34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
14-05-2016, 23:16,
RE: 34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
Bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" takımı sürekli uzatmalarda gol yemek zorunda mı ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-05-2016, 23:59,
ulan hakikaten sezon genelinde mallıkları say say bitmez

çok göze batmayan ama belki de etkisi azımsanmayacak derece de olan bir mallıkta, bruno alves gibi bir adamı aldık devre arası hiç bir işe yaramadığı gibi acaba sissokko kalsa daha mı faydası olurdu diyorum. Onur ve emrecan uzun bir süre berbatlardı. O zamanlar iş yaparmıydı özgürün yanında..

Bir saniye aklımdan çıkmıyor. Dizi izliyom aklımda, yemek yiyom aklımda ,dışarı çıkıyom aklımda "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
15-05-2016, 00:00,
kendimce lig başında bir puan çıkarttım o puan 58 di ama o puanın içinde içerde dışarda a.demir veya göztepe maçları değil içerde dışarıda malatya k.erciyes karşıyaka falan vardı ummadığımız puanlar aldık ama umduğumuz çok fazla puan dağıttık artık belki önümüzdeki sezon 50.yıl gazına belki 2. bi süper lig teşebbüsümüz olur diye düşünüyorum bu arada herşeyin para olmadığını net gördük diğer takımlarla aramızdaki uçurumu söylemiyorum olgun peker zamanında eşşek yükü para verilip şov yapılan oyuncular da bizi 51 puanla 7. yapabilmişti o gün kulübü borca batıranı bugün hala yere göğe sığdıramayanlar var heralde herkeste bir mafyacılık hevesi ağır abi tiplemesi isteği var galiba bu takım onlarla değil muzaffer deniz fatih kitapçı ve mustafa bozbağ gibi gönlünü armaya kaptırmış yerli dürüst işadamlarına ihtiyacı var.
Reply
15-05-2016, 00:10,
Erkan Sözeri olmayınca olmuyor bu sene kaçıncı defa son dakikada aleyhimize dönen maç demiş hoca şapkayı önüne koy bi düşün o zaman bir değil iki değil bu
Reply
15-05-2016, 00:11,
Armanınpeşinde nickli arkadaşa sonuna kadar katılıyorum bunlar doğum sancısı olmalı öldürmeyen acı güçlendireceğine göre sabredelim bugün yarın eleştirelim eleştirilmesi gereken ne varsa
Reply
15-05-2016, 00:11,
Bu kadar dramatik bir kaybedis Turk futbol tarihinde yok.

3-0 dan 3-3, 2-0 dan 2-2 olan maclar. Son dk da yenilen tonla gol. Bolu macinda aptalca hic edilen penalti ve giden 3 puan. Gbb macinda nos kaleye atilamayan gol. Son macta bombos kaleye atilamayan goller. son saniye yenilen gol. 1461 in uzatmada atip uzatmada yemesi. Her sey taraftarin daha cok kahrolmasi icin ozellikle planlanmis
Reply
15-05-2016, 00:17, (This post was last modified: 15-05-2016, 00:17 by emre_1466.)
Bu takım küme düştüğünde 50 sene daha çıkamayız demiştik. Belli olmaz bu işlere. Benim açımdan en dramatik sezon küme düştüğümüz 2012 senesiydi. O sezonu atlattıysa bu takım bugünleri de atlatır. İkinci ligdeki defans hattıyla bu takım Alanyaspor`u resmen ezdi sahada. Bu şekilde kaybetmemiz gerçekten çok acı oldu.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
15-05-2016, 02:20,
fılm gıbıydı dımı basımıza gelen ama sıyah beyaz erkan hocaya atıp tutuyonuzya evet hataları var takımında cok hatası var bır macta sayamadıgım hepımızın bıldıgı bırısınde 90+ yemesek tek puan alsak bızdık playoff ta ama bu lıgın en ıyı hocası dedıgınız cogu forumdakı arkadaslar oyle dıyor bencede ıyı hoca ama bugun bızım hocamız olsaydı bızde alanyanın yerınde olsak ve bu mac boyle bıtse kalpar hoca dunyanın en kotu hocası en berbet hocası olur du dımı bı dusunun ve cevap verın objektıf bence takımda hocada yonetımde basarılı hoca kalmalı yonetım kalmalı 7-8 takvıyeyle tepeye oynarız dıye dusunuyorum kısmet basket takımımız ıkı kere super lıgın kosesınden dondu ama sonunda oldu buda olur ınsallah ordu gıbı karsıyaka gıbı olabılırdık bunu kımse unutmasın az kalmıstı
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
15-05-2016, 02:28,
pozıtıf bakmak lazım bende mac bıttıgınden berı en sn dusunuyom tum mac tum sezon gozumun onunden tek tek gecıyor keske play off kalsaydıkta ılk tur macta dramatık olmayan sekılde elenseydık dedım defalarca kendıme ama belkı fınalde 90+5 yer cıkamazdık daha buyuk bır travma Smile yapardık bız dımı bu macta 1*0 sonra oyle bıtseydı bukadar uzulmezdık ama kısmet kader boyle olcakmıs o top auta gıder kalecı tutar dırekten bıze gelır ama olmadı kısmet degılmıs nasıpppp belkı buyuk acı cekenler buyuk sevıncler yasar neden olmasın
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
15-05-2016, 03:12,
erkan sözeri için değerlendirmem son maç için değil , genel itibariyle aralık ayından beri berbattı

buraya kadar gelmesinin tek sebebi erkan sözeri. Yaptığı inanılmaz hatalar yüzünden hikayelere konu olacak bir dramatik son yaşattı bize. Yemeye ekmek bulamayan elazığ playoff yaptı..

millet adanaya kızıyor kaderiyle oynadı bütün ligin diye ama ben hak veriyorum adamlara. Adamlar sıktı dişlerini müthiş bir seri yaptı ve şampiyon oldu gerisi ilgilendirmez. Çok itiraz ediyorsan sen de yapsaydın..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)