26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
21-03-2016, 17:43,
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
Sözeri gözümdeki değerini kaybetti iyice böyle tebiyesizlik olmaz böyle pişkinlik olmaz çıkar dersin hata yaptık özür dileriz Hocası kendini haklı bulur topçusu taraftarla tartışır
Reply
21-03-2016, 18:35,
Erkan Hoca aslında hiç olmayan kredisini de tüketmeye başladı. Türk futbolu yepyeni bir Bahri Kaya, Ergün Penbe kazanıyor.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
22-03-2016, 02:36,
erkan dünyanın hem en korkak hem en pişkin teknik direktörü

ulan tamam vedatı stopere çektin eyvallah.Üstüne rakibi korkutan, ilerideki tek adamın olan abwoyu çıkartıp yerine stoper niye alıyorsun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".

bakın % 100 garantisini veriyorum. Yaptığı değişikliklerle maçın içine etti ama eminim son abwo-cihancan değişikliğini bile yapmasa veya cihan yerine waldisonu alsa maç 3-2 biterdi. Son değişiklikle üstüne tüy dikti..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
22-03-2016, 10:21,
(22-03-2016, 02:36)maicon_28 Wrote: erkan dünyanın hem en korkak hem en pişkin teknik direktörü

ulan tamam vedatı stopere çektin eyvallah.Üstüne rakibi korkutan, ilerideki tek adamın olan abwoyu çıkartıp yerine stoper niye alıyorsun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".

bakın % 100 garantisini veriyorum. Yaptığı değişikliklerle maçın içine etti ama eminim son abwo-cihancan değişikliğini bile yapmasa veya cihan yerine waldisonu alsa maç 3-2 biterdi. Son değişiklikle üstüne tüy dikti..

vedatı stopere çekmek özgürden forvet yapmak neyin kafası bu??amerikayı yeniden keşfetmeye çalışmanın anlamı yok...yani neyi kanıtlamaya çalışıyorsun..ordu başkanı nedim türkmen orduspor playofa giderken kovmuştu erkan sözeriyi bende neden böyle yaptı demiştim.şimdi anladım...
Derelili çotanak
Reply
22-03-2016, 12:14,
ligin 2.yarısında canlı izlediğim maçımız sayılıdır. eskiden hafta sobnoları her türlü plan programımı giresunspor maç saatlerine göre yapardım. şimdi ise denk gelirsem izliyorum. çünkü takımın frenlendiğini düşünüyorum gerek oyun anlayışı gerek kadro konusunda. yorumlara bakılırsa erkan hocada çok bariz sapıtmış. erkan hocayı sevmemin en önemli sebebi zaten korkak oynatmaması hücum oynatmayı sevmesiydi. şimdi ise korkaklıkla suçlanıyor. ha oynadığımız futbolda zaten çok korkak son zamanlarda malesef. işte buna anlam veremiyorum zaten. erkan hocanın oyun anlayışı değil bu. nezamanki takım belli bi çıtanın üstüne çıkınca iki senedir böyle oynatıyor. bu nedenle yönetimin frenlediğini düşünüyorum. hani bozbağı tanımasak saçma gelir bu düşünce ama tamda bozbağa göre bi düşünce şekli.
Reply
22-03-2016, 14:02,
spor28 denen basın(!) hızını alamamış üstüne bir de Anıl'a saldırmış. Yok kalede Eser varken daha az gol yiyormuşuzda, Eser'in oranı buymuş, Anıl'ın şuymuş... Yaptığınız ayıp ayıp ! Herif ne yapsın böyle bir defans varken ! Futboldan anlamayıp sırf bir şeyler yazmam için yazıyorsunuz. Ne mükemmel basın ama!
Reply
22-03-2016, 15:01,
oyunculara beşer bin ceza verilmiş acaba teknik heyete de verilmiş midir yada yönetici tayfaya?
Reply
22-03-2016, 15:04,
futbolculara 5000 ceza eyvallahta her maç hata yapan hocaya ödülmü verilecek...bu adamın sağlam torpili var..bu kadar hata yapan hoca yerine başkası olsaydı bırakın kovmayı idam sephası hazırdı..adam bide dalga geçer gibi 3-0 olsa ne diyecektiniz demiş..zaten 3-0 dan 3-3 olması skandal hala savunma yapıyor..
Derelili çotanak
Reply
22-03-2016, 15:09,
Maç üç sıfırken de rezalet oynadığının farkında değil paşam galiba. Giresunspor ilk yarıda bulduğu 3 golün haricinde sahada yoktu. Ömer Üründül misali oldu ama olsun.
Reply
22-03-2016, 16:06,
Bunlar bizi salak sanıyor herhalde.
Vedat'ın pozisyonu bellidir.Özgür'ün pozisyonu bellidir.Futbolda sistem, taktik oyuncu özelliklerine göre şekillenir.Ekstrem durumlarda maçı kazanmak veya kaybetmemek adına uçuk yöntemlere başvurabilirsin.Hocanın 3-0 iken yaptıkları hamle değildir.
Maçı 1-0 kaybediyorsun.Duran top kazandın.Kalecin 2.yi de yesek farkeden birşey olmayacak düşüncesi ile ileri çıkar.Belki gole katkısı olurda 1-1e gelir diye.
Sol bekinin biri cezalı, diğeri sakattır.Oynatacak adam bulamazsın.Sağ ayaklı birini idare edecek şekilde oynatırsın.
Ofansif oyuncun yoktur.Fevzi'den ofansif oyuncu yaratmaya çalışırsın.
Mağlupsun 3-4-3 e dönersin.Galipsin 4-2-3-1 e dönersin.

Gibi gibi gibi gibi.....
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)