06-05-2016, 19:17,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
RE: Giresun'dan Haberler
Çaldağ'da karakola saldırmışlar.Bir astsubayın şehit olduğu söyleniyor.
Geçen günlerde baraja bombalı saldırı yapıldığı haberi vardı.
Hainler bölgemize dadanmış durumda.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
06-05-2016, 19:24,
(This post was last modified: 06-05-2016, 19:24 by mvsr.)
|
|
mvsr
Posting Freak

|
|
|
Quote:Giresun'da Jandarma Karakoluna Saldırı: 1 Şehit
Giresun'un Çaldağ beldesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan başçavuş şehit oldu.
Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığına teröristler tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesinin ardından çıkan çatışmada 1 başçavuş yaralandı. Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan başçavuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
|
|
06-05-2016, 20:41,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Bu olayda giresunlu birinin parmağı yoksa ben de bişey bilmiyorum. Adam nerden bilecek çaldağı karakolu. Beni oraya bıraksan yolumu bulamam. Kesinlikle tikko dhkpc bağlantılı birileri var işin içinde.
|
|
06-05-2016, 21:16,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Çaldağ da karakol olduğunu bu sayede öğrenmiş olduk. Kesinlikle hazırlığı aylar öncesinden yapılmış bir saldırı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
07-05-2016, 12:15,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Saldırıyı kim yaptıysa, kim yardım ve yataklık yaptıysa acilen tespit edilip devlet adaletine değil, halka teslim edilmeli.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
14-05-2016, 23:35,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(06-05-2016, 20:41)kral1234 Wrote: Bu olayda giresunlu birinin parmağı yoksa ben de bişey bilmiyorum. Adam nerden bilecek çaldağı karakolu. Beni oraya bıraksan yolumu bulamam. Kesinlikle tikko dhkpc bağlantılı birileri var işin içinde.
kesinlikle haklısın bunu yapan giresunlu birinden kesin yardım almıştır zaten farketmez artık bütün sol örgütler eskiden düzene karşıydılar şimdi sadece tayyibe karşılar ve bunun için pkk ya yüzdeye vurursak %80 i yardım ediyor birlikte hareket ediyor gezi olayları chp-hdp gizli birlikteliği şuan chp dhkp-c hdp ise pkk örgütlerinin ana besleyicisidir ...
|
|
01-02-2017, 00:10,
(This post was last modified: 01-02-2017, 00:14 by mvsr.)
|
|
mvsr
Posting Freak

|
|
|
Quote:GİRESUN'DA BELEDİYE İŞÇİSİ MONTUNU ÇIKARTIP ÜŞÜYEN KÖPEĞİN ÜZERİNE ÖRTTÜ
Giresun'da ayakkabı hırsızlarını bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen bir kişi, montunu çıkartıp üşüyen köpeğin üzerine örten adamla karşılaştı.
Giresun'da ayakkabı hırsızlarını bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen bir kişi ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada aç kalan ve üşüyen köpeğe bir kişinin yemek vermesi ve üzerindeki montu üstüne örtmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
Giresun merkez Aksu mahallesinde bir apartman sakini, apartmandaki dairelerin önünden ayakkabı çalan hırsızı bulmak amacıyla güvenlik kamerasını incelemeye başladı.
GÜVENLİK KAMERASI O ANLARI KAYDETTİ
Güvenlik kamerasını bir süre inceleyen apartman sakini ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada üşüyen ve aç kalan bir köpeğin yanına bir kişi geldi. Aç ve üşüyen köpeği seven kişi köpeğe yemek verip üstündeki montu çıkararak üstüne örttü. Bir süre köpeğin başında duran kişi daha sonra köpeğin başından ayrıldı. Güvenlik kamerasını görüntülerini izleyen vatandaş, üstündeki montu çıkartıp üşüyen köpeğin üzerine örten kişinin belediyede çalışan bir işçisi olduğunu belirtti.
"BATTANİYELERİMİZ BİTMİŞTİ"
Bülent Kalpakçıoğlu, belediye binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun'da 4 gündür yoğun kar yağışı olduğuna dikkati çekti. Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun talimatıyla sokak hayvanlarının yem, su, barınma gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getiren Kalpakçıoğlu, "Bunları yaparken köpeğin üzerine mont örtmem tesadüf oldu. Battaniyelerimiz bitmişti, köpek de titriyordu. Titrediği için de mecbur üzerimdeki montu çıkarıp koymak zorunda kaldım." dedi.
Kalpakçıoğlu, "Akşam evimize gittiğimizde nasıl ısınıyorsak, onların da sıcaklığa ihtiyaçları var. Ben de o düşünceler içinde montumu çıkarıp üzerine örttüm." diye konuştu. Herkesten bu konuda duyarlı olmasını isteyen Kalpakçıoğlu, "Onlar da canlı, onların da yemeye, içmeye ihtiyacı var, onlar da üşüyor, bizim gibiler. Bir daha olsa yine aynı hareketi yaparım." ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Aksu ise sokak hayvanlarının kış günlerinde üşümemelerini ve barınmalarını sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Kalpakçıoğlu'nu tebrik eden Aksu, "Akşam gurur duyacağımız olaya da şahit olduk. Bülent arkadaşımız o çalışma esnasında battaniye yeterli olmadığında, bu sefer bir köpek açıkta kalmasın diye montunu üzerine kapatarak, gerçekten bir insanlık dersi vermiştir." dedi.
|
|
01-02-2017, 13:05,
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
(01-02-2017, 00:10)mvsr Wrote: Quote:GİRESUN'DA BELEDİYE İŞÇİSİ MONTUNU ÇIKARTIP ÜŞÜYEN KÖPEĞİN ÜZERİNE ÖRTTÜ
Giresun'da ayakkabı hırsızlarını bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen bir kişi, montunu çıkartıp üşüyen köpeğin üzerine örten adamla karşılaştı.
Giresun'da ayakkabı hırsızlarını bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen bir kişi ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada aç kalan ve üşüyen köpeğe bir kişinin yemek vermesi ve üzerindeki montu üstüne örtmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
Giresun merkez Aksu mahallesinde bir apartman sakini, apartmandaki dairelerin önünden ayakkabı çalan hırsızı bulmak amacıyla güvenlik kamerasını incelemeye başladı.
GÜVENLİK KAMERASI O ANLARI KAYDETTİ
Güvenlik kamerasını bir süre inceleyen apartman sakini ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada üşüyen ve aç kalan bir köpeğin yanına bir kişi geldi. Aç ve üşüyen köpeği seven kişi köpeğe yemek verip üstündeki montu çıkararak üstüne örttü. Bir süre köpeğin başında duran kişi daha sonra köpeğin başından ayrıldı. Güvenlik kamerasını görüntülerini izleyen vatandaş, üstündeki montu çıkartıp üşüyen köpeğin üzerine örten kişinin belediyede çalışan bir işçisi olduğunu belirtti.
"BATTANİYELERİMİZ BİTMİŞTİ"
Bülent Kalpakçıoğlu, belediye binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun'da 4 gündür yoğun kar yağışı olduğuna dikkati çekti. Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun talimatıyla sokak hayvanlarının yem, su, barınma gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getiren Kalpakçıoğlu, "Bunları yaparken köpeğin üzerine mont örtmem tesadüf oldu. Battaniyelerimiz bitmişti, köpek de titriyordu. Titrediği için de mecbur üzerimdeki montu çıkarıp koymak zorunda kaldım." dedi.
Kalpakçıoğlu, "Akşam evimize gittiğimizde nasıl ısınıyorsak, onların da sıcaklığa ihtiyaçları var. Ben de o düşünceler içinde montumu çıkarıp üzerine örttüm." diye konuştu. Herkesten bu konuda duyarlı olmasını isteyen Kalpakçıoğlu, "Onlar da canlı, onların da yemeye, içmeye ihtiyacı var, onlar da üşüyor, bizim gibiler. Bir daha olsa yine aynı hareketi yaparım." ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Aksu ise sokak hayvanlarının kış günlerinde üşümemelerini ve barınmalarını sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Kalpakçıoğlu'nu tebrik eden Aksu, "Akşam gurur duyacağımız olaya da şahit olduk. Bülent arkadaşımız o çalışma esnasında battaniye yeterli olmadığında, bu sefer bir köpek açıkta kalmasın diye montunu üzerine kapatarak, gerçekten bir insanlık dersi vermiştir." dedi.
Helal olsun kardeşimize ne güzel bir insanmış. Hakiki Giresunlu olmak budur işte.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
|