31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
24-04-2016, 20:05,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
Adamda vizyon yok lafa bak hizaya gel. Bi de brono diye bir oyuncu var ben hangi mevkide ne oynadiği konusunda bir karara varamadim henüz.

" UMUTLANDIRDINIZ UTANDIRMAYIN!"
Reply
24-04-2016, 20:34,
Biz cacık rakip ler bizden cacık rakipleri miz kaybediyor
Derelili çotanak
Reply
24-04-2016, 20:40,
Haftalarca 18 e almadığın adamı kurtarıcı diye oyuna sokuyorsun hadi anladık fevziyi niye cıkarıyorsun. Vedatı dinlendirdim diye acıklama yapıyorsun, ligin bitmesine 4 hafta kalmış neyin dinlenmesi bu ? Hedefi olan takımın forveti neden dinlendirilir ? Maç oynanırken orta sahada saçma sapan dizilişler yaptırıp kendine macera arıyorsun.

İlk başlarda erkan hocanın oyun okuma yönü zayıf diyen arkadaşlara biraz kızıyordum ama şimdi sonuna kadar katılıyorum. Adam resmen giden arabaya el freni çekip direksiyonu kırdırıyor ..
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
Rakipler de mal "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Reply
Takım takım diyorlar aile olduk diyorlar adamın doğum günü istekli bir şekilde aldı eline topu golünü atacak adamın elinden topu alıyorsun yok böyle birşey zaten ortada oyun namına birşey yok bedavadan öne geçeceğiz. Erkan hocayı hoca yapan Vedat muriqi ve mustafa bozbağ. Giresundan başka takım bulamaz kendine bu adam. Verdiği maçların haddi hesabı yok. Bu sene hem teknik heyet futbolcular kafa buluyor bizle resmen
Reply
24-04-2016, 20:47,
Rakipler de tam mal. Alanya ve Elazığ beraber kaldı, Balıkesir Karşıyaka'ya yenildi.
Reply
24-04-2016, 20:51,
İnşallah seneye Hüseyin Kalpar boşa çıkar. Bizimkiler de hasbelkader ne bilim olmazya belki soda içmezler ama şu adama üç beş daha fazla verip getirirler takımın başına.
Reply
24-04-2016, 21:13,
Biz mal, rakipler daha mal oldukça biz play off oynarız...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
24-04-2016, 21:55,
Bu takım playoff oynasa ne olur alanya takımı bizi ezer gecer digerleri ile ancak icerde kafa kafaya oynarız finalde hüsran olur içerde kazanmakla olmaz en son deplasmanda altınordu yu yendik onuda nasıl yendiğimiz ortada ağır ağır oyundan cikmalara top tutmalara rağmen şansa bala kazanılan mac bugün 1-1 ağır ağır oyundan cikmalar hedefi olan takım bunu yapmaz playoff flan hikaye kaldık diyelim playoffa sırf playoff oynamak için playoff kalinmamali hedef plan takımda yok ümit veren futbol hic yok
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
24-04-2016, 22:28,
Bu takım ısrarla playoff istemiyor rakipler yok olmaz illa siz oynayın diyor...Sene başından beri seri yakalayan her takımı mutlu ettik 10 maç galip gelemeyen düşme hattında olan takımların kurtarıcısı olduk...Şu futboldan sonra bize yakısmıyor playoff kimse inanmamış bu işe taraftar 800 km yol tepmiş adamların umrunda değil....

Vedat olmadan bu takım bir hiç defans ve kale evlere şenlik...Bu futbol kimseyi kandırmasın kimse ilk 6 ya girmek istemiyor.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)