz düşüncesinden küme düşme hattından uzaklaştık diye sevinme moduna geçtik. Harikasınız çocuklar, hayal kırıklığı konusunda harikasınız.

Hak etmediğimiz üç puan derken ne kasttiğini çözemedim.
Reply
13-12-2016, 08:23,
(13-12-2016, 08:19)harrison Wrote:
(12-12-2016, 21:16)chotanax Wrote: Leş gibi bir maç, hak etmediğimiz bir üç puan. Acaba bu sene ilk ikiye mi oynuyoruz düşüncesinden küme düşme hattından uzaklaştık diye sevinme moduna geçtik. Harikasınız çocuklar, hayal kırıklığı konusunda harikasınız.

Hak etmediğimiz üç puan derken ne kasttiğini çözemedim.

Maçın hakkı kesinlikle beraberlikti.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
13-12-2016, 09:51,
Kör ölür badem gözlü olur.
Mustafa Kaplan iyi falan değildi arkadaşlar. Bence olayın teknik direktörle alakası yok zaten. Bu kadroya istersen mourinhoyu getir bi halt olmaz.
Dünkü maçı 10. dakikada kapattım. Giresunspor hiç heyecan vermiyor çünkü kadroda heyecan verecek adam yok. 3 top arka arkaya pas yapamayan oyuncu grubumuz var.
Bu sene de "idare" ederiz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)