24-04-2016, 17:15,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
haftayı 6. olarak tamamlayacağız muhtemelen. Ama
erkan sözerinin hediye ettiği kaçıncı maç. Ortalama bir hoca olsa şuan ilk ikiye oynuyorduk belki de şampiyonluk için adanayla kapışıyorduk..
hayallerimizin katili oldun hayallerimizin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
24-04-2016, 18:13,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Helal olsun adanaspora bizim fakir edebiyatı yapan bozbaga hatirlatsin biri kadro değeri bizden daha düşük takım şampiyon oldu. Parayla değil yürekle hedefle oluyor bu işler.
|
|
24-04-2016, 18:19,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Konuyla alakasız bulancak play out maçında 120 dksı 0-0 biten maçta penaltı atışları sonucu dereliyi 3-2 yenerek balda kaldı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
24-04-2016, 18:19,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Bu arada sözeri istifa...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
24-04-2016, 18:33,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
bu arada bolunun son şansıydı oyüzden saldırması normal diyenler puan durumuna bi göz atsınlar. boluyu 36 puan olarak farzetseniz bile düşme ihtimalleri yok şu saatten sonra. bu takım çıkmak için hiçbir mücadele göstermiyor. buna bahaneler bularak kendinizi kandırmayın. gazozuna çıkan bolu bizden daha istekliydi.
|
|
24-04-2016, 19:06,
|
|
einstein78
Posting Freak

|
|
|
Onur Demir in bu takımda hiç yeri yok. İlk 18'e bile alınmaması gerekiyor bence. Penaltı yı atamazsan her zamanki gibi son dk hastalığımız baş göstermiş ve golü yemişiz.
Dereli'li
|
|
24-04-2016, 19:41,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
|
|
Erkan sozeri bi de vedata laf etmiş lan vedat olmasa takımın küme düşerdi haberin yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". La sövme "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" et kafanı başka yerlere ver diyorum her yerde karşıma çıkıyor ya
|
|
24-04-2016, 19:45,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Bu takım böyle gider.Hiçbir b.k olmaz.Boşa kendinizi yıpratmayın.Seneye de küme düşer.Etinizi budunuzu bilin.
Soda için.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
24-04-2016, 19:56,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
“Her maçtan önce penaltı atacak oyuncuyu belirliyoruz. Vedat’ın penaltı atışı ısrarının, topu vermemesinin, Waldison’u etkilediği kanaatindeyim. Vedat Muriç’in penaltı pozisyonu için pişmanlık duyacağını düşünüyorum
hoca bırak Allah aşkına. Bak ben vedat kullanmamalıydı diyen biri olarak söylüyorum suçu vedata atmak tek kelimeyle ayıp. O adam olmasa şuan karşıyaka ile sen mi 18. olcan ben mi olcam yarışı yapıyorduk. Vedat bu takımın %98 idir. Bugün bir kez daha gördük. Vedat oyuna girdikten sonra nasıl baskı yapmaya başladık..
Sen hala vedata suç buluyon. Kabul et işte dodo varken waldison gibi birine kullandırttım.Bu hatam yüzünden izninizle gözlerinizin önünde antrenörlük lisansımı yırtıyorum de kahraman ol
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
24-04-2016, 20:04,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(24-04-2016, 19:56)maicon_28 Wrote: “Her maçtan önce penaltı atacak oyuncuyu belirliyoruz. Vedat’ın penaltı atışı ısrarının, topu vermemesinin, Waldison’u etkilediği kanaatindeyim. Vedat Muriç’in penaltı pozisyonu için pişmanlık duyacağını düşünüyorum
hoca bırak Allah aşkına. Bak ben vedat kullanmamalıydı diyen biri olarak söylüyorum suçu vedata atmak tek kelimeyle ayıp. O adam olmasa şuan karşıyaka ile sen mi 18. olcan ben mi olcam yarışı yapıyorduk. Vedat bu takımın %98 idir. Bugün bir kez daha gördük. Vedat oyuna girdikten sonra nasıl baskı yapmaya başladık..
Sen hala vedata suç buluyon. Kabul et işte dodo varken waldison gibi birine kullandırttım.Bu hatam yüzünden izninizle gözlerinizin önünde antrenörlük lisansımı yırtıyorum de kahraman ol
Nerde o kisilik. Bugun benim yuzumden 3 puan gitti demiyor da bisi bidi... Waldison bu takimda penalti atmamasi gereken adamlardan biri. Cunku teknigi kotu. Rast gele vuruyor topa. Vedat veya Dodo vurmaliydi. İkisi de atardi.
Bu hesabi yapamayan bir kisinin teknik direktor olmasi ve takimimizin basinda olmasi ziyandir. Bundan daha kotu herhalde Erdem Tuğal diye bi hoca vardi. Ama o bile boyle mac vermemistir.
Elazig Erciyes Karsiyaka Bolu. Sirf yanlis degisiklikler ve takimi yaslama yuzunden giden maclar. 1-0 dan gidenleri saymiyorum. Sen td olabiliyorsan herkes olur
|
|
|