13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
05-12-2016, 18:57,
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
Özeti izledim ikinci yari pozisyonlar var, Sivas kalecisi bildiğin takımı sırtlamış. Kaçan goller şanssızlık tabi, bu kadar gol kaçırırsan yenilgiye üzülmemek gerek.
Reply
06-12-2016, 11:00,
Konuyla alakasiz ama Eskisehirspor'un 70 puan silme cezasiyla cezalandirilmasi gundemdeymis. Ne kadar dogru ve gercekci bilemem fakat ceza cok agir.
Reply
06-12-2016, 11:20,
Siyasetçileri 7 ye indirir siz kendi takımınızı düşünün.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-12-2016, 11:43, (This post was last modified: 06-12-2016, 11:44 by Okan.)
Düsünmeme gerek yok, borc durumumuz iyi.
Sportif basari dersen, evet düsündürücü.

Bu gidisle playoffu zorlariz.
Reply
06-12-2016, 16:21,
Başlığın ilk sayfasında taraftardan bahsedilmişti değilmi? Buna en iyi cevabı sahada futbolcular verdi sağolsun neden taraftar gelmediğini. Bu klüpten para ve itibar kazanan başkan ve yönetim sorumluluklarını yerine getirmiyor, bu klüpten para ve kariyer kazanan hca ve futbolcular sorumluluklarını yerine getirmiyor, fakat taraftardan dişinden tırnağından artırıp klübe para kazandırması sorumluluk alması isteniyor. yok öyle bir dünya. taraftar dediğin takımın gerçek sahipleridir ama türkiyede taraftara müşteri muamelesi yapılıyor. madem öyle yok niye gelmiyosun yok niye takıma sahip çıkmıyorsun deme hakkı yok kimsenin. müşteri herzaman haklıdır kardeşim. sen müşteri çekmek için çaba sarfedeceksin ben değil.

ayrıca geçen sene bazı planlarım vardı, tuttuğu taktirde ilk işim gücümün yettiği kadar ygbs kombinesi alıcaktım senede tek bir maça bile gidemeyeceğim halde. maksat karınca kararınca klüba destek olmak. ama giresunspor için hiç öyle bişey içimden gelmiyor. hani zaten imkanlar belli ama durumum olsa bile aklımdan geçmez. hani bozbağ hep meşhur bir lafı varya, giresunsporun sokağa atılacak parası yok diye. hah işte bende öyleyim, sokağa atılacak param yok. okafor başta olmak üzere çoğu futbolcuya verdiğimiz her kuruş sokağa atılmış paralardır. yetiştirdiğimiz vedat muciç gibi oyuncuda cavcava hibe edildi resmen. ama ygbs olsa nekadar imkanım olsa veririm hiç düşünmeden. çünkü asıl desteği hakeden onlar.
Reply
06-12-2016, 19:16,
Anlaşılan devre arası 5-6 futbolcu yolcu.Para cezasının yanı sıra kadro dışı da bekliyordum.İkinci uyarı oldu çünkü bu futbolculara.O 5-6 futbolcuyu da tahmin edebiliyorum.
İldiz transfer sözü ile geldiğini düşünürsek takım baya bir değişecek.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-12-2016, 19:28,
Tomic, Dodo, Guido, Igors, Abwo, Volkan diye düşünüyorum.
Reply
06-12-2016, 22:38,
(06-12-2016, 19:28)ArmanınPeşinde Wrote: Tomic, Dodo, Guido, Igors, Abwo, Volkan diye düşünüyorum.

abwo hariç isimlere katılıyorum. Abwo başkanın en son sallayacağı isimlerden biridir takımda.

Dodo gününde olduğu zaman fark yaratan bir oyuncu ama işte bu sezon en fazla 2-3 maçta iyiydi geri kalanında çok kötü. Kendine gelmesi takımı da etkileyecektir.

Yukarıda devre arası giderse üzüleceğim isimler Tomic, Volkan ve Dodo. (Bu arada Tomic ve volkanın %90 gönderileceğini düşünüyorum inşallah yanılırım)
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-12-2016, 23:01,
Tomic, Volkan ve Dodo iyi yedek statüsünde kalabilir bana göre, İlk Etapta Hüsamettin, Salih sefercik , Gökhan Yılmaz, okafor, guido , ve hatta çağrı bülbül tam göremedik ama bu ekibin gitmesi lazım, 2 forvet bir kaleci, bir defans birde sol defans ilk 6 yı kovalatır ....
Başkentten !
Reply
07-12-2016, 00:43, (This post was last modified: 07-12-2016, 00:48 by emre_1466.)
Volkan takımdan gönderilecek en son isim olmalı. Ondan önce gitmesi gereken bir sürü isim var. Takımda çalım atabilen tek futbolcu.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)