2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
28-07-2016, 00:36,
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
aynen abartmamak gerekiyor. Ksk göztepe kendi arasında transfer yarışması yaptı . gökhan ünallar necatiler vilemiks Big Grin havada uçuştu denizli iyi toparladı transferde . aldıkları oyuncular da iyi . mersin belli olmaz bi kaç transfere bakar . transfer yasağı varmış . bakacağız artık olanlara
Reply
28-07-2016, 09:39,
kendimizi avutmayalım boşuna. bazı takımlar dengesiz transferler yapıyor diye başarının formülü ucuz ve kazma topçuları takıma doldurmak değildir tabiki. başarılı olmak istiyorsan gol atacaksın, gol atmak içinde iyi bir golcü alacaksın. bukadar net. saatçi afrikalıları menejerlerin itelemesiyle takıma doldurupta karşıyakanın göztepenin başarısız olmasıyla avunmak züğürt tesellisidir. sistem önemli. biz mehmet hocayla o sistemi yakalamıştık ama ilk iş hocayı şutlamak oldu. sonra şansımıza erkan hocaylada yakaladık ilk fırsatta onuda şutladık. sonra geri aldık yine güzel bi uyum hava yakaladık ama yine elde tutmadık hocayı. şimdide yeni bir hocayla yine ya tutarsa oyunu oynicaz.
Reply
28-07-2016, 10:26,
Bilerek hedef küçültüyor. Sezon sonunda 8. 10. bile bitirsek biz başarılı olduk diyecek. Geçen yıl altın tepside sunulan play off şansını defalarca elimizin tersiyle ittik, bu fırsat bu kadar kolay birdaha gelirmi onu bilmiyorum.

Birde benim aklımda bir konu takıldı kaldı. Genel kuruldan önce muhtemel aday olabileceklerin önünü kesmek amacıyla yapıldığını düşündüğüm, transfer yapmak için 4 M borcu kapatmamız lazım tarzında haberler dolaşmıştı ne oldu acaba o borç ?
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
28-07-2016, 11:42,
Forvet transferi için neyi bekliyorlar hala anlamıyorum zaten olağanüstü bir oyuncu beklentimiz yok bu saattten sonra gelen adam nasıl başarılı olup gol atacak merak ediyorum adam gelir gelmez lig maçınamı çıkaracaklar. Hiç adaptasyon süreci yaşamayacakmış bu adam ya ilk vedatı satıyosun ilk öncelik paraya kıyıp forvet alacaktın tam iyi bir orta saha defans hattı oldu dedik ortada forvet yok bir işi tam yapalım şaşıracam ya
Reply
29-07-2016, 01:27,
Takımlar ne transfer yaptı bee Smile Eskişehir, Adana Demir, Göztepe, Bunlardan en az 2 si çıkamazlarsa maldırlar başkada bişi denmez...
Başkentten !
Reply
29-07-2016, 02:12,
Eskişehir Ordu'nun durumuna düşebilir büyük kumar oynuyorlar bir de Alpay gibi bu ligde hiç tecrübesi olmayan adamla başlamak içeride cezalar vs.Ordu da borçtan dolayı risk aldı ona 800 buna 900 şimdi vaziyet ortada
Reply
29-07-2016, 03:49,
Giresunspor Ricardo Pedriel ile anlaşmaya vardı.Birkaç gün içinde imza atması bekleniyor dogruysa harıka transfer bence bı tanede yerlı genc yeteneklı forvetle bu sene play off dıyorum hayırlısı
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
29-07-2016, 07:03,
Pedrieli hep beğenmişimdir ancak şu kadroda Pedriel biraz soru işareti bence. Pedriel son vuruştan ziyade yırtan, yoran, diğer forvete yol açan bir forvet. Yani diğer ofansifin son vuruşçu olması lazım ki Özgürcan da maalesef öyle bir forvet değil. Tomici çok izlemedim, inşallah son vuruşları iyidir. En azından Pedrielin yıprattığı yerlerden çatır çatır atar.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
29-07-2016, 07:59,
Bence bu ligde pedirel tarzı futbolcu işimizi görmez tamam iyi golcü ama bize yırtıcı yoran kafa topu vermeyen bir forvet lazım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
29-07-2016, 09:13,
(29-07-2016, 01:27)turkuaz_0628 Wrote: Takımlar ne transfer yaptı bee Smile Eskişehir, Adana Demir, Göztepe, Bunlardan en az 2 si çıkamazlarsa maldırlar başkada bişi denmez...

Ben sana söylim erkan sözeri olduğu sürece ads çıkamaz...
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)