26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
19-03-2016, 21:14,
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
Yazmayin cizmeyin artik. En iyisi sunu dusunmek. Zaten bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olacagi yoktu. Erkenden rahatladik ohh. Seneye cetin bir ligde kalma mucadelesi var. Sinirlerinizi yipratmayin lazim olacak
Reply
19-03-2016, 21:22, (This post was last modified: 19-03-2016, 21:23 by kerasus.)
devre arası şampiyonluk iddiamız varken dedim bu takım hedefi yok diye. bu takım frenlenecek dediğimde herkes kızıyordu. neyse olaya iyi tarafından bakalım, hiç olmazsa artık klübün dolabında soda var. ya bozbağ olmasaydı bi sodamız bile olmayacaktı.
Reply
19-03-2016, 21:50,
(19-03-2016, 21:22)kerasus Wrote: devre arası şampiyonluk iddiamız varken dedim bu takım hedefi yok diye. bu takım frenlenecek dediğimde herkes kızıyordu. neyse olaya iyi tarafından bakalım, hiç olmazsa artık klübün dolabında soda var. ya bozbağ olmasaydı bi sodamız bile olmayacaktı.

Haci senin nasil bir mantik isleyisin var Allah askina? Hadi kabul edelim bi an Bozbag takimi frenlemek istiyor. Boyle mi frenleyecek? Maç 3-0 olsun sonra 3-3 olsun. Vay be demek biz Barcelona gibi takimiz. Frenlesen de 3-0 oluyo. Fren tutmuyo. Yoksa Fren Patladi Beyler slogani bunu mu kastediyordu?

Fren mren bos safsata. Burda hem yonetim, hem hoca, hem futbolcularin payi var.

Yonetim ve baskanin hatasi takimi cop topcularla doldurmasi. Ozellikle devre arasi cok yanlis secimler oldu. Ama bugunku skoru direk yonetime baglamak hata olur. Bugun cogu macta oldugu gibi bir Erkan Sozeri sov vardi. Korkaklikta rekor ustune rekor kiriyor. Elinden gelse Erayin saginda ve solunda saf tutturacak futbolculara. Abwoyu cikarip Cihani aldi. Vedati da cekti geriye. Eee o top girmesinde ne olsun. Zaten her hafta farkli bir defans farkli bir 11. Tamam rotasyon olur da hep random random olur mu boyle? 5-6 yaoilacak macta boyle bir skorun cikmasi skandaldir. Daha bir sey demeye gerek yok
Reply
19-03-2016, 22:19,
Abdülaziz maç sonu taraftarlamı tartıştı eğer taraftarla tartıştıysa kessinler derhal biletini İbrahim Özkulun gösterdiği tepkinin yarısı topçularda yoktu Vedat maç sonu gidip Emre Toramana sarıldı maç içi edilen küfürlere rağmen yazıklar olsun
Reply
19-03-2016, 22:31,
(19-03-2016, 21:50)yirmisekiz Wrote:
(19-03-2016, 21:22)kerasus Wrote: devre arası şampiyonluk iddiamız varken dedim bu takım hedefi yok diye. bu takım frenlenecek dediğimde herkes kızıyordu. neyse olaya iyi tarafından bakalım, hiç olmazsa artık klübün dolabında soda var. ya bozbağ olmasaydı bi sodamız bile olmayacaktı.

Haci senin nasil bir mantik isleyisin var Allah askina? Hadi kabul edelim bi an Bozbag takimi frenlemek istiyor. Boyle mi frenleyecek? Maç 3-0 olsun sonra 3-3 olsun. Vay be demek biz Barcelona gibi takimiz. Frenlesen de 3-0 oluyo. Fren tutmuyo. Yoksa Fren Patladi Beyler slogani bunu mu kastediyordu?
ben bu maçtan bahsetmiyorum sezondan bahsediyorum. sence bugün hedefi olan bir takım gibimi oynadık? bu takım ilk kez mi öne geçiyor? ligin ilk yarısında da bu şekilde öne geçtiğimiz maçlar vardı ama ezip geçiyorduk. örnek bolu maçı. takım hedefsiz olunca 3-0 öne geçtikten sonra napsın bitsede gitsek havası oluyor. eğer bozbağ bu skorlardan çok rahatsız olsa elazığ maçından sonra ifadesini alırdı zaten takımında hocanında. tekrarı yaşanmazdı.
Reply
19-03-2016, 22:52,
Vizyonsuz misyonsuz bir takımız artık kabul edelim üç beş sene daha böyle bu ligde Karşıyaka gibi sürünürüz en son düşeriz bize vizyonlu misyonlu birisi lazım üstleri hedeflemek istiyorsak tabi ordu gibi dünya hocalarını starlarını getirelim demiyorum ama yönetim bu hafta galip gelirsek futbolculara kaç lira prim ödeyeceğiz hesabı yapıyorsa bizim bundan ileri gitmemiz mümkün değil...Yaptıgımız transflere bakılırsa bu zaten anlaşılıyor bu yönetim kötümü derseniz kötü değil bizi bu ligde yıllarca tutarlar ucuz futbolcular ucuz hocalar her türlü kalırız ama kalecilerimizden tutunda defansımıza kadar dökülüyoruz bugün vedat olmasa bu takım kümedeydi bundan emin olun neyse ziktiğimin ligi bitsinde kurtulalım artık...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
19-03-2016, 23:08,
Maçtan sonra yöneticiler sahada ayaklar altında ezildi. Trabzon veya Samsun yöneticileri bu şekilde saha içinde darp edilebilir mi acaba? Her yönüyle berbat bir gündü.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
19-03-2016, 23:44,
şaka gibiydi yazacak birşey bulamadım
Reply
19-03-2016, 23:53,
Bu arada bu oç toraman geçen sene de bizim sahada olay çıkarmamış mıydı?
ne derdi var bu puştun?
sen sahanda böyle maç verirsen oç evlatları da sahanın ortasında küfür eder yöneticini darp eder
Reply
20-03-2016, 19:15,
Adanaspor- Demirspor maçını izledim şimdi maç neredeyse Adanın sahasında oynandı adamlar bir pozisyon vermeden maçı bitrdiler biz ise son ondakikada 3 gol yeme potansiyeline sahip bir takımız son dakika sendromu var bizde bu lige çıktık çıkalı son dakiklarda verdiğimiz maçların haddi hesabı belli değil...Seneye eldeki kelepirleri gönderip azıcık paraya kıyıp adam akıllı transferler yapalım artık...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)