2015 - 2016 Sezon Sonu Değerlendirmesi ve 2016 - 2017 Sezonundan Beklentiler
16-05-2016, 02:57,
2015 - 2016 Sezon Sonu Değerlendirmesi ve 2016 - 2017 Sezonundan Beklentiler
İyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktık. Hayal kırıklıklarının yanında kazanımlarımız da oldu elbet. Gelin bu başlıkta değerlendirmeleri yapalım.

Futbolcu bazında kiralık oynayan, umut veren ve gelecek sene de takımda görmeyi istediğim isimler var. Bunlar:

Tugay Kaçar. İkinci yarı takıma dahil olmasına karşın ben gösterdiği performanstan ötürü mutluyum. Sezon başı hazırlık dönemini birlikte geçireceği bir takımda daha güzel işler yapabilir. Umarım bir sezon daha kiralık formülü üzerinde durabiliriz.

Vedat Bora: Sakatlıklar sebebi ile bekleneni verememiş olsa da forumlardan takip ettiğim kadarıyla oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen gelecek vadeden bir topçu olarak lanse edilmiş. İzlediğim kadarıyla bana da dikine gidebilen seçenek yaratan bir topçu izlenimi verdi. Tugay'da olduğu gibi ikinci yarı geldi ben bir sezon daha kiralanması taraftarıyım.

Emre Can Coşkun: Kendisi saatli bomba gibi kabul ama ben devamlı oynadığı takdirde uyum sağlayabileceğini düşünüyorum. Bir sezon daha kiralanabilirse iyi olur.

Saydığım bu isimlerin genç olmaları da eksikleri olsa dahi çabuk öğrenebilme ve dinamiklik açısından bir avantaj.
Reply
16-05-2016, 08:50,
RE: 2015 - 2016 Sezon Sonu Değerlendirmesi ve 2016 - 2017 Sezonundan Beklentiler
Hocadan futbolcudan önce bu takıma çok iyi bir psikolog gerekli. Oyuncuları mental olarak maçlara hazırlamak gerekli. Ne kadar iyi ayakların olursa olsun aha kaybediyoruz düşüncesi olursa ya da bir anlık konsantrasyon sorunu yaşadın mi geçmiş olsun. Örnek vermeye gerek yok zaten.
Reply
17-05-2016, 00:29, (This post was last modified: 17-05-2016, 00:32 by chotanax.)
RE: 2015 - 2016 Sezon Sonu Değerlendirmesi ve 2016 - 2017 Sezonundan Beklentiler
Yönetim, hoca kalmalı.

özgür, cihan can, Rızvan, dodo, tugay ve abwo ilk onbir.

Berkan, Hüsam, waldi, Anıl, onur demir, Fevzi, Abdül, sakatlığı müzmin değilse vedat bora yedekq

İki tane ayite pote, sol beke bir tane ismail dinler, sol açığa bir tane burak Çalık, bir tane sağlam oğlu sağlam bir kaleci. İlk onbirin devamı böyle olursa her maç en az bir gol yeriz ama sağlam üç sallarız. 

Geri kalan futbolcular sözleşme yapıp kiraya verdiklerimiz de olabilir. Onların akıbeti hakkında bilgisi olan var mı?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
17-05-2016, 00:56,
Abdul, Eser, Husam, Emrecan, Aladdin, Ridvan, Waldi, Onur cenik, İsmail, Tchami ve prensimiz Bruno Alves. Bunlar yolcu. Belki Waldi yedek olur ama ben tercih etmem.

Yalniz futbolda her sey cok degisken. İse yaramaz dedigimiz adam bakiyorsun kendini acayip gelistiriyo. İyi dedigin topcuda takimi batiriyo. Her sey birer tesaduf aslinda. Belki gonderecegin topculardan biri firtinalar estirecekti. Bunu asla bilemeyiz
Reply
17-05-2016, 02:11, (This post was last modified: 17-05-2016, 02:12 by maicon_28.)
o değilde geçen sene sol bekimiz ne sağlammış be..

kendisi varken de övüyordum ama gidince daha bir anladım önemini. Adeta bir gareth bale, leighton baines, felipe luis gibi adamdı. Ortaları efsaneydi

üstüne hüsamettin gelince attan inip eşeğe binmek deyimi hafif kalır, Ferrariden inip, yürüyerek yola devam ettik..

max. 6-7 oyuncu kalmalı takımdan
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-05-2016, 08:43,
fevzi,tugay,özgür,dodo,abwo,berkan,cihan can kalmalı karabükten ismail dinler,kaleci,forvet,sağ açık ve sol açık alırsak gene playoff zorlarız
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
17-05-2016, 09:09,
Erkan sözeriyle yollar ayrılmalı..hiç bir final maçını kazanamadı..hiç bir maçta b planı olmadı..60 dakika ilk değişiklik fevzi sonra abdülaziz sonra bir önlibero...her maç aynı değişiklik olurmu..skora göre bir hamle yap..ben başarılı bulmuyorum..o zaman engin ipekoğlu bir efsane olması lazım...bence ipekoğlu erkan sözeridende vasat o ayrı bir konu takım hava yakaladı yürüdü gitti..tabiki fatih tekkeler vs ler gelsin demiyorum ama bir hüseyin kalpar bir yılmaz vural neden olmasın..
Derelili çotanak
Reply
17-05-2016, 12:00,
Son saniyeye kadar çok olağanüstü durumlar oldu ve bir şekilde play offa kalamadık ama eğer kalsaydık süper lige çıkacağımıza inanmayan bir kişi yoktur. O halde Erkan Sözeri kalmalı. Zaten bu ligde şampiyonluk kadrosu kurmuyorsan tercih için Erkan Sözeri'den daha iyisi yoktur. 

Dodo, Tugay, Cihan Can, Özgür ile kesinlikle anlaşılmalı. Fire vermemeliyiz. Diğer oyuncuların yeri bir şekilde dolar.

Birde yerel basında caddeye beşiktaş bayrağı asıldığı haberi var. Bilgisi olan var mı konuyla alakalı.
Reply
17-05-2016, 12:47,
-erkan sözeri kesinlikle gitmeli

mevki olarak önceliğimiz

sağ bek ve sol beklerin hepsi gitmeli.

Sağ bek : ömer kandemir
sol bek : ismail dinler

yabancı kanat ve forvetler tchami-abwo gibi çıt kırıldım değil, ofeodu, ayite, pote gibi en azından gbb deki yabancılar kadar fizikli olması lazım.

kaleci süper ligten 2. kalecileri alabiliriz.mesela
kaleci: Ali Sasal Vural

ön liberolar iyi gibi, tugayı tekrar kiralayalım ve dodo kalsın. Vedatıda tekrar kiralayalım.

Sadece orta sahaya winner özellikli süper lig havası solumuş veya ptt den süper lige çıkmasını sağlayan bir çok takımda yer almış, kriz anında ne yapacağını bilen bir tane orta saha lazım..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-05-2016, 13:24,
(17-05-2016, 12:47)maicon_28 Wrote: -erkan sözeri kesinlikle gitmeli

mevki olarak önceliğimiz

sağ bek ve sol beklerin hepsi gitmeli.

Sağ bek : ömer kandemir
sol bek : ismail dinler

yabancı kanat ve forvetler tchami-abwo gibi çıt kırıldım değil, ofeodu, ayite, pote gibi en azından gbb deki yabancılar kadar fizikli olması lazım.

kaleci süper ligten 2. kalecileri alabiliriz.mesela
kaleci: Ali Sasal Vural

ön liberolar iyi gibi, tugayı tekrar kiralayalım ve dodo kalsın. Vedatıda tekrar kiralayalım.

Sadece orta sahaya winner özellikli süper lig havası solumuş veya ptt den süper lige çıkmasını sağlayan bir çok takımda yer almış, kriz anında ne yapacağını bilen bir tane orta saha lazım..
 Yeni bi başkan lazım o zaman Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)