6.Hafta | GiRESUNSPOR 2–0 Ümraniyespor
02-10-2016, 11:24,
RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR 2 – 0 Ümraniyespor
Valla ümraniyeyi yenmeyeni dövüyolar kusura bakılmasın rehavete gerek yok, puan kaybetsek sürpriz derdik bana göre, haftaya sezonun ilk iddaalı maçına çıkıyoruz kadro ve mentel anlamda çok üst düzey bi takım var es es taraftar potansiyelini konuşmaya gerek dahi yok, ölçümü değil bana göre puan alamazsak sorun etmem ama akabinde iki iç saha mutlak galibiyet olmalı iç saha bizi bu sene ayakta tutacak, yalnız mustafa kaplan hocaya ayrı bir parantez açalım hoca gibi hoca farkı ortya çıkmaya başladı, twitterda 40 yıllık Giresunlu gibi takılması yeter sadece Smile hocayı takip edelim desteğimizi ordanda yapalım.
Şu takıma 1 kaleci 1 de forvet alabilseydik daha rahat ve de güvenli hissedecektim kendimi ama dur bakalım yol nereye çıkacak, hakkımızda hayırlısı olsun yolun sonu süper lig olsun inşallah..
Başkentten !
Reply
02-10-2016, 15:06,
Es es maçı seyircisiz olacak.
Reply
02-10-2016, 22:37,
malatyayla bolunun zencileri adam yiyor. yarabbi bize de bunlardan nasip et. amin
Reply
03-10-2016, 00:33, (This post was last modified: 03-10-2016, 00:34 by mvsr.)
Malatya Mallorca'dan, Bolu Hollanda Eredivisie'de, Azerbaycan'da UEFA Kupası, Ş.Ligi oynamış siyahi oyuncuları transfer etmiş.
Bizim gibi kariyerini Giresunspor'da yaşayan siyahi oyuncu transfer etmemiş.
Öğreneceğiz bu işi.Az daha var.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
03-10-2016, 14:11,
Erkan Sözeri kovulmuş.
Reply
03-10-2016, 15:40,
mustafa bozbağ ilk yapacağı transferi en sona bıraktı şimdi eminim çok pişman ama son pişmanlık fayda etmez. belki de olgun pekerli kadrodan sonra en iyi kadroyu kurduk ama eksik kurduk.Kendi düşüncem yıllardır yapılan transferlere baktığımda bu takıma en büyük zararı  futbolcular değil yönetimin verdiğini düşünüyorum.senelerdir takımı izliyoruz bir tam olamadık hep bir eksik bıraktılar bugünde aynı şekilde. açıkca söylim  devre arası da forvet alınmayacağını düşünüyorum çünkü özgürcan ve onyekachiyle yapılan sözleşme var para verildi gerek yok derler. Takımın en ön önemli mevkisinin transferini son güne bırakanlardan bunu beklerim. Neyse 6 haftayı baz almıyorum şimdi oynayacağımız 3 maçta takımın gerçek gücünü göreceğiz.
Reply
03-10-2016, 17:03,
buyuk ıhtımal ben alınacagına dusunuyorum bır forvet sag ve sol beke takvıye gelecek dırek oynayan olmalı ama bakalım baskan ne dıyecek ben kalecıde ısterım ama almazlar ya alırlarsa ılk 2 nın en guclu adayı oluruz kı o zaman adrenalın tavan edcük erkan sozerıde daha cokkkkk arar bızıııı secımler ınsanı vezırde rezılde demısler
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
03-10-2016, 21:31,
(03-10-2016, 14:11)ArmanınPeşinde Wrote: Erkan Sözeri kovulmuş.

Beni yanılttı  ilk 5 hafta  gider  diyordum  6.hafta gitmiş. .amaan buralardan gecmesin bir daha ads taraftarına  yalakalık  yapmakla olmuyor  bu işler
Derelili çotanak
Reply
04-10-2016, 14:07,
(03-10-2016, 21:31)sokakbaşımeyhane Wrote:
(03-10-2016, 14:11)ArmanınPeşinde Wrote: Erkan Sözeri kovulmuş.

Beni yanılttı  ilk 5 hafta  gider  diyordum  6.hafta gitmiş. .amaan buralardan gecmesin bir daha ads taraftarına  yalakalık  yapmakla olmuyor  bu işler

Bazı arkadaşlar kerametin Erkan Sözeri veye Mehmet Birinci de olduğunu sanıyorlardı ama yanıldılar,ikiside şu an takımlarından ayrılmak zorunda kaldılar.
Reply
04-10-2016, 17:31,
erkan sözeriden umutluydum açıkçası ilk zamanlar türk futbolunun gelecekleri olarak görüyordum ama olmadı. büyük hedefli takımların hocası değilmiş. zorda kalanı kurtaran hoca olarak devam eder bundan sonra hayatına.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)