29.Hafta | Karşıyaka 2 - 1 GİRESUNSPOR
14-04-2016, 20:02,
RE: 29.Hafta | Karşıyaka - GİRESUNSPOR
Samsun maçına gidecektim passoligi kırdım "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gidenin de "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Reply
14-04-2016, 20:23,
erkan sözeri bir çare bulamadı

hala kazandığımız maçları bala g.te kazanıyoruz. Zaten bal tutmayınca ve o gün normalden de kazma bir takım varsa genelde yeniliyoruz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
14-04-2016, 20:30,
Üst ligi istemiyorsanız bile play-offa kalın ilk maçta elenin.Herhalde sözleşmelerde madde yoktur.Çok mu zor yani bunu yapmak.Millete küfür eder gibi maçlar oynuyorsunuz.
Şimdi herşeyi kaybettiniz.Değer, itibar, onur, ruh...Paranız yoksa küme düşürün.Bu kadar basit.Ağlayıp durmayın.Kimse sizin oyuncağınız değil.
Adan Zye düşün bu kulübün yakasından.Bırakın gidin.Alt liglerde olsa dahi ADAM GİBİ oynayan, mücadele eden bir Giresunspor arzuluyorum ben.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-04-2016, 21:03,
Bu takım playoff oynamak istemiyor arkadaş başka açıklaması yok yalandan ümitleniyoruz....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
14-04-2016, 21:51,
Kazansaydık 4. bitiriyorduk haftayı. Bu laubalilik cezasız kalmamalı.
Reply
14-04-2016, 21:59,
Mustafa başkan ilk kez prim ödemedim diye kendimi suçlu hissediyorum diyordu bu çocukların hakları var diyordu bende burdan diyorum 3-0 dan evinde mac veren deplasmanda kazanamayan ligin dibine demir atmış karşıyaka'yı yenemeyen çocukların hakkı mı var
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
14-04-2016, 21:59, (This post was last modified: 14-04-2016, 21:59 by genoa28.)
utanmaz herifler, ulan insan biraz utanır şu takıma yennilmekten, milleti mal ettiler heveslendirmekten
Reply
14-04-2016, 22:01,
Yönetim olursa olur olmazsa olmaz modunda bir hedef koy be kardeşim tutturmuşlar maç maç ilerliyoruz diye. Kendi inanmıyor daha futbolcuların inanmasını bekliyor. Neyse ki gıristiano aziz var da arada tribünlere oynuyor inanmış gibi yapıyor sağolsun.
Reply
14-04-2016, 23:24,
Biz oyuncu transfer ederken yetenekten ziyade karakterli olmalarina dikkat ediyoruz.

Bunlarin karakterine s...ayım. Biz karakter istemiyoruz. Sahada adam gibi top oynayacak oyuncu istiyoruz. Yeter lan bi karakterli oyuncu toplulugu masali tutturdunuz.

Ulan nu Karsiyakayi bugun 3. Lig takimi yenerdi. 3 oldu lan 3. Elazig Erciyes ve bu. İyi ki bir Vedat piyangosu vurdu. Yoksa simdi kume duesmemek icin yirtiniyorduk
Reply
14-04-2016, 23:41,
Ben tepkimi koydum önce kartı parçaladım biraz önce de iptal ettim. Bundan sonra bu ruhsuzlara 1 kuruş para vermem. İptal etmek isteyen de passolig iletişim numarasını aradıktan sonra bilgileri güncelle menüsünden mail adresini güncelle kısmına gelip temsilciyle konuşsun. Yoksa çok dolaştırıyo.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)