GİRESUNSPOR & 1461 trabzon
01-05-2016, 15:07,
RE: GİRESUNSPOR & 1461 trabzon
Olay başarıya tapmak değil. Saygı görmek, ciddiye alınmak, t.şşak geçilmemek. Bu adamlar tonla para götürüp sahada yürüyorsa ben o maça gitmem arkadaşım. Deplasmanda birbirine gir, umursamaz umursamaz takıl, sonra da gel evinde taraftar destek vermiyor bize de. Unutmayın bu takım düşerken stad full doluyordu, çünkü ortada bir istek, bir mücadele vardı. İstersen lider ol, istersen süper lige çık. Mücadele etmediğin, umursamazca sahada yürüdüğün zaman ne ben gelirim o stada, ne de başkası.
Reply
01-05-2016, 15:41,
En son iç saha mağlubiyetini 19 Ekim 2015 tarihinde Malatyaspor maçında almış bir takımın taraftarlarının tribüne gelmeyişine bile kılıf uydurabiliyoruzya bravo bize yok efendim Elazığ-Erciyes maçlarıymış.Gidip iki tane kimsenin olmasını istemediği skorla biten maçları temcit pilavı gibi dolayıp dilinize iç saha başarısını bir kalemde silmek zaten bize yakışır.Fevzi bugün var yarın yok ama bizde verdiği demeci anlayacak erdem yok bizde. Kafamızı kumdan çıkartıp at gözlüklerimizi bir kenara bıraktığımızda her şey daha güzel olacak ama.....

BİZDE BAHANE BİTMEZ....
Reply
01-05-2016, 16:06,
(01-05-2016, 15:41)harrison Wrote: En son iç saha mağlubiyetini 19 Ekim 2015 tarihinde Malatyaspor maçında almış bir takımın taraftarlarının tribüne gelmeyişine bile kılıf uydurabiliyoruzya bravo bize yok efendim Elazığ-Erciyes maçlarıymış.Gidip iki tane kimsenin olmasını istemediği skorla biten maçları temcit pilavı gibi dolayıp dilinize iç saha başarısını bir kalemde silmek zaten bize yakışır.Fevzi bugün var yarın yok  ama bizde verdiği demeci anlayacak erdem yok bizde. Kafamızı kumdan çıkartıp at gözlüklerimizi bir kenara bıraktığımızda her şey daha güzel olacak ama.....

BİZDE BAHANE BİTMEZ....

Hocam sıkıntı da orda zaten. Kaç hafta yenilmemişsin evinde, deplasmanlarda ayakta uyuyorsun. Ki benim için sadece Elazığ ve Erciyes maçları değildir rezalet olan. Karşıyaka, Bolu maçları da ayrı bir rezalettir. Dönelim bakalım 1461 maçına, ikinci yarı takım acı çektirmedi mi bize ? Ben şahsi olarak konuşayım, başarı istemiyorum. Sahada koşan, mücadele eden, o armayı taşıdığı için sorumluluk hisseden bir takım izlemek istiyorum. Şimdi diyeceksin ki sevinmeyecek misin olur da çıkarsak ? Tabi ki sevineceğim öyle şey mi olur ? Ama bu sene alınacak olası bir şampiyonluk hiçbir şekilde 2 sene önceki şampiyonluktan daha değerli olamaz. 

BENiM tek istediğim ciddiyet, mücadele.
Reply
01-05-2016, 16:28,
Seyirci yoksa sebebi passoligtir. 2. Ligde kafaya oynarken stadı çakılı dolduran tribün bu ligdemi dolduramayacaktı. Başkanın yapması gereken olası play off ilk maçında passoligi tanimayip bir macligina kağıt bilet bastirmasi lazım. Geçen sene Kayseri son maç öyle yaptı.
Reply
01-05-2016, 16:34,
(01-05-2016, 12:18)cotanak88 Wrote: Bizim 2.ligte Tuzlasporda Mertcan Aktaş , Hacettepede Turgut Selim Özdemir, Bayrampaşada Süleyman Özdamar adında kiralik oyuncularımız varmış ya la Smile üstelik hepside takımlarında çoğu maçta görev almışlar bu takımlardan Hacettepe ve Tuzlaspor playoff hattında şaşırdım doğrusu genelde 3.lige oyuncu gönderiyorduk onlarda süre alamıyorlardı üstellik 2017 yılına kadar sözleşmeleri var bakalım geri dönüşleri nasıl olacak..

Seneye bu ligde olursak kadro derinliği oluşturan isimler olur. Ayrıca 3. Ligde boş gecmedik Oğuzhan İskenderundaydi. Samet Yalçın Niğde de idi. İkiside bayagi bir forma şansı buldu.
Reply
01-05-2016, 16:59,
(01-05-2016, 15:07)ArmanınPeşinde Wrote: Olay başarıya tapmak değil. Saygı görmek, ciddiye alınmak, t.şşak geçilmemek. Bu adamlar tonla para götürüp sahada yürüyorsa ben o maça gitmem arkadaşım. Deplasmanda birbirine gir, umursamaz umursamaz takıl, sonra da gel evinde taraftar destek vermiyor bize de. Unutmayın bu takım düşerken stad full doluyordu, çünkü ortada bir istek, bir mücadele vardı. İstersen lider ol, istersen süper lige çık. Mücadele etmediğin, umursamazca sahada yürüdüğün zaman ne ben gelirim o stada, ne de başkası.

nokta.
Reply
01-05-2016, 17:10,
Şu çöp dediğimiz kadro play of a oynuyor hala bla bla. Rakipler trilyonlarca harcayarak şu başarıyı yakalayamıyor. Eleştiri zamanı elbette eleştiriyi yapacağız o ayrı mesele.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
01-05-2016, 18:16,
(01-05-2016, 15:07)ArmanınPeşinde Wrote: Olay başarıya tapmak değil. Saygı görmek, ciddiye alınmak, t.şşak geçilmemek. Bu adamlar tonla para götürüp sahada yürüyorsa ben o maça gitmem arkadaşım. Deplasmanda birbirine gir, umursamaz umursamaz takıl, sonra da gel evinde taraftar destek vermiyor bize de. Unutmayın bu takım düşerken stad full doluyordu, çünkü ortada bir istek, bir mücadele vardı. İstersen lider ol, istersen süper lige çık. Mücadele etmediğin, umursamazca sahada yürüdüğün zaman ne ben gelirim o stada, ne de başkası.
Reply
01-05-2016, 18:17,
(01-05-2016, 17:10)emre_1466 Wrote: Şu çöp dediğimiz kadro play of a oynuyor hala bla bla. Rakipler trilyonlarca harcayarak şu başarıyı yakalayamıyor. Eleştiri zamanı elbette eleştiriyi yapacağız o ayrı mesele.

kötüyü örnek alarak bi arpa boyu yol katedemeyeceğin gibi daha geriye gidersin. önümüzde adana örneğide var onu neden saymıyorsun? kendilerinden çok daha yüksek bütçeli takımları puan olarak eze eze süper lige çıktılar. biz ise adanayı değilde dedem yaşında adamları takıma toplayıp trilyonlarca para verip küme düşen karşıyakayı örnek alalım öylemi? 

bu takım 3-0 öne geçtiği maçta erciyesi yenmeye gücü yetmezdi zaten elinden geleni yaptı ama buna rağmen kazanamadık diyorsan tamam bundan sonra eleştirmeyelim. ama yok küme düşen takıma 3-0 dan maç veriyorsa tutupta niye eleştiriyorsunuz demek çok saçma oluyor.
Reply
01-05-2016, 18:30,
Kimse laga luga yapmasın Vedat olmasa çırpınıyorduk. Hikaye anlatmasınlar fakir edebiyatı yapamasınlar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)