34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
13-05-2016, 11:25,
RE: 34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
(13-05-2016, 08:41)harrison Wrote:
(13-05-2016, 00:11)cotanak88 Wrote: Bilet satışları şu an durdu. Giresunluları anlamıyorum gerçekten. Alanya biletler çıkar çıkmaz 350 kişilik tribünü tamamen doldurdu şu maçta dolmayacakta ne zaman dolacak merak ediyorum

Bizim  ne yazıkki ? Laf ebeliği yapmakta üzerimize yok.İş icraata gelince bir çoğumuz köşemize çekilir olumsuz bir şeylerin olmasını vede bundan ne şekilde yararlanırız durumundayız.

Stadyumun dolması zaten satılan pasolig kartları baz alındığında dolması mümkün değil,taş çatlasın bu maçın hatırına bu hafta en fazla 500 pasolig kartı daha çıkartılır hepsi bu dolayısıyla maçı en fazla 6000 civarında kişi izler.

Laf ebeliği yapacak kişi sayısını soracak olursan emin ol Atatürk stadyumunu 3 kez dolduracak kadar......
Kendi adıma bu sene hemen hemen bütün iç saha maçlarına gittim gitmeyenleri de gitmesi için teşvik ettim kart çıkarttırdım. bu maçtada maratondaki yerimizi alacağız benim gibi bilet alan herkes şu maç için birilerini teşvik etse o stad rahatlıkla dolar.
Reply
13-05-2016, 12:05,
sene başından itibaren açık oynayan takımlara karşı kazandık..kapanan takımlara karşı ise çok puan kaybettik..alanya açık oynayacaktır..kazanmak zorunda zira bizde öyle..tam bir satranç maçı hocalar konuşacak...erkan sözeri kariyerinin maçına çıkacak...umarım dersine iyi çalışır..yaptığı büyük hatalar olmasaydı alanya ile şampiyonluk maçına çıkıyor olurduk...olsun artık geçmişe dönmeye gerek yok..kazanmalıyız..
Derelili çotanak
Reply
13-05-2016, 14:33,
ben 7-8 bin kişi olur diyordum ama taraftar sayısı 4 binlerde falan olacak gibi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-05-2016, 23:49, (This post was last modified: 13-05-2016, 23:50 by cotanak88.)
Numaralı tribün: 2400 koltuk
Protokol ve Basın tribünü: 245 koltuk
Maraton tribün: 2600 koltuk
Kale arkası tribün: 6800 koltuk
Misafir tribünü : 450 (Alanyaya verilen Full doldu)

Stadın Koltuk kapasitesi bu şekilde şuan ki duruma göre 4000-4500 arası satılmıştır diye düşünüyorum.Maratonda boşluklar var.Özellikle kale arkası bomboş gözüküyor.Şu anki tablo hiç iç açıcı değil eminim şuan bütün kart sahipleri bilet bulamama telaşıyla almıştır biletlerini yarın yeni kart çıkaranlar olmassa 5000 lere oynanacak şu maç inşallah ben yanılırım insanlar son günü bekliyorlardır.
Reply
14-05-2016, 00:44,
şimdi kontrol ettım bıletlerı kapalı maraton yuzde 80 dolmus yarın bıter bıletler ama kale arkası belkı yuzde 50 olur yada 40 gıbıme gelıyor taraftar baskı yeter galıba maraton kapalı en az 7 bın olur gıbı
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
14-05-2016, 01:17,
Önemli olan stadın dolması değil, önemli olan taraftar gruplarının gelmesi (marmara, bursa vs...) çekirdekçi tayfa dolacağına susmayacak tayfa gelsin, gerisi mühim değil.
Reply
14-05-2016, 02:16,
Yarın tarihi bir maça çıkıyoruz önemli olan şu kendi kaderimizi kendimiz belirleyecez ayrıca yarın alkol kontrolü olurmu
Reply
14-05-2016, 10:06,
(14-05-2016, 01:17)ArmanınPeşinde Wrote: Önemli olan stadın dolması değil, önemli olan taraftar gruplarının gelmesi (marmara, bursa vs...) çekirdekçi tayfa dolacağına susmayacak tayfa gelsin, gerisi mühim değil.
Sana katılmıyorum oraya gelen her insanın varlığı önemli bu maçta o çekirdekci dediğimiz tayfa bile taraftardan alınan gazla çoşabiliyor en basiti malatya maçı yaşlısından gencine kadar herkes meksika dalgasına uymuştu susmamışlardı önemli olan o sinerjinin oluşması
Reply
14-05-2016, 10:59,
pasolig olduğu müddetçe bu durum geçerli olacaktır bizde millet maç günü gişeden bilet almaya alışmış internet ortamı kart doldur flan bizim milettin işi değil artı bende en başından karşı olanlardanım passolige bu sene 7 maçı izledim oda yaka kartı ile görevli gözükerek.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
14-05-2016, 12:51,
Play offa kaldığımız takdirde (inşallah) ilk maçı kendi sahamızda ikinci maçı deplasmanda yapacağız. PTT 1. Lig statüsü öyle diyor. 3. ve 4. şansımız yok. Ya 5. olacağız yada 6. bu durumda da ilk maçı kendi sahamızda oynayacağız.

(4) Çift devreli lig müsabakaları sonunda PTT 1. Lig’de 3., 4., 5. ve 6. sırayı alan toplam
dört takım Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off
Müsabakaları oynarlar.
a) Söz konusu dört takımın katıldığı müsabakalar Yarı Final Müsabakaları olarak
adlandırılır ve bu müsabakalar Çift Maç Eleme Usulüne göre oynanır.
b) Çift devreli lig müsabakaları sonunda PTT 1. Lig’de 3. olan takım ile 6. olan takım,
ilk müsabaka 6. olan takımın sahasında oynanacak şekilde; 4. olan takım ile 5. olan
takım ise ilk müsabaka 5. olan takımın sahasında oynanacak şekilde eşleşirler. İkinci
müsabakalar 3. ve 4. olan takımların sahasında oynanır.
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)