16-04-2016, 21:10,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
(16-04-2016, 20:54)chotanax Wrote: Maçı izleyen varsa aklıma takılan birşey var onu sormak istiyorum. Bizimki smaca giderken faul yaptılar. Biz iki attık ama ondan sonra rakip serbest atış kullandı ve top onlardan başladı. Kuralları hiç bilmem ki nasıl olabiliyor o iş?
normalde sportmenlik dışı faul olması lazımdı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hakem vermedi bizim hoca da itiraz edince teknik faul verdi. tam yavşaktı hakem. o yüzden biz bugun banviti değil hakemi de yendik.
|
|
16-04-2016, 22:07,
|
|
Giresun28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
(16-04-2016, 20:54)chotanax Wrote: Maçı izleyen varsa aklıma takılan birşey var onu sormak istiyorum. Bizimki smaca giderken faul yaptılar. Biz iki attık ama ondan sonra rakip serbest atış kullandı ve top onlardan başladı. Kuralları hiç bilmem ki nasıl olabiliyor o iş?
İtirazdan teknik yedik hocam
|
|
16-04-2016, 22:35,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
daçkayı yenip gs yi elden kaçırınca bu maçtan galibiyet bekliyordum zaten. ha bu olmasa bile içerde daha ksk ve çekmece maçları kazanmaya müsait maçlardı yine. kısacası bu seneyi bi şekilde kapadık artık.
@Maicon;
valla hocam bende içimden aynısını sormuştum. bende aynı şekilde kesinlikle yeni sezona devam edilmemeli diyordum. ama bakıyorum bi şekilde kazanıyoruz. deplasmanda ise ekstra kötüyüz tamam ama içerde en iyi takımları bile yendikten sonra sıkıntı yok, şampiyon olacak değiliz sonuçta. kendi kadrosunu oluşturup bişeyler yapma şansı verilmeyi hakediyor gibi iç saha performansıyla.
|
|
16-04-2016, 22:37,
|
|
Giresun28
Senior Member

|
|
|
Seneye kurulucak kadroyu şimdiden konuşmak lazım bana göre yerlilerden Mutlu,Can,Nikolov yabancılardan ise Warren ve Hosley tutulabilir Crocker ve DD elimizde tutamayız büyük ihtimal
|
|
17-04-2016, 13:13,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
ligde kaldık diyebiliriz artık, seneye de buralardayız, yönetime güvenim sonsuz ve tecrübe de kazanadıklarını varsayarsak seneye daha akıllı hamleler yapacaklardır
|
|
17-04-2016, 22:07,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
çekmece-gs maçına 1 oynadım geldi  helal olsun adamlar ilk senesinde play off kovalıyorlar. içerde ise süperler
|
|
19-04-2016, 20:40,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(16-04-2016, 02:13)kral1234 Wrote: Evet fener ve gs bu sene muhtemelen kupalar getirecekler ama milli takım bazında bakarsan gerileyecez gibi. Fener'in Türk oyuncuları oyuna girdi sayı bulamadılar melih üçlük attı o kadar. Yabancı serbestliği kulüp bazında kupa getirir ama milli takıma ters etki eder.
katılmıyorum. hatta aksine koçlar tarafından iyi değerlendirilirse çok daha büyük yerli yıldızlar yetiştirebiliriz. mesela fenerde okadar yıldız içerisinden çok az izlediğimiz ömer faruk daha şimdiden takımını ve kendisini adam eden obradoviçi satıp abd yolunu tuttu bile. berk uğurlu bizde olsa ya 12 kişilik kadroya giremez yada girse bile sırf 12 kişi olmak için girer ama forma yüzü göremez skor nolursa olsun. oysa obradoviçin ellerinde çok değerli maçlarda çok değerli süreler alıyor. hemde avrupanın en iyi takımında. kısacası herşey koçlara bağlı. benim tahminim hedefi yunanistanda yaptıklarını burada da yapmak zamanla. yani berk uğurludan yeni bir diamantidis yaratabilir mesela. keza efeste onca yıldız oyuncu arasında milli takımı uzun bi süre idare edecek yerli yıldızlar çıkıyor. cedi olsun birkan olsun furkan olsun. özellikle furkan al star yarışmalarında okadar büyük yıldızların arasında şapka çıkarırcasına 1. oldu. yine all star yetenek yarışmasında ilk 2 sırayı yerli oyuncular alması çok iyi işaret. ha ama biz ahmet kandemir gibi kansız şerefsiz hocaları görüyoruz kendi takımımız olduğu için. ordan bakıncada yabancı sınırı yüzünden yerliler şans bulamıyor sanmamız normal. ama dediğim gibi herşey koçlara bağlı. hatta eğer daha önceden serbest bırakılsaydı yabancı olayı şuan kariyerinin sonlarına yaklaşan ender arslkan falan çok daha iyi bi oyuncu olabilirdi. keza oğuz savaş vs aklıma gelen diğer oyuncu. bunlar oynasada oynamasada yabancı sınırı yüzünden forması garanti olarak yetiştiler en önemli gelişme çağlarında. oysa gerçekte yetenekleri şuana kadar yansıttıklarının çok üstünde ama forma garantisi olduğu için klasik türk işi oldu tembelliğe alıştılar. ender kariyerinin başında obradoviç gibi birine denk gelecekti varya düşünemiyorum nasıl bi yıldız olurdu kimbilir.
|
|
20-04-2016, 00:20,
|
|
Giresun28
Senior Member

|
|
|
Yabancı olayı çok mantıklı koçla alakalı bir durum zaten bu Obradovic süre verir böyle isimlere ama Kandemir kopan maçta bile kullanmıyodu rotasyon Trifunovic yapıyor ama kopan sürede olsa
|
|
23-04-2016, 19:06,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
|
|
Helal olsun la size yedüüz galdirik turşuları  bu sene ligde kaldık insaAllah seneye Ordu'da izlemeyiz maçları.
|
|
|