2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
07-07-2016, 10:06,
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
Başkan her yıl aynı taktiği uyguluyor. Piyasada transfer hareketliliği dönerken sadece kadro şişkinliği yapsın diye alınacak bedava adamları topluyor en azından transfer yapmadı demesinler diye, pazarın dağılmasına yakın posası çıkmış ya da kozaklarından ucuza kapatabildiklerinden kadro yapıyor ya tutarsa diye. Şuana kadar aldığımız adamlardan ' iyi ' denebilecek belki sadece 1 kişi sayabilirsiniz. Ben yine söylüyorum yönetimin bu yılki hedefiyle ilgili düşüncemi forvet transferine göre belirlicem ve açık konuşayım bir taraftar olarak kombine alıp almama durmumu da buna göre düşünücem ..
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
07-07-2016, 13:29,
(07-07-2016, 10:06)Sercan28 Wrote: Başkan her yıl aynı taktiği uyguluyor. Piyasada transfer hareketliliği dönerken sadece kadro şişkinliği yapsın diye alınacak bedava adamları topluyor en azından transfer yapmadı demesinler diye, pazarın dağılmasına yakın posası çıkmış ya da kozaklarından ucuza kapatabildiklerinden kadro yapıyor ya tutarsa diye. Şuana kadar aldığımız adamlardan ' iyi ' denebilecek belki sadece 1 kişi sayabilirsiniz. Ben yine söylüyorum yönetimin bu yılki hedefiyle ilgili düşüncemi forvet transferine göre belirlicem ve açık konuşayım bir taraftar olarak kombine alıp almama durmumu da buna göre düşünücem ..

taktik aynı olduğuna görede hedeftede bi değişiklik yok demektir. Hadi eskiden çok borcumuz vardı lige yeni çıkmıştık falan ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayken bu transfer politikasını uygulamasını anlayabiliriz. ama borç bitmiş play off u kılpayı kaçırmış takım hala aynı kafada devam ediyorsa o takımdan bi cacık olmaz. bizim sorunumuz maddi imkansızlık falan değil vizyonsuzluk. bu yönetim olduğu sürecede ne lisanslı ürün alırım nede tek kuruş para veririm klübe. bruno alves gibi kazmalara verecek param yok benim. ama yeşil giresun için imkanım olursa kombine bile alıp bağışlarım istanbulda yaşadığım halde içerde hiç maç izleyemeyeceğim halde. çünkü ne yaptığını bilen vizyon sahibi hedef sahibi yönetimi var. paramın nereye gittiğini biliyor olurum hiç olmazsa.
Reply
07-07-2016, 21:52,
Alt Liglerden gelen oyuncular bizim işimize yaramıyor ama ısrarla da transfer ediyoruz. Hiç var mı son dönemde alt ligden gelmiş olup da ulan ne topcuydu be dediğimiz ben hatırlamıyorum bilen varsa yazsın. Bi kaleci Anıl var o da aman aman bi performans gösteremedi.
Reply
08-07-2016, 02:53,
Oktay Delibalta ismini duydum az önce. Kaynak sağlam değil.
Reply
08-07-2016, 12:32,
olursa fena değil gibi oktay delibalta
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
08-07-2016, 16:37,
Başkan bence bir sistem oturtmaya çalışıyor. Tamam borçlar silindi ama nasıl silindi. Önceki senelerde A kişisine 600 bin veriliyodu. Ama gözü havadaydı topla alakası yok gazide bi kaç mekanda takılırı parayı alır giderdi. B kişisine veriyo trink 200-300 bin . Hem futbolcu camiasına güven veriyor hemde o kişiyi kazanıyor . Kimse parasını böyle trink alamaz hiç bi kulupte. Çoğu kulubun transfer yasağı olur sene başında ha böyle ha şöyle açarlar . Bizde de var o durum ama başkan o durumu gelecek senelerdeki insanlar yaşamasın diyor. Evet vizyonsuzluk var . Ama şöyle söyleyeyim bundan yaklaşık bir kaç sene önce izmire gittim karşıyakaya kulup kümeye oynuyor. Ama her taraf bayrak . Bizde o yok işte. Geçen sene kulup kafaya oynadı ama şehirde yine birşey yok (Gördüğüm kadarıyla ) Aslında şehir olarak vizyonsusuz. kimse inanmadı ilk başta olanlara. Zaten lig kötüydü kimin naptığı belli değil. Takım bi kaç maç kazanınca bi anda yukarda buldu kendisini. Zaten bu duruma şaşıran ilk kişi erkan sözeridir. Ya noldu bu takıma falan demiştir. Ama yeteri kadar psikolojik destek verilmedi takıma bu yüzden son maçlar bizim için çileden ibaret değildi. Kaç maçı yarı da bırakmışımdır sinirden stresden. Ben başkana güveniyorum şahsen. Bu takıma bir store kazandırmıştır . kim ne derse desin. hep formam olsun diye isterdim. ya öyle ya böyle bir yerden temin ettim. Temin ettiğim forma alt yapı formasıydı. Düşünün bir insan sevdiği kulubun formasını istiyor fakat bulamıyor. Bu kötü birşey . Ben şahsen gelecek adına umutluyum.
Reply
08-07-2016, 22:34,
Recep Aydın gelmiş. İyi transfer .
Reply
08-07-2016, 23:03, (This post was last modified: 08-07-2016, 23:04 by cotanak88.)
O kadar boş 2.lig oyuncularından sonra recep aydın şaşırttı doğrusu kiralık olmasa iyiydi ama çok iyi transfer inşallah forvet transferleride bu düzeyde olur.
Reply
08-07-2016, 23:45, (This post was last modified: 08-07-2016, 23:46 by ultragiresun86.)
Alınacak yabancı oyunculara göre playoffa mı oynayacağız amaçsız mı olacağız belli olacak.
14
Reply
08-07-2016, 23:51,
Recep iyi transfer
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)