(29-09-2016, 18:48)Çotanax Wrote: Geçen haftaki felaketten sonra bu haftada kaybedersek ligde kalmak bile zorlaşabilir. Bu yüzden hedef beraberlik olmalı yani gol yeme defansı ve orta sahayı kalabalık tut atarsan atarsın atamazsan da bir puanı alıp köşene çekilirsin. Bu sene düşmemeliyiz elimizden geleni yapıp ilk devre bitene kadar dayanıp devre aras işe yaramayan topçuları tespit edip göndermeliyiz ve tabi takviyeler yapıp ligin ikinci yarısında düşme potasından iyice uzaklaşmalıyız.
Giresunum benim sen yeterki iste dayanacaksın
yok artık cotanax ya totem yapıyon yada futbol bılmıyon ama cok cıddı yazmızsın ben senın gorusune bastan sona KATILMIYORUM

bu takım ya play off yapar yada kıyısından doner devre arası dogru transfer yapılırsa ılk ıkı bıle zorlanır dusme potasına bıle gırmeyız bence zaten basımıza ne geldıyse defans yapmaktan geldı en ıyı savunma hucumdur bence tabı abartmamak sartıyla deplasmanda guclu takımlara karsı bıraz beklenebılır ama kesınlıkle 90 dk savunan bır takım ne hedefe ulasır nede ızleme zevkı verır tum macları kazanamayız kazalar olacaktır bence ılk yarıyı ılk altıda yada cok yakın bıtırırız transfer olursada tepeyı zorlarız olmadı ılk altıyı ama bu takım dusme potasına bılem gırmezzzzzz nokta