34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
11-05-2016, 23:48,
RE: 34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
bılet fıyatları ve satıs ne zaman bılgısı olan varmı arkadaslar
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
12-05-2016, 00:44,
Bu Herve Tchami ne suç işledi acaba on sekize bile giremez oldu. Formsuz olur anlarım da Aziz'den de mi formsuz yada Haktan'dan. İyi kötü ileri top taşıyordu ver kaçı vardı biraz daha teknikti benim gözümde ne etti bu adam.
Reply
12-05-2016, 14:41,
Giresunspor Yönetim Kurulu, Alanyaspor maçının bilet fiyatlarını belirledi.

Yeşil-beyazlı ekipten yapılan açıklamada Cumartesi akşamı oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak olan müsabakada VİP 50, VİP C 20 geri kalan tüm tribünler ise 5 TL olacak.

ENDİŞELERİ BOŞA ÇIKTI

Öte yandan Alanya’da yayın yapan bazı gazetelerin ‘Giresun’da biletleri 200 TL yapacaklar’ endişesi boşa çıktı. Görmüş-geçirmiş hatta Karadeniz Bölgesinden Süper Lige çıkan ilk takım hüviyetinde olan Giresunspor’un bu tür küçük hesaplar yapmayacağı bir kez daha belgelenmiş oldu.

Maç için Giresun’a gelecek olan Alanyaspor taraftarları tıpkı Çotanak taraftarlar gibi kritik karşılaşmayı misafir takım tribününden 5 TL’ye izleyebilecekler.

bizede bu yakısırdı zaten tebrıkler yonetım bızım bıletlerde gayet ucuz zaten cogu bedava yuklenecek
Reply
12-05-2016, 16:58,
passoligin sitesine biletler geldi giresunlular siteyi kitledi Smile bilet satışları fena vaziyette tahminim 3 te 1 i satılmıştır. Bizde sitenin açılmasını beklemekteyiz.
Reply
12-05-2016, 17:41,
Alanya'yı burada yenermişiz.Play-off da karşılaşıp birde orada yenermişiz.
Efsane bir durum ortaya çıkar.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
12-05-2016, 20:28, (This post was last modified: 12-05-2016, 20:28 by stantheman05.)
Taraftar desteği çok önemli ya alanyaya o sahayı dar etmemiz lazım  Smile
Reply
12-05-2016, 22:35,
Yenileceksekde adam gibi yenilelim ne olur bu sefercik defansa yatmadan skoru koruma iç güdüsünden vazgeçerek hucum futbol oynayalım zaten bu yatma işini beceremiyoruz bunun en az 10 örneği var önümüzde...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
13-05-2016, 00:11,
Bilet satışları şu an durdu. Giresunluları anlamıyorum gerçekten. Alanya biletler çıkar çıkmaz 350 kişilik tribünü tamamen doldurdu şu maçta dolmayacakta ne zaman dolacak merak ediyorum
Reply
13-05-2016, 01:09,
maraton kapalı fuul olacaktır baktım bıraz once baktım yarıya yakın satılmıs gıbı cuma cmtesı bıter aksama kadar acık ında yuzde 70-80 ı dolu olur dıye dusunuyorum taraftar bakımından sıkıntı olmaz bence
Reply
13-05-2016, 08:41,
(13-05-2016, 00:11)cotanak88 Wrote: Bilet satışları şu an durdu. Giresunluları anlamıyorum gerçekten. Alanya biletler çıkar çıkmaz 350 kişilik tribünü tamamen doldurdu şu maçta dolmayacakta ne zaman dolacak merak ediyorum

Bizim ne yazıkki ? Laf ebeliği yapmakta üzerimize yok.İş icraata gelince bir çoğumuz köşemize çekilir olumsuz bir şeylerin olmasını vede bundan ne şekilde yararlanırız durumundayız.

Stadyumun dolması zaten satılan pasolig kartları baz alındığında dolması mümkün değil,taş çatlasın bu maçın hatırına bu hafta en fazla 500 pasolig kartı daha çıkartılır hepsi bu dolayısıyla maçı en fazla 6000 civarında kişi izler.

Laf ebeliği yapacak kişi sayısını soracak olursan emin ol Atatürk stadyumunu 3 kez dolduracak kadar......
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)