RE: 2015 - 2016 Sezon Sonu Değerlendirmesi ve 2016 - 2017 Sezonundan Beklentiler
Yönetim kurulu haklıdır.Buna kimsenin itirazı olmaz.Geçmiş dönemden bela olan ve el kol bağlayan bir yığıntı olduğunu şehrin taşları bile biliyor.Yapılan açıklamalar, yazılan haberler toplandığında yönetim aleyhine sonuç çıkıyor.Yapılan ile söylenen tezatlık oluşturuyor.Haklıyken haksız duruma düşüyorlar.Lige geri döndüğümüz yıl 'Transfer yapmayacağız.Ligden gelecek gelir ile borcumuz sıfırlanacak' açıklaması başlı başına yönetimi suçlamam için donedir.Zira aradan 1 yıl, 1 futbol sezonu daha geçti.
İkinci sayfada yazmıştım.Bu 2. adımları.3. 4. adım diye devam edecek.Net olan şu, bu ucuz politikayı bırakmadıkları sürece Giresunspor bir adım ileri gidemez.
Canikli Giresun'a çakılı çivisi olmamak ile eleştirilen bir siyasetçi.Parti de çok daha iyi ve güçlü bir konumda olmasına karşın, kendisinden pozisyon olarak daha güçsüz insanlar illeri için bir adım attılar.Yatırımda bulundular.Öyle yada böyle elleri dokundu.Ben artık Canikli'nin de o hamleyi yapmasını bekliyorum.Komşu illerimize tonla para aktarılırken Giresunspor'un 4.5 milyon lira için cebelleşmesi komik duruyor.
Eğer ki düşünceleri sağlam adımla gidelim.Üst ligde kalıcı olalımsa hiç itirazım olmaz.Ama hayata geçirecek en ufak bir eylemleri yok.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|