31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
26-04-2016, 17:18, (This post was last modified: 26-04-2016, 17:19 by mvsr.)
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
Transfer eksik olduğun mevkiye yapılır.
Bugün Giresunspor forvetsizdir.
Bugün Giresunspor'un ofansif oyuncusu yoktur.
Bugün Giresunspor'un 2. defans adamı yoktur.
Bugün Giresunspor'un orta sahası yoktur ve Fevzi'ye emanettir.
Berk İsmail, Bruno, Fatih Çıplak, Onur Cenik... Arttırabilirim isimleri, boşuna para verilmektedir.
36 yaşındaki Rızvan ile sözleşme yenilenmiştir.

Bugün Giresunspor'un 'Transfer yapmayacağız ve borcumuz sıfırlanacak'(!) diyen şeffaf bir yönetimi vardır.
Bugün Giresunspor'un buzdolabında ne mutlu ki SODASI vardır.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-04-2016, 18:47,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
Yalan yok sezon başı Hamroun'u aldıklarında dedim nasıl aldılar diye. Sonra uşak finişi kırdı tabi. Kalsaydı iyi olurdu bizim adımıza, çok umutluydum, bilekleri çok iyiydi. Şimdi onun mevkisine her maç farklı kişileri deniyor hoca. Bu sene altın tepsiyle bize sunulan ilk ikiyi elimizin tersiyle ittik. Seneye inşallah daha akılcı transferler olur da gereksiz polemikler yaşamayız. Her zaman konusu açılan borç da eridi artık bakalım ne yapacak yönetim. Bıraksalar yerine gelen adam yemeye gelecek gibi gerçi bırakacaklarını düşünmüyorum daha yeni tadını almaya başladılar.
Reply
27-04-2016, 10:42,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
(26-04-2016, 16:22)harrison Wrote: Bana garanti transferin açılımını yapabilirmisiniz ?
Teknik direktörleri takımın başına kim getiriyor ?
Futbolcunun sahayı yürüyerek terketmesi şahsi düşüncemi yoksa ekip kararımı ?
öncelikle garanti transfer etmek için neler yapılmamalı onu açıklayalım. mesela menejerin kucağına oturup onun itelediği ucuz topçulara para verilip sonrada taraftara süper topçu aldık diye caka satılmamalı. youtube dan izleyip bilip bilmeden transfer yapılmamalı. ince eleyip sık dokumak diyince, futbolcunun yeteneğine bakılmalı, en ucuz hangisi diye değil. 100 liralık 10 tane çöp topçu alacağına 250 liralık 4 tane sağlam nokta transfer yap daha iyi. özellikle yabancı transferinde hem ucuz olsun hem tanıdık biri olsun diyemezsin. mesela bizim gibi karabükün pişman olup iteleyecek klüp aradığı jonesi almak yerine alanya gibi gidip fransa 2.liginden ayite gibi adamı bulacaksın. muhtemelen ayite daha ucuza gelmiştir. 

peki ne yapılmalı? paran yoksa çok ince eleyip sık dokuyacaksın. şimdi bizim scout ekibi kurma şansımız yok. tamam ama hiç olmazsa sezon 2.yarısında brezilyaya 1-2 kişi yollayıp 2.lig maçlarını izleyecek. zamanında aurelio falan trabzona sudan ucuza gelmişti. madem paran yok sen bulmak zorundasın. hem ucuz olsun hem kaliteli olsun hem tanıdık olsun. öyle bişey yok. 

teknik direktörleri takımın başına tabiki başkan getirir. tıpkı zamanında ergün dene kalası getirip onun uğrunda milyonları sokağa atan bozbağ gibi. ama aslında bozbağ takım başarısında teknik direktörün payına inanmayan biridir. mesela 2.lig şampiyonluktan sonra storede bulunan giresunspor posterinde mehmet birinciye yer verilmemesi gibi. ama kötü sonuçlar alında suçluyu hemen teknik direktör olarak görüp ilk fırsatta şutlar. sence bu işte bi tutarsızlık yokmu? geçen sezon gelir gelmez takımı hemen toparlayan erkan sözeri ile sezon sonu yollar ayrılır. yani sezonun iyi geçmesinde hocanın payı yok demekki kendisine göre. ama sıkışınca yine onu getirir. çünkü o fiyata daha iyisini bulmak imkansızdır. 

futbolcunun sahayı yürüyerek terketmesi o futbolcuya verdiğin havayla ilgilidir. mesela hedefi ilk 6 olarak belirlemiş ve bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyorsan durum 1-1 iken futbolcu ağır hareketlerle çıkmaz. gole ihtiyacı olan takımın zaman geçirmeye çalıştığı henüz futbol tarihinde eşine rastlanmamıştır.
Reply
27-04-2016, 11:50,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
Verdiğin örneklerin hepsi istisna yani çoğaltman mümkün değil isimleri ( Ayite,Aurelio ) o zaman ben sana bir sezonda Süper lig ve PTT 1 ligden çöp çıkmış 150 tane yabancı futbolcu ismi vereyim,özelliklede süper ligde çoğu kulüp scout ekibi ile izletmiş olmasına rağmen.benim garanti transferden kastım çok bilinen vede telafuz ettiğimiz durumlar ana başlıklar şöyle sıralanabilinir futbolcunun ülkeye,şehire uyumu,futbolcunun karakteri,yaşadığınız yerdeki sosyal hayat,dil problemi buna bağlı olarak oryantasyon problemi kısaca liste uzar gider diyeceğim siz futbolcuyu yanlızca kişisel becerisi ile ön planda tutarsanız istemesenizde bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız o yüzden transferin garantisi yok.Allah göstermesin uzun süreli sakatlıklar vs işin tuzu biberi olur bu arada bu yazdıklarım tüm kulüpler için geçerli.Yerli futbolcularda durum biraz daha ılımlı fakat oradaki sorun ise tamamen lobby ve maddi durumlar.

Erkan Sözerinin sezon başında niye gittiğini söyleyeyim ben o zaman Bozbağ bilindiği gibi bu sezon devam etmeyi düşünmüyordu ve Erkan hocada Balıkesirspordan teklif almış ama önce Giresunspor ile görüşeceğini söylemişti Başkan kendisine devam etmeyi düşünmediğini yeterli desteği alamadığını dolayısıyla bir takım görüşmeler yapacağını kısaca beklemek istemeyen Sözerininde helalleşip ayrıldığını belirteyim.Madem bunuda söyleyeyim Erkan hoca senin düşündüğün kadar ( her iki sezon ) ucuz fiyata çalışmıyor takımda buda bir dip not olsun madem.

Futbolcunun sahadan çıkması ile ilgili özellikle Boluspor maçında Erkan hocanın Abwo ya ne kadar kızdığını göreceksin usul hareket ediyor diye tabi burada futbolcunun oyundan alınması ile ilgili verdiği reaksiyonda önemli yani bence kendi iç dünyası ile ilgli,belki çok alakalı değil ama ne dedi Erkan hoca maçtan önce penaltı için Waldison ismini telafuz ettik dedi ama vedat topa sarıldı bu olay anlatmak istediğim futbolcunun iç dünyası ile ilgili duruma örnektir.Velasıl o andaki duygu ve düşünce sonucu anlık spontane gelişmiş bir olaydır bu BENCE. yani maçın havasından çok kişilik ile ilgilidir.
Reply
27-04-2016, 13:46,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
garanti konusunda kelime oyunu yapıyorsun. karşında çocuk yok, yemezler. parası olmayan klüp garanti transfer yapmak zorundadır derken senin haricinde herkes ne denmek istediğini anlıyor. ayrıca senin göstepeyi ads yi çöp transfer konusunda örnek vermen çok saçma. göztepe ads falan bizim gibi para diye ağlayan klüpler değil. onlar bugün 5 milyonu çöpe atsın yarın 10 milyon daha harcar düşünmeden. senin ise 100 bin lirayı bile çöpe atma lüksün yok. ayite aurelio falan istisna olması normaldir. ama bizim yapmamız gerekende budur mecburen. dediğim gibi eğer paran yoksa elindeki parayı en iyi şekilde değerlendirmek zorundasın. oda youtube dan izleyerek olmuyor. diğer takımlar isterse menejer kucağına oturur isterse oynatmayacağı oyuncuya milyon döker bizi ilgilendirmez. sonuçta para diye ağlayan onlar olmuyor.

erkan hoca konusuna gelince. aldığı miktardan bahsetmedim. çok az alıyor sudan ucuza çalışıyor diye bir iddiam olmadı zaten. iki sezondur yaptıklarıyla fazlasıyla hakediyor zaten aldığı parayı. benim bahsettiğim şey aynı fiyata daha iyisini bulamazsın. e madem aynı başarıyı yakalayıp daha az para alacak hoca varsa neden biz bilmiyoruz? aynı paraya daha başarılı olacak hoca varsa bizim hala erkan hocayla çalışmamız parayı sokağa atmak oluyor zaten. yani kendinle çelişmiş oluyorsun buna karşı çıkarak.

son paragrafla ilgilide yine demagoji yapıyorsun. galibiyete ihtiyacı olup zaman geçirmeye çalışan futbolcu ben daha hayatımda görmedim. yok o anki reaksiyon falan geç bunları.
Reply
27-04-2016, 16:01,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
Bak ilk paragrafta nede güzel anlatmışsın Giresunsporun neden senin istediğin ölçüde transfer yapamadığını kısaca klasik tabirle " Hem şoför mahali,Hem 25 kuruş,Hemde çeşme başında durda emmimin kızını göreyim " mantığı yok.Her ne kadar benim garanti transfer açılımım seni cezb etmesede ( kelime oyunu diyorsun ) gerçekler değişmez çünkü doğru tektir.Benim doğrumda Giresunspor maddi imkanları dahilinde yerli ve yabancı oyuncu seçimlerinde başarılıdır.

Erkan hoca olayında ise aldığı miktarı şunu açıklamak için belirttim, hani hep diyorsunya başkan daha ucuzunu bulsa erkan hocayla çalışmaz diye emin ol erkan hocanın aldığı paranın 1/4 üne gelip hocalık yapacak isimli hocalar var,hemde isimlerini telafuz etsem hadi ya diyeceğin isimler mevcut ( bunları nereden bildiğimi soracak olursan bir gün tanışırsak eğer detayıla anlatırım )

Galibiyete ihtiyacı olan takımın futbolcusunun sahayı ağır hareket ile terketmesinde zaten hemfikiriz ben olayı kişiselleştiriyorum sen ise futbolcu havaya girememiş diyerek topu yine yönetime veya teknik ekibe atıyorsun sonuçta önyargılarından vazgeçemediğin sürece ortak bir noktada buluşmamız mümkün değil.
Reply
27-04-2016, 18:25,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
(27-04-2016, 16:01)harrison Wrote: Bak ilk paragrafta nede güzel anlatmışsın Giresunsporun neden senin istediğin ölçüde transfer yapamadığını kısaca klasik tabirle " Hem şoför mahali,Hem 25 kuruş,Hemde çeşme başında durda emmimin kızını göreyim " mantığı yok.Her ne kadar benim garanti transfer açılımım seni cezb etmesede ( kelime oyunu diyorsun ) gerçekler değişmez çünkü doğru tektir.Benim doğrumda Giresunspor maddi imkanları dahilinde yerli ve yabancı oyuncu seçimlerinde başarılıdır.

Erkan hoca olayında ise aldığı miktarı şunu açıklamak için belirttim, hani hep diyorsunya başkan daha ucuzunu bulsa erkan hocayla çalışmaz diye emin ol erkan hocanın aldığı paranın 1/4 üne gelip hocalık yapacak isimli hocalar var,hemde isimlerini telafuz etsem hadi ya diyeceğin isimler mevcut ( bunları nereden bildiğimi soracak olursan bir gün tanışırsak eğer detayıla anlatırım )

Galibiyete ihtiyacı olan takımın futbolcusunun sahayı ağır hareket ile terketmesinde zaten hemfikiriz ben olayı kişiselleştiriyorum sen ise futbolcu havaya girememiş diyerek topu yine yönetime veya teknik ekibe atıyorsun sonuçta önyargılarından vazgeçemediğin sürece ortak bir noktada buluşmamız mümkün değil.

Yabancı transferi dodo dışında bence fiyasko..cisse birşeyler yapabilir diyordum onuda gönderdiler..waldison gibi bitiriciliği rezil brezilyalıyı ilk defa görüyorum..abwo devekuşu gibi başını sağa sola kaldırmadan koşuyor hint fakiri..atlet olsa daha başarılı olurdu..sene başındaki steuya giden hamroun birşeyler yapabilirdi..nasıl bir kontrat yaptılarsa  parası hala gelecek...steua sürüm sürüm sürünecekti..galiba götümüzü okşşşaya okşaya yol aldık..
Derelili çotanak
Reply
27-04-2016, 19:12,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
adam sene başı bizdeydi şimdi şampiyonlar ligi ve uefada 2 golü var steau bükreşte 30 maça çıkmış bu gurur bozbağa yeter .bu seviyede bir oyuncuya en azından tesislerde antreman yaptırdı Smile
Reply
28-04-2016, 12:56,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
(27-04-2016, 19:12)cotanak88 Wrote: adam sene başı bizdeydi şimdi şampiyonlar ligi ve uefada 2 golü var steau bükreşte 30 maça çıkmış bu gurur bozbağa yeter .bu seviyede bir oyuncuya en azından tesislerde antreman yaptırdı Smile

Madem bunada cevap verelim.Hamroun davası UEFA daki emsalleri baz alındığında takriben iki yıl civarında sonuçlanıyor,bugünden notunuzu alın kazanmama şansımız yok davayı,unutmayın Başkanımız hiç bir şeyi yarım bırakmadığı gibi bu davayıda lehimize sonuçlandıracaktır.
Reply
28-04-2016, 13:56,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
(28-04-2016, 12:56)harrison Wrote:
(27-04-2016, 19:12)cotanak88 Wrote: adam sene başı bizdeydi şimdi şampiyonlar ligi ve uefada 2 golü var steau bükreşte 30 maça çıkmış bu gurur bozbağa yeter .bu seviyede bir oyuncuya en azından tesislerde antreman yaptırdı Smile

Madem bunada cevap verelim.Hamroun davası UEFA daki emsalleri baz alındığında takriben iki yıl civarında sonuçlanıyor,bugünden notunuzu alın kazanmama şansımız yok davayı,unutmayın Başkanımız hiç bir şeyi yarım bırakmadığı gibi bu davayıda lehimize sonuçlandıracaktır.

harrison çok ciddi birşey soracağım..yönetimdemisin yoksa yönetimde yakından bir akraban varmı?art niyetle sormuyorum..
Derelili çotanak
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)