7.Hafta | Eskişehirspor 1-0 GİRESUNSPOR
16-10-2016, 19:18,
RE: 7.Hafta | Eskişehirspor 1-0 GİRESUNSPOR
Biz bu sıkıntımızı bir türlü gideremiyoruz.Ne ilk nede son olacak.
Birkaç kez yazdık.Kolay gol yiyoruz, her maç gol yiyoruz diye.Maalesef en ufak düzelme belirtisi yok.İsim yazmayacağım.Birkaç ismi çok yetersiz gördüm bu maçda.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
16-10-2016, 20:18,
Ben bugun kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Maçın hakkı beraberlik hatta yüzde 50.5 bizim hakkımızdı diyebilirim. Sadece iyi ayakları olan sonuca gitti o kadar. Ligin en iyi takımı buysa eğer biz de çok çok iyi bir takımız. Özellikle igors bi harika.
Reply
16-10-2016, 20:28,
(16-10-2016, 20:18)kral1234 Wrote: Ben bugun kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Maçın hakkı beraberlik hatta yüzde 50.5 bizim hakkımızdı diyebilirim. Sadece iyi ayakları olan sonuca gitti o kadar. Ligin en iyi takımı buysa eğer biz de çok çok iyi bir takımız. Özellikle igors bi harika.

igors daha önceki maçlarda benim izlediğim kadarıyla iyi değildi, hatta kötüydü, güven vermiyordu ama sonuçta periscope yayını olduğu için benim fikrim çok doğru bir analiz olamaz. Fakat gerek sosyal medyada gördüğüm , gerekte statta canlı izleyenlere de sorduğum zaman yine çoğu kötülüyordu. Onur demir oynamalı , igors kötü ve sadece ayaklarına hakim diyorlardı

Bugün iyi mi oynadı ki Igors
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
16-10-2016, 20:43,
maçı canlı izleyemedim biraz önce özeti izledim beklediğim bir skordu eskişehirin golcüsü attı maç bitti. açıkcası golcüsü olmayan bir takımdan başka sonuç beklenemez zaten. özette OKAFOR denen saatci topcunun bir şutu dahi yok. Maç öncesindede yazdım okafor denen adamdan bir cacık olmayacağını kimse kendini kandırmasın iyi top yapmakla 3 puan alınmıyor biz yine erken gaza geldik eskişehir bize kendimizi hatırlattı golcüsü olmayan bu ligte bir hiç bunu bütün başkanlar anladı bir BOZBAĞ anlamadı..
Reply
16-10-2016, 20:47,
Okafor dan tam cacık olur. Tam hıyar çünkü
Reply
16-10-2016, 21:03,
Okafor ilk yari cok iyiydi ikinci yari yoruldu döküldü...ber kan Hüsamettin ozgur eser takimin icine sictilar.guido 6pasta topu havaya dikti...volkani beğendim dimitriadis de cok iyiydi recepde keza mağlubiyetler olur ama takımda umut var
Derelili çotanak
Reply
16-10-2016, 22:51,
bolu ve göztepe maçlarındanda buna benzer sonuçlar bekliyorum kimse kendini kandırmasın ilk yarı iyi kötü diye.tomicin recebin çabasıyla bu lig bitmez golcün yoksa yenilmeye mahkumsun.bozbağ okafora saat sattırsın caddede başka işe yaramaz o kazulet.
Reply
16-10-2016, 23:01,
Özgürcan sakattı yerine Okafor oynadı.Herif zaten kalasın teki 50. dakika da sakatlasa kendini oyundan çıkmak zorunda kalsa kim girecekti oyuna ?
Forvette kim görev alacaktı ?

Yok mu bu takımın altyapısında oyuncu ? Kenarda olsun oturacak kadar.Yok mu ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-10-2016, 12:58, (This post was last modified: 17-10-2016, 13:00 by cotanak88.)
Mustafa kaplan hocada da kafa yok demekki sen süper ligte takım çalıştırmıştır hocasın okafor denen adamla yola çıkılmayacağını anlayamadınmı niye transfer istemedin sürekli hucüm oynatan hocayım diyorsun forvetin yok.Zaten yıllardır isim yapmış hoca getirmiyorlar transfere karışmasın diye o yüzden kaybediyoruz.
Reply
17-10-2016, 13:41, (This post was last modified: 17-10-2016, 13:42 by sokakbaşımeyhane.)
(17-10-2016, 12:58)cotanak88 Wrote: Mustafa kaplan hocada da kafa yok demekki sen süper ligte takım çalıştırmıştır hocasın okafor denen adamla yola çıkılmayacağını anlayamadınmı niye transfer istemedin sürekli hucüm oynatan hocayım diyorsun forvetin yok.Zaten yıllardır isim yapmış hoca getirmiyorlar transfere karışmasın diye o yüzden kaybediyoruz.

kardeşim maçı okafor yüzündenmi kaybettik..guidonun kaçırdıklarına ne demeli...berkan ile hüsamettin 1 tane isabetli orta yapamadı kornerde eser özgür berkan mal gibi izledi...sanki tek suçlu okaformuş gibi anlatmaya gerek yok..adam 1 tane pıozisyona girdi oda adama çarptı..ilk yarı iyiydi bütün kafa toplarını aldı..ikinci yarı kabul ediyorum kötü oynadı ama tek suçlu okafor değil..recepin kaçırdığı gole ne demeli...?takımı ben beğendim..yıldızlar ordusu denilen eskişehire top oynatmadık..kaybedeceksek böyle kaybedelim...haftaya boluya çakarız sıkıntı yapmayın..
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)