26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
27-03-2016, 12:16,
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
başkanın doğru şeyleri varsa elbette savunalım. fakat savunucam diyede bir tarafımızdan elementler uydurmayalım. mesela kimse burada başkan her türlü riski alıp ne yapıp edip süper lige çıkarsın diye bişey demedi. ama bazıları tutturmuş risk almasında almasın. risk alsın diyen yok. süper lige çıkacak takımı engellemesin kafi. ha bide neymiş frenlemek isteyen adam takımı öne geçirmezmiş.ha tabi ya doğru rakip kalenin önüne yatardı gol atmayalım diye. oda ayrı bi m,antık işte...
Reply
28-03-2016, 03:42,
https://www.youtube.com/watch?v=CqliDoys...e=youtu.be

1.34'de Eser'den yine muhteşem bir çıkış izliyoruz. Big Grin
Reply
28-03-2016, 14:25,
bozbağ konya maçındaki oyunu izlemiş beğenmiş.. özeti izlemesem bende konyaya 0-0' ı beğenirim ama konya tek kale oynadığı maçın neyini beğenmiş çözemedim adamların kaçırdığı golleri sayamadım belki de dostluk kazansın diye fazla asılmadılar. Mazallah asılsalar... Smile takım yine bildiğimiz gibi dan dun defans evlere şenlik eser kalede şahane Smile
Reply
28-03-2016, 23:35,
Hani Erciyes ağır cezalar alıyordu? Adamlara sadece 6 topçu sarı kart yediği için ceza vermisler. Yine giren bize girmiş tribün kapama para cezasi.
Reply
31-03-2016, 20:54,
Az önce bir mesaj geldi telefonuma. Passolig'i olan herkes bundan sonra bu sezonun sonuna kadar kale arkasında ücretsiz izleyebilecekmiş maçları. Şaşırdım.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)