15-05-2016, 09:39,
|
|
RE: 34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
(15-05-2016, 03:12)maicon_28 Wrote: erkan sözeri için değerlendirmem son maç için değil , genel itibariyle aralık ayından beri berbattı
buraya kadar gelmesinin tek sebebi erkan sözeri. Yaptığı inanılmaz hatalar yüzünden hikayelere konu olacak bir dramatik son yaşattı bize. Yemeye ekmek bulamayan elazığ playoff yaptı..
millet adanaya kızıyor kaderiyle oynadı bütün ligin diye ama ben hak veriyorum adamlara. Adamlar sıktı dişlerini müthiş bir seri yaptı ve şampiyon oldu gerisi ilgilendirmez. Çok itiraz ediyorsan sen de yapsaydın..
Aynen katılıyorum..bolu 2tane erciyes maçı elazığ karşıyaka denizli 1461 deplasmanı kupa rezaletleri direk erkan sözeri'nin hediyesidir...iddia ediyorum futboldan biraz anlıyan bir hoca olsaydı ptt tarihinin en kötü olduğu zaman bu takım bırak playofu ilk 2 den çıkardı
Derelili çotanak
|
|
15-05-2016, 10:39,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Erkan Sozeri kusura bakmasin ama futboldan anlamayan bir td kendisi. Son mac icin demiyorum. Bolu macinda penaltiyi Waldisona attirmasi en buyuk gosterge. Waldison bu takimda penalti atmamasi gereken adamlardan biri.
|
|
15-05-2016, 11:23,
(This post was last modified: 15-05-2016, 13:04 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Bozbağ tarihe tanık olmak isteyenler maça gelsin demişti maç öncesi gördük izledik tanık olduk.sağolun varolun bir kulübün değerleriyle şehrin beklentileriyle bu kadar dalga geçen takım olamaz.kelimeler kifayetsiz play offu uzatma dakikalarında kaybeden bir takım yoktur heralde dünyada.bir parantezde maç sonu oyuncuları tribüne çağıran maratondaki taraftara açmak lazım bu rezilleri çağırmanızdaki amacınız ne?bu adamlar bizi playofa taşıdımı taşımadı 7.sırada bitirmek başarımıdır yani? O zaman lig başından bu yana parasını alamayan Elazığlı oyuncuların başarısı ne oluyor? Kısıtlı bütçe dediniz dediniz geçen hafta özel uçak kaldırdınız.Para yok dediniz kişi başı 130000 bin prim açıkladınız.Adanaspor muazzam bir bütçeylemi şampiyon oldu ? bir mağdur edebiyatı yıllardır tutturdunuz. Maç sonu da Eser takımı buraya getirmiş seneye ne eser kalacak ne başkası sen o adamın ayağını kıracan o golü attırmayacaksın o kadar 90+2 olmuş adama uzaktan şut çekme şansı tanıyorsun mal herifler 90 dk. oynadığın oyunu 4 dakika daha oynayacaksın ya reziller o kara geceyi bize yaşatan herkesi Allah bildiği gibi yapsın.
|
|
15-05-2016, 12:15,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Sodanın dolu tarafından bakma; böyle helva gibi ligi bir daha bulamazsın.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
15-05-2016, 13:11,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
aslında erkan hocanın çok yanlışı oldu yönetiminde oldu onu zamanında göndermemekle veya müdahele etmemekle yani 3-0 dan 3-3 2-0 dan 2-2 lik maçlar daha çok maç sayarız bu maçlardan sonra ya erkan hocayı kovacaktın bunu yapmıyosan buna sebep olan oyuncuları ya kadro dışı bırakıcaktın yada 3-5 hafta oynatmıcaksın bazı oyuncular skoru bulunca hiç ileri çıkmadı acayip bi şekilde rehavet oluyodu takımda onun için hatırlayın 2.ligde şampiyon olduğumuzda gaziosmanpaşa maçı 3-1 den 3-3 olunca td değişikliği olmuştu ve şampiyon olmuştuk bu tür maçlardan sonra bir takım değişiklikler olmak zorundaydı ama yönetim hirbirşey yapmadı olsun kimse ağlamasın inşallah 50.yıla nasip olur ama böyle helva ligi bu mütevazi kadro ile bi daha hayatta bulamayız çünkü seneye çıkacak veya play off oynayacak iki takım şimdiden belli sivasspor ve eskişehirspor çıkamazsa adana demirspor....
|
|
15-05-2016, 13:23,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(15-05-2016, 13:11)ziza82 Wrote: aslında erkan hocanın çok yanlışı oldu yönetiminde oldu onu zamanında göndermemekle veya müdahele etmemekle yani 3-0 dan 3-3 2-0 dan 2-2 lik maçlar daha çok maç sayarız bu maçlardan sonra ya erkan hocayı kovacaktın bunu yapmıyosan buna sebep olan oyuncuları ya kadro dışı bırakıcaktın yada 3-5 hafta oynatmıcaksın bazı oyuncular skoru bulunca hiç ileri çıkmadı acayip bi şekilde rehavet oluyodu takımda onun için hatırlayın 2.ligde şampiyon olduğumuzda gaziosmanpaşa maçı 3-1 den 3-3 olunca td değişikliği olmuştu ve şampiyon olmuştuk bu tür maçlardan sonra bir takım değişiklikler olmak zorundaydı ama yönetim hirbirşey yapmadı olsun kimse ağlamasın inşallah 50.yıla nasip olur ama böyle helva ligi bu mütevazi kadro ile bi daha hayatta bulamayız çünkü seneye çıkacak veya play off oynayacak iki takım şimdiden belli sivasspor ve eskişehirspor çıkamazsa adana demirspor.... erkan sözeri helallik istemiş görevini yaptı çeker gider şimdi tabi. uzatma dakikalarında defalarca gol yemişsin sen hala futbolcularına 90+ da neler yapması gerektiğini anlatamıyorsan o lisansını çöpe at gitsin 130000 lira prim açıklayan yönetim adam akıllı bir hoca başımıza getirseydi şimdi çoktan ilk 2 den çıkmıştık
|
|
15-05-2016, 14:04,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Erkan hoca son üç maç uyandı ama olmadı. Alanya maçı belki de en doğru oynattigi maçtı. Hatta geçen haftaki maç da öyleydi. Vedat o saçma sapan golü kaçırmasaydı antep maçında garantilemistik.
Neyse bu takımın seneye yapması gereken ilk transfer adam gibi bir psikolog, Mentor transferi. Kronikleşen konsantrasyon eksikliğimiz var bir an önce bu düzeltilmeli.
|
|
15-05-2016, 15:41,
|
|
kesap28
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
agır elestırılerın hıc bırıne katılıyorum elestırırsın ama pozıtıf yapıcı eestırı tamam ama yıkıcı akaret edıcı elstıryı anlamıyorum taraftar nıye trıbune cagırmıs demekkı senın goremedıgını gormus hakkalarını vermıs bu lıgden ıkıncı cıacak takımdn 0*1den macı cevırıp son sanıye goluyle hatta son sanıyede 2 gol yedık ve butun fılm senaryoları bır oldu ve kısmetımızde olmayan bır yere gıdemedık evet eksıkler var ama duzelecektır unutmayın acın forumu bakın bu tkım lıe lıgde kalma parolasıyla baslamıs bır takım
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
15-05-2016, 17:11,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(15-05-2016, 13:11)ziza82 Wrote: aslında erkan hocanın çok yanlışı oldu yönetiminde oldu onu zamanında göndermemekle veya müdahele etmemekle yani 3-0 dan 3-3 2-0 dan 2-2 lik maçlar daha çok maç sayarız bu maçlardan sonra ya erkan hocayı kovacaktın bunu yapmıyosan buna sebep olan oyuncuları ya kadro dışı bırakıcaktın yada 3-5 hafta oynatmıcaksın bazı oyuncular skoru bulunca hiç ileri çıkmadı acayip bi şekilde rehavet oluyodu takımda onun için hatırlayın 2.ligde şampiyon olduğumuzda gaziosmanpaşa maçı 3-1 den 3-3 olunca td değişikliği olmuştu ve şampiyon olmuştuk bu tür maçlardan sonra bir takım değişiklikler olmak zorundaydı ama yönetim hirbirşey yapmadı olsun kimse ağlamasın inşallah 50.yıla nasip olur ama böyle helva ligi bu mütevazi kadro ile bi daha hayatta bulamayız çünkü seneye çıkacak veya play off oynayacak iki takım şimdiden belli sivasspor ve eskişehirspor çıkamazsa adana demirspor....
aynen öyle. Hani bu yapılan hatalar karşısında bir değişiklik yapılsa, adım atılsa anlayacağım. Yönetim hamle yaptı ama olmadı veya erkan sözeri değişiklik-hamle yaptı ama tutmadı, sağlık olsun diyeceğim..
ama biz
2-0 dan 2-2 ler
3-0 dan 3-3 ler , son dakika goller geldikçe, lig sonuncusuna yenildikçe , haftalardır galip gelmeyen takıma 3 puan verip, amacı olmayan takımlara puan bıraktıkça. Ertesi hafta hiç bir şey olmamış gibi devam ettik. Erkan sözerinin sırtına vurduk , hadi hocam gelecek hafta daha iyisini bekliyoruz, daha inanılması güç komik şeyler başar dercesine arkasında duruldu..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
15-05-2016, 17:19,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Erkan Sözeri`nin yerine kim gelecekti peki hangi hoca olabilirdi mesela?
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
|